![]() |
![]() |
#1 |
Més que un club
|
![]()
Słówko wstępu: Wracam na forum przy okazji nowej FIFY. Mam nadzieję, że będzie dużo komentarzy i opinii, bo po to głównie to wszystko piszę i opowiadam. Pozdrawiam
![]() Kariery 1908Jacob'a
FIFA 14: Plymouth Argyle | TSG 1899 Hoffenheim FIFA 15: Shrewsbury Town ![]() Ostatnio edytowane przez 1908Jacob ; 20-10-2014 o 14:26 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Més que un club
|
![]() ![]() Shrewsbury Town SEZON: 2014/2015 PLATFORMA: PS3 POZIOM GRY/DYSC. FINANSOWA: Legendarny/Luźna (85%) TRENER: Ryan Giggs ![]() Budżet: 625.000 € Liga: Football League Two I.Transfery: Przybyli: ![]() Odeszli: ![]() II.Podstawowa 11-stka: III. Kadra: IV.Wyniki: ![]() ![]() ![]() V.Podsumowanie: Cytat:
Jak się podoba, drodzy forumowicze? ![]() ![]()
FIFA 14: Plymouth Argyle | TSG 1899 Hoffenheim FIFA 15: Shrewsbury Town ![]() Ostatnio edytowane przez 1908Jacob ; 02-10-2014 o 15:33 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Milan Per Sempre!
|
![]()
Bardzo ciekawy wybór drużyny i trenera + świetny opis. Teraz czas na szczegóły.
Wszystkie transfery jak najbardziej pasują. Musiałeś sprzedać zawodników, aby móc kupić innych na ich miejsce i jest to świetny pomysł. Jeśli chodzi o wyniki - kapitalny sezon w wykonaniu Twojego zespołu. Bez problemu wygrałeś ligę i wspinasz się dalej. Szkoda pucharów, ale losowania dla 4-ligowców nigdy nie są korzystne. O ile z Brentford można było jeszcze powalczyć, to z Manchesterem City po prostu nie miałeś szans. Myślę, że ten wynik 4:0 można nawet zaliczyć do pozytywów. Szkoda też porażki w karnych w finale J. Paint Trophy, ale cóż - szczęście nie zawsze nam sprzyja. Ogólnie kariera na duży "+". Czekam na dalsze części.
![]() |
#4 |
Stały bywalec
|
![]()
Pozostaje tylko poczekać kilka sezonów i zobaczyć efekty twojej pracy. Oby ci się ta kariera nie znudziła - zawsze jestem ciekaw budowy drużyn na zasadzie "od zera do bohatera". Od siebie polecam Filipa Twardzika z Celtiku - na ten poziom rozgrywkowy będzie pasował jak ulał. Ewentualnie Cammy Smith z Aberdeen, ale może okazać się zbyt drogi...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Stały bywalec
|
![]()
O grze takim klubem za dużo powiedzieć na początek nie można. Fajnie, że przeprowadzone przez Ciebie transfery się sprawdziły. Wyniki jak na początek są dobre no i jestem ciekawy jak poradzisz sobie w League One. Mam nadzieję, że wtedy uda mi się sklecić jakąś poważniejszą opinię.
![]() |
#6 |
Nowicjusz
|
![]()
Na wstępie respect za co, że masz ochotę grać klubem na takim poziomie rozgrywkowym. Kiedyś sam próbowałem, ale nie dałem rady. Wyniki niezłe, awans uzyskany i czekam na kolejną karierę, o której mam nadzieję, że bd mógł powiedzieć więcej.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Més que un club
|
![]() ![]() Shrewsbury Town SEZON: 2015/2016 PLATFORMA: PS3 POZIOM GRY/DYSC. FINANSOWA: Legendarny/Luźna (85%) TRENER: Ryan Giggs ![]() Budżet: 950.000€ + 375.000€ (zarząd) Liga: Football League One I.Transfery: Przybyli: ![]() Odeszli: ![]() II.Podstawowa 11-stka: III. Kadra: IV.Wyniki: ![]() ![]() ![]() V.Podsumowanie: Cytat:
Komentować, oceniać, poprawiać! Zapraszam!
