![]() |
![]() |
#1202 |
Weteran
|
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=zR-ZLGaSQ4I
![]() Wszyscy się tak jarają tym Breaking Bad, że sam postanowiłem obejrzeć. Jestem po 2 sezonie i szczerze to nie wiem o co tyle szumu. Jak na razie to jest dobry, ale... nic więcej. Jak na opinie o najlepszym serialu ostatnich lat (a nawet ever wg niektórych), to trochę mnie zawodzi. Pierwszy sezon to w ogóle momentami straszliwe nudy i zapychanie akcji. Drugi już lepiej, ale nadal oczekiwałem po tym całym szumie czegoś więcej. Chociaż i tak największe nieszczęście tego serialu to Skyler. Jak nie miałem nic do wielu nielubianych przez publikę postaci z innych seriali tak mam ochotę przewinąć scenę, gdy tylko ją widzę ![]() ![]()
![]() |
#1203 |
Legenda
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1204 |
Weteran
|
![]()
no ja gdzieś w połowie 2. sezonu przestałem oglądać BB przez jakiś czas, ale z każdym sezonem jest coraz lepiej, a od 3. zaczyna się prawdziwy rozpierdol.
ostatnie dwa odcinki będą miały po 60min, pięknie.
![]() |
#1205 |
Legenda
|
![]()
a nie po 75?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1206 |
Senior
|
![]()
a reklamy trzeba jeszcze odliczyc : )
![]() |
![]() |
#1207 |
Legenda
|
![]()
:o
od bitych trzech lat oglądając filmy/seriale tylko na pc zapomnialem już o takim tworze jak reklamy. Szkoda, napaliłem się na całe 75 minut Breaking Bada. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1208 |
Kujawski Dzik #3
|
![]()
Jestem świeżo po finałowym odcinku Dextera. Z jednej strony, aż się prosiło, żeby to wszystko się już dawno skończyło, z drugiej natomiast będzie mi mimo wszystko trochę brakować tego serialu ;_; Samo zakończenie dość niespodziewane, pomijając wszelkie fabularne niedociągnięcia (których już od 3.sezonu było od groma, dało się przyzwyczaić
![]() ![]()
![]() |
#1210 |
Legenda
|
![]()
Cały finałowy odcinek świetny, trzyma w napięciu właściwie przez cały czas, od rana zacierałem ręce i nie mogłem doczekać się powrotu do domu. Było warto. Może rzeczywiście trochę przewidywalny, ale jednak inaczej się chyba skończyć nie mógł.
Będzie mi brakowało, BB to numer jeden w serialach jakie obejrzałem, minimalnie wyprzedza Grę o Tron i SFU. Teraz pora zacząć żyć innymi serialami, za dwa tygodnie wychodzi The Walking Dead (którego poziom znacząco spadł, ale z ciekawości będę kontynuował oglądanie), pora skończyć również Touch. Ostatnio przez wakacje nadrobiłem HIMYM, obecnie pozostały mi chyba tylko cztery epizody i będę na bieżąco. W przyszłości zastanawiam się nad Sopranos i Homeland. No i pozostało długie czekanie na Shameless i GoT do 2014 :[ |
![]() |
![]() |
![]() |
#1211 |
Jebać gotze!
|
![]()
Czerwonego Orła ktoś ogląda?
![]() |
#1212 |
Banned
Ostrzeżenia: 999/999 (999)
|
![]()
Ech, no i stało się, skończyłem BB... Mogę napisać, że serial świetny i- co rzadko się zdarza- ze świetnym zakończeniem- nie odniosłem wrażenia, by twórcy na siłę przedłużali akcję. Końcówka finału wyborna, aż się łezka w oku zakręciła przy pojednaniu Walta ze Skyler.
Na szczęście już za tydzień wraca TWD i White Collar, więc posucha nie będzie zbyt długa. ![]()
![]() soy madridista de corazón, blanco hasta la muerte Ostatnio edytowane przez Lucas. ; 08-10-2013 o 12:25 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1213 |
Weteran
|
![]()
Również wczoraj zakończyłem BB. Od połowy 3 sezonu było już naprawdę dobrze (poza 'Fly' - co to w ogóle było o_o). Co do samego finału to bardzo asekurancko to zrobili. Zastanawiałem się czy dołożą jeszcze jakąś niespodziankę na koniec, ale dali bezpieczny, przewidywalny finał z paroma mocnymi scenami typu pożegnanie Skyler z Waltem i wszyscy są zadowoleni. Więc może i dobrze, że nie kombinowali. No i fajnie, że Jesse zemścił się na Toddzie. Inna sprawa, że jak na takiego twardego typa to zginął dosyć żałośnie. Cała jego ekipa wyrżnięta co do jednego, a ten zdziwiony idzie się pogapić przez okno
![]() A Huell nadal czeka w safe housie ![]()
![]() |
#1214 |
Legenda
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1215 |
...
|
![]()
Oglądał ktoś dziś na Polsacie "Biblię" ??? Godne uwagi ?
![]() |
#1216 |
Banned
|
![]()
Ja na razie powracam do cotygodniowego pasma- The Walking Dead w poniedziałek, White Collar w piątek. Chyba tyle wystarczy.
![]()
![]() |
#1217 |
Legenda
|
![]()
jak wrazenia po mid-seasonie TWD? szczególnie wczorajszy odcinek niezle trzymał w napięciu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1218 |
Banned
|
![]()
w końcu jakiś porządny odcinek, nie mogę się doczekać kolejnych, szkoda, że trzeba tak długo czekać.
![]()
![]() |
#1219 |
Senior
|
![]()
Mid-season finale świetny. Moim zdaniem jeden z najlepszych w całym serialu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1220 |
Weteran
|
![]()
Patrząc po tych wszystkich pozytywnych opiniach będę musiał wrócić do TWD, bo jakoś straciłem nadzieję i odpuściłem po odcinku, w którym wrócił gubernator. Mimo, że lubię ten serial to w tamtym momencie już nie dałem rady. Raz, że było dosyć nudno i przewidywalnie i dwa - stężenie bzdur i nielogicznych akcji stało się za wysokie ;p No ale skoro tyle pozytywnych opinii zebrał finał...
![]() |
Bookmarks |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | Oceń ten temat |
|
|