![]() |
![]() |
#21 |
Forza Inter
|
![]()
takim gram obecnie 4-4-2 jakieś sugestie co zmienic?
![]() |
#22 |
#EinTeamEinWegEinmalig
|
![]()
Idąc po kolei co do zmiany: na bramke oczywiscie ter Stegen (chyba, że chcesz zaufać interwencji na kolanko u Neuera), za Dembele może IF Saint-Maximin no i przede wszystkim wywaliłbym Fabregasa. IF Renato Sanches - nie sugeruj się niskim overallem, jest używany przez większość prosów jako b2b i tyra niesamowicie. Wtedy albo Renato na 8 zgrania albo dajesz headliners Bambe na LM (będzie na poziomie Dembele).
Nie wiem też jaki masz budżet, ale chyba powinieneś celować w coś z tych 2 składów (Mbappe + Neymar to must have):
![]() Ostatnio edytowane przez React ; 14-01-2021 o 17:04 |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Forza Inter
|
![]()
wszystkie moje ziomeczki sa untradable sprzedalem fabregasa i mam 120k zaczekam na odpowiedni moment i kupię ter stegena po jak najnizej cenie poza tym mam untradable karty 87, 2x85, 4x84 ktore moge na jakies sbc wykorzystac
neymar i mbappe to miliony, po zakupie ter stegena moge probowac pozbierac na sancheza varane nie ma sensu raczej majac vollanda ![]()
![]() |
#24 |
#EinTeamEinWegEinmalig
|
![]()
no tak, wszystko zależy od tego jaki masz budżet. na toty sanches i ter stegen na 100% spadną z ceny bo ludzie zaczną kupować lepsze karty.
a co do takiego porównania to wiesz - dla niedzielnego gracza (jak się sam tak określiłeś wcześniej) to nie ma różnicy. jednak w grze Varane jest najlepszym zwykłym złotym obrońcą lepszym od wielu ikon. same statystyki w tej grze niestety nie grają.
![]() |
Bookmarks |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | Oceń ten temat |
|
|