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Stały bywalec
|
![]()
Waldshmidt, Graham -
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Stały bywalec
|
![]()
Jeśli chodzi o transfery to mam podobne zdanie jak kolega wyżej. Maupay na spory minus , gdybyś już wchodził do BPL to ok, ale League One to dla tego zawodnika zbyt niska półka. Dwa pozostałe wzmocnienia na plus. Ciekawi mnie rozwój tego młodego bramkarza, bo naprawdę wygląda ciekawie chociaż mała ilość czystych kont przy takich wynikach. Może Cywka będzie następcą Grahama? Nie powinien być zbyt drogi.
![]() |
#10 | |
Més que un club
|
![]() ![]() Shrewsbury Town SEZON: 2016/2017 PLATFORMA: PS3 POZIOM GRY/DYSC. FINANSOWA: Legendarny/Luźna (85%) TRENER: Ryan Giggs ![]() Budżet: 850.000€ + 680.000€ (zarząd) Liga: FL Championship I.Transfery: Przybyli: ![]() Odeszli: ![]() II.Podstawowa 11-stka: III. Kadra: IV.Wyniki: ![]() ![]() ![]() V.Podsumowanie: Cytat:
Komentować, oceniać, poprawiać! Zapraszam!!!
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Milan Per Sempre!
|
![]()
Pniesz się w górę niesamowicie szybko, niszcząc wszystko i wszystkich na swojej drodze!
Tak jak moim poprzednikom, nie spodobał mi się transfer Maupaya, ale to właściwie jedyny minus Twojej kariery. Twoi zawodnicy całkiem nieźle sobie poczynają, bardzo podoba mi się to, że stawiasz na wychowanków ze szkółki. Prowadzisz młody, uzdolniony zespół, w którym drzemie ogromny potencjał. Finał w FA Cup to niesamowite osiągnięcie. Pokazuje to, że nie powinieneś mieć problemów z utrzymaniem się w najwyższej klasie rozrywkowej. Powodzenia w BPL!
![]() |
#12 | |
Més que un club
|
![]() ![]() Shrewsbury Town SEZON: 2017/2018 PLATFORMA: PS3 POZIOM GRY/DYSC. FINANSOWA: Legendarny/Luźna (85%) TRENER: Ryan Giggs ![]() Budżet: 1.400.000€ Liga: Barclays Premier League I.Transfery: Przybyli: ![]() Odeszli: ![]() II.Podstawowa 11-stka: III. Kadra: IV.Wyniki: ![]() ![]() ![]() V.Podsumowanie: Cytat:
Komentować, oceniać, poprawiać! Zapraszam! I prosiłbym o większą aktywność niż ostatnio, bo to w końcu już BPL.
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Stały bywalec
|
![]()
Jako beniaminek na dorobku w BPL zrobiłeś furrorę zajmując 5 miejsce w tabeli czego szczerze gratuluję! Wyniki w Pucharach również są na wysokim poziomie... No dobra w samym FA Cup.
Ciekawie wzmacniasz swoją drużynę płacąc grosze za zawodników, którzy odwdzięczają Ci się dobrą grą. Co tu dużo mówić... Ciekawa kariera i mam nadzieję, że w przyszłości zostaniesz mistrzem Anglii! ![]()
![]() |
#14 |
Milan Per Sempre!
|
![]()
5 miejsce już w pierwszym sezonie w BPL?
![]() Przeprowadzone transfery bardzo mi się podobają, aczkolwiek mam małe zastrzeżenia, jeśli chodzi o transfer Wilsona. Szkoda, że Saïd nie wypalił. Miałbyś z niego dużo pożytku. To samo dotyczy Maupaya. Powinieneś teraz dać szansę Beckowi lub Wilsonowi. Bardzo podoba mi się Twoja polityka transferowa - stawiasz na szkółkę i wychowanków i przynosi to świetne rezultaty. Wyniki kapitalne, szkoda trochę tak niefortunnego losowania w Capital One Cup. Powodzenia!
