![]() |
![]() |
#1 |
Gość
|
![]()
I znowu nie mogę ściąnąć stroju Piasta. Podbeskidzie owszem, ale Piasta nie, wyskakuje ten sam błąd co prze Warcie i Pogoni. Po tym jak obejrzałem stroje Podbeskidzia stwierdzam, że każdy może zostać kitmakerem. Przecież nanieść 4 logosy na teksturę to potrafi każdy. Można to zrobić w Paincie i zajmuje to chwilkę. Sam robiłem połowę kitsów 2 ligi do fifa 2003, ale nie przeszło mi przez myśl, żeby to wysyłać. Na mój użytek wystarczy, ale żeby proponować to ludziom? Więc drogi Taresi, posiedź nad tymi kitsami trochę dłużej, to coś z tego będzie, jeśli będziesz szedł na łatwiznę, nikt nie będzie Cię szanował.
Narka PS. I niech Ralf napisze dlaczego do ch..a nie mogę ściągnąć tych strojów!!!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
|
![]()
widzialem te stroje podbeskidzia na ich stronie i zrobilem je tak jak powinny wygladac!!!!
![]() |
#3 |
Gość
|
![]()
Ja sie staralem troche, ale nie wiem czy komus sie beda podobac. Prosze o opinie na ich temat
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Gość
|
![]()
Aha i zapomnialem dodac ze to sa moje pierwsze stroje jakie robilem
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
===
|
![]() Cytat:
No sprawdzilem... Wszystko jest ok, nie wiem co sie dzieje... Moze znowu jakies dziwy z limitami. Sprobuj od nowa pozniej. I jeszcze jedno - przychylam sie do wypowiedzi, ze ubranka nie sa nadzwyczajne. Nastepnym razem postarajcie sie troche bardziej, bo oceny beda nizsze... Nie liczy sie ilosc, tylko jakosc... [Edytowane przez * HEINE * 12-16-2003 o 03:28 PM GMT] |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Gość
|
![]()
Gratuluje pomysłu bo jakoś nikt z innych nie wpadł na to żeby zrobić takie stroje skoro to takie łatwie
|
![]() |
![]() |
#7 |
Gość
|
![]()
Ktory z pan i ktora z panow to prawdziwa Teresa Taresi??
|
![]() |
![]() |
#8 |
Registered User
|
![]()
Jakie jeszcze kitsy chcecie??
![]() |
#9 |
Gość
|
![]()
po co mi stroje do Piast Gliwice lub Pogoni Szczecin jak tak nie mam ich w grze a tutaj nie ma do ściągnięcia tych klubów ,skąd mam ściągnać kluby te !!!!!!
RATUNKU ! |
![]() |
![]() |
#10 |
Gość
|
![]()
Do Heine'go: prześlij mi jeśli możesz (piehoo@o2.pl) url'a do strojów Pogoni, Warty i Piasta. Nadal nie mogę ich ściągnąć. Dzięki z góry. 3maj się!
|
![]() |
![]() |
#11 |
Gość
|
![]()
Do Taresiego: zrób całą I i II ligę, jak masz czas. Powodzenia!
|
![]() |
![]() |
#12 |
Gość
|
![]()
Słuchajcie Teresi mgłbys jeszce kolniezyki dodac co???
|
![]() |
![]() |
#13 |
Gość
|
![]()
A i oprocz tego że nie ma kołniezyka to jeszcze mógłbys polepszyc grafike lóg bo moim zdnem są zle wyciete i więcej szczegółów dac\...np opaska kapitanska bo to musi byc koniezyk i loga na spodenkach i troche kszulke pobielic bo to jest jakby powedziec na wkleiane na teksturz,...nie zebym ja byl zanwca ale troche o tym wiem...dzis wyjdą koszulki Amici(domowy stroj i bramkarski w 2gk) postaralem sie prosze o krytyke ...i zebyscie sie o nich wyrazili czego im brak itp...
|
![]() |
![]() |
#14 |
===
|
![]()
Na priva z pogaduchami... A co do tych linkow Piechu, to niestety, ale mamy limit. Sprobuj pozniej nornalnie na stronce
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Gość
|
![]()
Nie rozumiem, skoro to jest sprawa limitu to dlaczego ściągam bez problemu kitsy Podbeskidzia, przed chwilą ściągnąłem Amice, a Piasta, Pogoni i Warty nie mogę. Dajcie znać, bo już mnie ta sytuacja wq..ia. Albo wyślijcie wszystko do Ariela na stronkę. Pozdro!
|
![]() |
![]() |
#16 |
===
|
![]()
Widocznie tylko Ty mash ten problem - mi te stroje ida lightowo ze strony, zatem to od nas nie zalezy. Pozdrawiam...
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | Oceń ten temat |
|
|