![]() |
|
|
#241 |
|
Half Man Half Amazing
Ostrzeżenia: 0/1 (1)
|
Hmm no cóż jestem skłonny ocenić jak na razie tylko wyjazdowy minikits, gdyż domowy nie działa
Wyjazdowy mi się podoba, jednak napis PKP Cargo powinien być siwy, a logo niebieskie ![]() Edit: Widzę już Home, ten jest bez zarzutów
Ostatnio edytowane przez pepis21 ; 17-01-2009 o 18:41 |
|
|
|
|
|
#242 |
|
Redaktor
|
I tak jeszcze na sam wieczór zestaw kitsów dla Zagłębia Lubin i Szachtara Donieck:
home/away/3rd ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zrobiłem trzeci dla Zagłębia, aczkolwiek nie jestem pewny czy go jeszcze maja, bo w poprzednich sezonach był
|
|
|
#243 |
|
Patchmaker CF
|
Good, good, ale Shakhtar powinien chyba mieć logo "=CKM"...
|
|
|
|
#244 |
|
----brak-dostępu----
|
Dla mnie miniacze bez błędów 10/10(ale na kitsach i minikitsach się za bardzo nie znam)
|
|
|
|
|
|
#245 |
|
Doświadczony
|
je je je xD 10/10
|
|
|
#246 |
|
Redaktor
|
Dzięki za komentarze, a co do loga to już wyjaśniam. Szachtar w lidze ukraińskiej ma CKM, w LM ma SCM. Po prostu są dwie wersje tego loga, rosyjska(CKM) i europejska(SCM). Ja zrobiłem wersje przystosowaną do LM, tak uzgodniliśmy z Opeel'em
|
|
|
#247 |
|
Redaktor
|
Sorry, że post pod postem, ale kolejne dwie drużynki mam dla Was. Wycieczka do Rumunii i mini dla Steauy i powrót do Polski do Gorzowa Wlkp. Nie przepracowałem się zbytnio, ale cóż takie kitsy, mało skomplikowane
![]() home/away ![]() ![]() ![]()
|
|
|
#248 |
|
Half Man Half Amazing
|
Kolejne ładne mini, cóż więcej dodać
|
|
|
#249 |
|
Fan Manchesteru United
|
Mini są świetne 10/10
|
|
|
#250 |
|
Redaktor
|
Dzięki Panowie za oceny, a ja nie marnując czasu zrobiłem kolejne drużyny, a mianowicie Warta Poznań, Motor Lublin i GKS Jastrzębie:
home/away/3rd ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() PS. Przy Jastrzębiu to nie jestem pewien który kits jest domowy, wyjazdowy i trzeci
|
|
|
#251 |
|
Half Man Half Amazing
|
W zeszłym sezonie zielony był home, czarny away, a żółty third, więc pewno teraz biały jest home, a zielony away, a żółty third
Na home Warty biały element na rękawie powinien dochodzić do końca rękawa ![]() PS: Wpiszcie sobie w google JSW SA dajcie grafika i to powinno być ostatnie zdjęcie w pierwszym rzędzie, jaki fajny fotel
Ostatnio edytowane przez pepis21 ; 20-01-2009 o 22:56 |
|
|
|
|
|
#252 |
|
Fan Manchesteru United
|
a może 4 zdjęcie w pierwszym rzędzie
|
|
|
#253 |
|
Redaktor
|
Dzięki za komentarze, jedziemy dalej i w sumie coraz bliżej końca, Flota Świnoujście, Widzew Łódź i Zenit St. Petersburg:
home/away/3rd ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mam też ogromną prośbę do Pepisa. Wiem że pomagałeś Brzydalowi przy Kmicie Zabierzów i chciałbym prosić Cię o to samo jak byś mógł. Tzn. loga i ewentualnie fotki Poza tym prośba do wszystkich tych, którzy wiedzą gdzie szukać dobrych log dla Stali Stalowa Wola(oprócz herbu klubu i miasta oczywiście)
|
|
|
#254 |
|
Half Man Half Amazing
|
Spoko design to ten sam co Motor i GKS J. mają
http://www.roban.net.pl/spolka/index.html http://www.praca.pl/site/s,showlogo,id,155178 tu masz logo na prawy rękaw Na lewym jest E-futbol http://jacek.uci.agh.edu.pl/~jk/kmita/kmita.phtml?m=6 http://www.mks-korona-kielce.pl/kategoria/show/562/ - away (home jest biało-czarny) A mini jak zawsze bardzo ładne.
Ostatnio edytowane przez pepis21 ; 24-01-2009 o 08:46 |
|
|
|
|
|
#255 |
|
Redaktor
|
Dzięki Pepis, jak będziesz miał wolną chwilę to wpadasz do mnie na
![]() I koniec zbliża się wielkimi krokami, dziś mam Odrę Opole, Górnika Łęczna i Kmitę Zabierzów: home/away/3rd ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Została mi ta nieszczęsna Stalówka, ale na prawdę jest problem z logosami, więc apeluję i podbijam, żeby wszyscy Ci są w stanie mi pomóc to bardzo bym ich prosił
|
|
|
#256 |
|
----brak-dostępu----
|
Miniacze znów klasa światowa. 10/10 <--- to już normalka.
|
|
|
|
|
|
#257 |
|
Doświadczony
|
super mini 10/10
|
|
|
#258 |
|
Half Man Half Amazing
|
Tak teraz czytam i się zastanawiam czy wszystkich mini i kitsów do 1 ligi nie trzeba będzie robić jeszcze raz: Klik
Korona i tak jest do poprawki bo teraz prócz herbu Korony na koszulkach jest jeszcze herb Kielc i napis Korona S.A. Z tym logiem Janowa to wydaje mi się chyba, że Brzydal wycinał je z tego zdjęcia: Klik A mini wiadomo 10/10.
|
|
|
#259 |
|
Redaktor
|
Dzięki za oceny, Pepis straszy ale mam nadzieję, że ewentualnie skończy się na dorobieniu logosów Orange. Ale nie rozumiem tego. Zrezygnowali ze sponsorowania Ekstraklasy, bo korupcja, bo nie będą narażać swojego dobrego imienia i takie tam. To wje*ali się szczebel niżej. A tam co tak czysto jest? Poza tym Ekstraklasa szuka sponsora i duże szanse ma sieć Era i zmieni się nazwa na T-Mobile Ekstraklasa(Era do połowy tego roku ma zmienić nazwę). I jak to będzie wyglądało? Ehh nic nie mówię bo szkoda gadać...
Czas na ostatnie mini, Stal Stalowa Wola(niestety małe bo brak dużego loga Janów na front) Dynamo Kijów: home/away ![]() ![]() ![]() ![]() a i jeszcze poprawka domowej Warty bo cały czas zapominam wrzucić ![]() ![]() A to małe logo wycięte to Brzydal mi dał ![]() A i tak przy okazji, masz Pepis jakieś foty Korony żeby poprawić?
Ostatnio edytowane przez Domino ; 27-01-2009 o 18:27 |
|
|
|
|
|
#260 |
|
----brak-dostępu----
|
Bardzo ładne mini a tego Janków na małych miniaczch nie widać że brzydkie 10/10
|