![]() |
![]() |
#1 |
Weteran
|
![]()
Kurde tyle o tym huczy, a na forum nikt nie założył takiego tematu. Mam nadzieję, że podyskutujemy sobie tu zarówno o Polaku ale i o całej Formule 1.
Co do debiutu to trzeba przyznać całkiem dobry i cholernie szkoda tych 2 kg... Ale okazji będzie więcej bo jak wiadomo kandayjski kierowaca BMW [nazwisko zbyt skomplikowane ![]() Śmieszy mnie w tym wszystkim, że nigdy nie mieliśmy nikogo związanego z F1 i w TV jako eksperta pytają Hołowczyca ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
ding ding ding
|
![]()
Nie no Kubica jest niezły trzeba przyznać. Gdy zaliczył dwa "bączki" to zwątpiłem, ale pojechał później zajebiście. Co do dyskwalifikacji to ja sie jakoś nie pzejołem, bo Kubica, juz nie walczy o żadne miejsce na koniec sezonu, nie byla to tez jego wina te 2kg. On miał sie pokazac w wyscigu z dobrej strony i sie pokazal
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
tylko czekałem kiedy ktoś założy taki temat
![]() co do dsq kto oglądał niedzielny wyścig wie, że wszystkie plany pokrzyżował ten wypadek gdy Kubica stracił nos i musiał wjechać na pitstopa. nie zmienił wtedy opon na slicki a kilka okrążeń później większość kierowców zdecydowała się na zmianę (z różnym skutkiem). poźniej gdy opony Kubicy zaczęły się kończyć nie było już sensu zmiany bo straciałby zbyt dużo czasu by utrzymać punktowane miejce a opony się ścierały... ścierały... aż starło się o dwa kilo za dużo. niby pech, błąd zespołu, ale jak widać gdyby nie to, że wtedy wyleciał z toru to wszystko mogło się inaczej potoczyć. mimo to ogromne brawa bo pokazał klasę. do końca sezonu jeszcze 5 wyścigów i miejmy nadzieję, że Robert będzie dalej dobrze jeździł to może w przyszłym sezonie będzie już normalnie jeździł z kontraktem. btw: interesował się ktoś z Was wcześniej F1? Ja oglądam czasami (kilka razy w sezonie) na tv4 ale specjalnie do tej pory nie śledziłem kazdego wyścigu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Stały bywalec
|
![]()
gdyby nie warunki atmosferyczne, mniejsze rozeznanie na torze od pozostałych kierowców (tak myśle), no i waga boilidu to myśle że Kubica był by napewno w pierwszej 5. Obróciło go 2 razy i jeszcze dał rade wskoczyć na porządne miejsce. To jest coś !!
![]() |
#5 |
Semper Fidelis
|
![]()
zaczyna sie "kubicomania", jak to w polsce, bedziemy mieli 40 mld znawców F1..
![]() a jak źle pojedzie w nastepnych wyscigach to wszyscy o nim zapomna :/
![]() |
#6 |
Liverpool'czyk
|
![]()
ja interesuję się F1 już od ubiegłego sezonu
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
.....
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
ding ding ding
|
![]() Cytat:
Z drugiej strony teraz co nie przelacze na TVN24 to o Kubicy, we wszystkich serwisach internetowych Kubica. To taki naród po prostu nie zna umiaru, tak samo bylo z Małyszem. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Semper Fidelis
|
![]()
Zamiast leć Adaś leć, bedzie jedź Robert jeeeeeeedź
![]() |
#10 | |
Skurwie* jakich mało
|
![]() Cytat:
To spierdalaj do swoich murzynów na Brooklyn.
![]() |
![]() |
#11 |
Weteran
|
![]()
Uwazam ze on jest juz doswiadczonym kierowcą.A co do dsq to powodem wg mnie byla za mala ilosc paliwa.A F1 nie interesowalem sie dotychczas zbytnio
![]() |
#12 | ||
|
![]() Cytat:
Cytat:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Weteran
|
![]()
Też miałem zapytać czy wcześniej was to interesowało. Ja oglądąłem na czwórce, ale jak trafiłem, bo nie czekałem na to szczególnie wię cczęsto zapominałem, ale jak podczas zmieniania kanałow trafiłem to oczywiście pokibicowałem Alonso. Wtedy jeszcze przegrywał z Schumaherem, którego nie lubię, pewnie dlatego bo jest niemcem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Semper Fidelis
|
![]() Cytat:
![]() Dlaczego jak Kubica wygrywał w niższych formułach to nikt sie nim nie interesował? Tak go teraz wszyscy uwielbiają - a dlaczego wtedy nie miał ŻADNEGO wsparcia od Polaków - kibiców, dziennikarzy, sponsorów? F1 oglądam sporadycznie bo bardziej interesuje sie wyscigami dragsterów, driftem, czy WRC. btw najpózniej w 2008 Rajd Polski bedzie w kalendarzy RMŚ WRC ![]()
![]() |
![]() |
#15 |
Początkujący
|
![]()
a skąd weźmiesz 40 mld? jak polaków jest 38 MLN a nie MLD;] Mld to jest 6 ale ludzi na całym świecie...Znawco;]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Weteran
|
![]()
a wystarczyloby gdyby Kubica 2 litry wody wypil
![]() |
#17 | |
|