![]() |
![]() |
#1 |
Hmmm...niech pomyślę.. ;)
Skąd: SzCzEcIn - miasto na zachodzie Polski. Słynne z powodu istnienia w nim Pogoni Szczecin!! Ostatnio nie jest może super ale będzie lepiej ;) W sumie to niewiem czy będzie lepiej ale trzeba wierzyć...
|
![]()
Bardzo interesuje mnie ten mecz ze względu na Włochów.......Jestem prawie na 100% pewien że szwedzi będą chceli pójść na układ i ten mecz zremisować 2:2......
Jednak wierzę że choć raz zagrają fair i typuję: 1 : 0 dla Szwecji ( Dania raczej nie da rady, ale będę jej kibicował ![]() A Wy jak typujecie??
![]() |
#2 |
Gość
|
![]()
Ja typuje 2:1 dla jednych albo drugich !! Moze byc 2:2 - bardzo bym chciał ! A tu przy 2:2 Włosi objadą Bułgarie 5:0 <lol>. Mysle ze Bulgaia wygra z Wlochami 2:1
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Weteran
|
![]()
Tu moze byc niespodzianka dzis. Stawialbym nawet na Danie 2:1
![]() |
#4 |
PES'ymista
|
![]()
ja licze na wszystkie korzystne dla Włochów, będzie świętowanie
![]()
![]() |
#5 |
reactivation!
|
![]()
Ja chciałbym aby Dania wygrała. Będzie to pardzo trudne ale stawiam 1 - 0 dla Danii
![]() |
#6 |
Nowy użytkownik
|
![]()
Bedzie ..::2:0::.. dla Danii
![]() |
#7 |
WIDZEWIAK
|
![]()
Bułgaria wygrywa z Włochami 1:0 :( kurfa mać
![]() |
#8 |
PES'ymista
|
![]()
włochy - bułgaria 2 : 1
dania - szwecja 2 : 2 ćwierćfinały dla szwecji i danii ![]() ![]() jeszcze miałem nadzieje że włochy awansują :( :( :(
![]() |
#9 |
Jak długo na Wawelu...
|
![]()
Włosi są sami sobie winni. Mogli grać coś we wcześniejszych meczach, a teraz to pie*rzą coś o spisku. Może i Dania specjalnie dała sobie strzelić gola na 2:2, ale nie dziwcie się po zachowaniu Tottiego w meczu z Danią, wchodzeniu wyprostowanymi nogami w kolana przez Włochów w Duńczyków itp.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | Oceń ten temat |
|
|