![]() |
|
|||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze posty | Zaznacz wszystkie fora jako przeczytane |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Oceń temat | Wygląd |
|
|
#121 |
|
Weteran
|
***** ludzie
napisalem w tym temacie jaki jest tytul tej piosenki... poszukaj na poprzednich stronach juz ci pomoge: http://fifaserwis.com/board/showthre...282#post306282 masz |
|
|
|
|
|
#122 |
|
zarembus
|
Aaa jak sie nazywa tytuł tej piosenki tam jest 30 sekund (jak by coś modzi) piosenki i jakość dupna troszke
|
|
|
|
|
|
#123 | |
|
Gunner
|
Cytat:
ale dzieki za linka |
|
|
|
|
|
|
#124 |
|
modernizator
|
ta pisonka jest zajebista ! moge jej sluchac w kolko przez 2 godziny ;]
|
|
|
|
#125 |
|
VISCA el BARCA!
|
poszukuje hymnu Premiership, leci ta nutka przed każdym meczem Premiership. znalazłem ją w sieci p2p ale ciężko ściągnać:/ może ktoś z was spróbuje i mi podeśle na maila? z góóry dzięki
oto link: ed2k://|file|barclays_premiership.mp3|455909|feab9c21d98d 3d4745870cf74039fc09|
|
|
|
|
#126 |
|
skurwyseann
|
|
|
|
|
|
|
#127 |
|
พระเยซูพระเจ้าของฉัน
|
poszukuje utworu "Helicopter" - zespół Block Party.Muzyka leci w FIFIE przy przeglądzie wydarzeń z Premiership.
|
|
|
|
|
|
#128 |
|
K@rolu$ :P
|
a wiec jak sie nazywa ta piosenka co leci ostatnio w radiu ten gosciu to podobno Elvis Presley ale piosenka taka przerobiona czy cos (taki gruby glos) czesto na RMF leci?
a dluga sprawa jesli znacie jeszcze jakies fajne piosenki POP'owe to piszcie jakie bo innego rodzaju muzy mam w cholere na kompie a POP'u praktycznie wogole
|
|
|
#129 | |
|
æ. i chvj
|
Cytat:
Z tym Elvisem, to masz 3 do wyboru Dolly Parton - In the ghetto Natalie Merchant - In the ghetto The Cranberries - In the ghetto Raczej to ostatnie
|
|
|
|
#130 |
|
OFFICIAL FAN CLUB
|
Jaki tytuł nosi piosenka Robbiego Wiliamsa która była w intrze FIFY 2000?
|
|
|
#131 | |
|
Kiedyś CF
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#132 | |
|
Weteran
|
Cytat:
BTW. Intra FIF 1998-2003 1998: Blur - Song 2 1999: Fatboy Slim - The Rockafeller Skank 2000: Robbie Williams - It's Only Us EURO2000: Paul Oakenfold - The Hub 2001: Moby - Body Rock 2002: Gorillaz - 19/2000 [Remix] 2003: Timo Maas - Get Down [FatBoy Slim Mix] tak podaje, jakbyscie sie pytali znowu... w fifie 2004 nie bylo intra z muzyka, prawda? bo juz nie pamietam
Ostatnio edytowane przez Emte ; 23-02-2006 o 09:49 |
|
|
|
|
|
|
#133 |
|
... ojczysta ziemio
|
Jakbyktoś życzliwy na PW podrzucił linka Longer&Junior - Tańczyć chce tylko nie remix co na wp jest tylko normalaną wersje z góry dzięki
|
|
|
|
#134 |
|
Stały bywalec
|
Chłopaki pomozcie mi potrzebna mi piosenka nie wiem jaki tytul za bardzo ale leci tak AJ JA JAJ DZIEWCZONKA
|
|
|
|
|
|
#135 | |
|
OFFICIAL FAN CLUB
|
Cytat:
|
|
|
|
#136 |
|
KONTO FIKCYJNE
|
Wykonacy nie pamiętam, ale tytuł to Red lion morning czy jakoś tak. Oczywiście FIFA2004
|
|
|
#137 | |
|
gonię simonsa
|
Cytat:
ALbo Toples- aj dziewczonka
|
|
|
|
#138 |
|
Nowy użytkownik
|
cześć jak się nazywa piosenka z magazynu Orange Ekstraklasy
będe bardzo wdzięczny za pomoc
|
|
|
#139 |
|
Invaders must die!
|
Ideaaa Iiiiijjjaaaaaaa!! !! Łejooo Łejooo xD
a na serio to mam pytanie: kto spiewa piosenke All Right ? To może jest Ricki Martin ?
|
|
|
#140 | |
|
Kiedyś CF
|
Cytat:
|
|
|
|