![]() |
#15 | |
Més que un club
|
![]() ![]() Shrewsbury Town SEZON: 2018/2019 PLATFORMA: PS3 POZIOM GRY/DYSC. FINANSOWA: Legendarny/Luźna (85%) TRENER: Ryan Giggs ![]() Budżet: 27.000.000€ + 6.150.000€ Liga: Barclays Premier League I.Transfery: Przybyli: ![]() Odeszli: ![]() II.Podstawowa 11-stka: III. Kadra: IV.Wyniki: ![]() ![]() ![]() ![]() V.Podsumowanie: Cytat:
VI.Parę słów ode mnie: Zapraszam do oceny, ostatnio mam więcej wolnego czasu więc szybko to idzie ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Milan Per Sempre!
|
![]()
No proszę - podtrzymałeś formę z poprzedniego sezonu, zdobywając o 4 punkty więcej niż w poprzedniej kampanii. Świadczy to o tym, że Twoja drużyna ustabilizowała się, jeśli chodzi o miejsce w tabeli. Teraz czas zacząć marsz w górę, aż do mistrzostwa
![]() Normalnie skrytykowałbym transfer Stonesa, ale w Twoje Shrewsbury jest obecnie wyżej notowane niż Everton i wyrasta na jedną z potęg w Anglii. Transfery dwójki utalentowanych napastników jak najbardziej na plus. Bardzo pozytywnie oceniam to, że z miejsca wskoczyli do podstawowej jedenastki i stali się kluczowymi zawodnikami Twojej drużyny. Wynik w FA Cup mógłby być lepszy, ale w Capital One Cup dałeś prawdziwy popis. Gratulacje! No i zwycięstwo w Lidze Europy w pierwszym sezonie w Europie - ręce same składają się do oklasków! Bardzo podoba mi się droga do chwały Shrewsbury - co sezon wyniki są coraz lepsze. Nic, tylko czekać na mistrzostwo Anglii. Myślę, że wystarczą Ci jeszcze 2-3 sezony, aby dokonać tego celu. Powodzenia w Lidze Mistrzów i dalszym dążeniu na szczyt!
![]() |
#17 |
Stały bywalec
|
![]()
Na początek gratuluję wytrwałości w graniu tej kariery! Wyniki są doprawdy fenomenalne i nie trzeba tutaj nic więcej pisać. Widzę, że teraz masz już naprawdę szeroki wybór zawodników i chyba praktycznie na każdą pozycje możesz znaleźć solidnego następcę. Ciekawi mnie co zdziałasz w następnym sezonie, kiedy to drużyna zadebiutuje w Champions League i jakich wzmocnień dokonasz, aby coś tam ugrać. Pozdrawiam i życzę powodzenia!
![]() |
#18 | |
Més que un club
|
![]() ![]() Shrewsbury Town SEZON: 2019/2020 PLATFORMA: PS3 POZIOM GRY/DYSC. FINANSOWA: Legendarny/Luźna (85%) TRENER: Ryan Giggs ![]() Budżet: 23.500.000€ + 5.690.000€ Liga: Barclays Premier League I.Transfery: Przybyli: ![]() Odeszli: ![]() II.Podstawowa 11-stka: III. Kadra: IV.Wyniki: ![]() ![]() ![]() ![]() V.Podsumowanie: Cytat:
VI.Parę słów ode mnie: Zapraszam do oceny, wybaczcie za obsuwę ale maturalna klasa w końcu ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Milan Per Sempre!
|
![]()
No proszę - byłeś o krok od wicemistrzostwa. Cały czas pniesz się w górę.
Nie podoba mi się transfer Barkleya, ale to Twoja kariera i Ty decydujesz, kogo kupić. Szkoda, że tak szybko odpadłeś z Ligi Mistrzów, ale myślę, że w przyszłym sezonie pójdzie Ci zdecydowanie lepiej. Powodzenia w dalszej karierze!
![]() |
#20 | |
Més que un club
|
![]() ![]() Shrewsbury Town SEZON: 2020/2021 PLATFORMA: PS3 POZIOM GRY/DYSC. FINANSOWA: Legendarny/Luźna (85%) TRENER: Ryan Giggs ![]() Budżet: 26.000.000€ + 7.380.000€ Liga: Barclays Premier League I.Transfery: Przybyli: ![]() Odeszli: ![]() II.Podstawowa 11-stka: III. Kadra: IV.Wyniki: ![]() ![]() ![]() ![]() V.Podsumowanie: Cytat:
VI.Parę słów ode mnie: Zapraszam do oceny! To już 7 sezon! I przeczytajcie to o transferach ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | Oceń ten temat |
|
|