![]() |
![]() |
#1 |
vice, cyce, rękawice
|
![]() ![]() Myślę, że temat się przyda ![]() Jakieś nadzieje na medale poza Stochem i Justyna? Noi oczywiście sensacja dnia, Vanessa Mae (<3) jedzie do Soczi i będzie reprezentowała Tajlandię w slalomie gigancie. Szans wiadomo nie ma, ale zawsze to jakieś ciekawe urozmaicenie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
#JURGENKURWAMUSISZ
|
![]()
Gdzie tam Stoch i medal. Pompujcie dalej balonik.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Kujawski Dzik #1
|
![]()
Łukasz Szczurek przywiezie złoty medal. Czuję to.
![]() |
#4 |
vice, cyce, rękawice
|
![]()
Nadzieje trzeba mieć.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Dla Cata - Maschu
Ostrzeżenia: 0/1 (2)
|
![]()
Jak Stoch będzie w pierwszej piątce to będzie dobrze, jeszcze liczę na Kubackiego na skoczni normalnej.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Kujawski Dzik #1
|
![]()
Kasai wróci do domu z Soczi z medalem. A to dopiero preludium do MŚ w lotach i Kryształowej Kuli.
![]() |
#7 |
Weteran
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
CZEŚĆ JESTEM IKS
|
![]()
Pewnie Amman i Gregor zrobią formę.
Jeśli zdobędziemy chociaż z 2,3 medale to będę się cieszył.
![]() |
![]() |
#9 |
FIFA 2000 do bani !!!
|
![]()
Ja trzymam się swoich słów sprzed kilku miesięcy i zamierzam postawić stówkę na co najmniej jedno złoto Ammana.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Weteran
|
![]()
Ostatnio właśnie patrzałem u jednego buka i zniknęły jakiekolwiek zakłady na skoki :( Ja też uważam, że Ammann będzie mocny, ale stówy bym na niego nie postawił
![]()
![]() |
#11 |
Music Presenter
|
![]()
Niestety ale medale w skokach złote zdobędą Grek Polychronidis i Rumun Pitea
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Weteran
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Kujawski Dzik #1
|
![]()
Plan planem, ale mnie najbardziej boli sprzedaż praw do transmisji firmie Sport Five. Przez tego pośrednika skazani jesteśmy na komentarz NieSzczęsnego, mądrości Parfjanowicza, mordę Kurzaja i całe stado baranów z TVP. Gdyby, wzorem IO w Londynie, prawami do transmisji zarządzałaby EBU to byśmy mieli eleganckie streamy w jakoś ci HD w sieci bez reklam i komentarza...
Mam nadzieję, że mecze hokejowe będzie relacjonować para Szpakowski i Czerkawski, bo jeżeli sam "Szpaku" będzie to dopiero będzie jazda. Jedynymi komentatorami do czegokolwiek się nadającymi z TVP są Babiarz i Szaranowicz (w skokach sam, bez Rudzińskiego czy innego współkomentatora). Nie wiem co z Biathlonem będzie, bo stękania Sobczyńskiego słuchać się nie da. On nie ma pojęcia o tej dyscyplinie.
![]() |
#14 |
Weteran
|
![]()
Głos można wyłączyć, nie ma problemu.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Kujawski Dzik #1
|
![]()
No i Małysz zostawił z ręką w nocniku PKOL. Brawo, że nie chce być maskotką w postaci attache. Ta cała sytuacja z brakiem akredytacji dla żony to śmiech na sali. Człowiek, który w pojedynkę wyciągnął cały polski sport zimowy ze stanu agonii nie otrzymuje w zamian nic. 10 lat bycia na topie, 4 medale olimpijskie (to tyle, ile zdobiliśmy od 1924 do 1998 roku włącznie) i takim wielkim problemem jest gest dobrej woli ze strony PKOL? Za to z kombinatorem Cieślarem jedzie wiceprezes PZN, a Polo pewnie Pamelę ze sobą też weźmie. Hańba im.
![]() |
#16 | |
CZEŚĆ JESTEM IKS
|
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Kujawski Dzik #1
|
![]()
Eurosport nie ma praw do transmisji IO, w tym problem. Raz na Eurosporcie wycięli numer, że zamiast biathlonu puścili Australian Open to musiałem miauczenia na TVP Sport słuchać.
![]() |
#18 |
CZEŚĆ JESTEM IKS
|
![]()
To czekają nas męczące igrzyska :/
![]() |
![]() |
#19 |
Weteran
|
![]()
http://imgur.com/a/0muGY
Chciałem jakoś skomentować te zdjęcia, ale chyba obejdzie się bez tego. Albo nie, jednym słowem - Rosja ![]()
nas nie interesuje znaczy się chodzi o to że bo policja wogle jest na stadionie a oni będą wogle... eh... później będą rozkminiali wogle kto co był i... zresztą Ostatnio edytowane przez mac ; 02-02-2014 o 23:30 |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Kujawski Dzik #1
|
![]()
Sportowcy i tak nie będą kręcić się poza wioską olimpijską, a kibice będą zbyt pochłonięci śledzeniem wydarzeń sportowych by patrzyć na niedoróbki.
Śmiejemy się z Rosjan, a sami niczego (poza stadionami) nie byliśmy w stanie przed EURO 2012 dokończyć.
![]() |
Bookmarks |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | Oceń ten temat |
|
|