![]() |
![]() |
#61 |
Weteran
|
![]()
Sie chlopaki rozrzucali w NBA...
Dzisiejszej nocy: G.Arenas (Washington) 41 pt. V.Carter (New Jersey) 51 pt. A.Iverson (Phila) 53 pt. Respect ;d
"Ludzi trzeba albo potraktowac łagodnie, albo wygubić, gdyż mszczą się za błahe krzywdy, za ciężkie zaś nie mogą. Przeto gdy się krzywdzi człowieka, należy czynić to w ten sposób, aby nie trzeba było obawiać się zemsty." |
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Weteran
|
![]()
No te 41 pkt GA mozna podarowac bo to wynik juz prawie ze na co dzien.
![]()
![]() |
#63 |
Banned
|
![]()
http://www.nba.com/allstar2006/asb/p...,74,94,106,119 to moje dwie 5-tki.
Życze wszystkim WESOŁYCH ŚWIĄT I WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
FIFA 2000 do bani !!!
|
![]()
http://www.e-basket.pl/?news=29527
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Weteran
|
![]()
Powiem tylko tyle 81 pkt Kobe. Brawo drugi wynik w historii. http://www.nba.com/features/scoring_race_0506.html
![]() |
#67 |
Ave Silesia
|
![]()
No Kobe szaleje
![]() ![]()
![]() |
#68 |
Mistrzo
|
![]()
to co Kobe zrobił to dosłownie no brak słow jak to zobaczyłem zamurowało mnie 81 pkt.
![]() |
![]() |
#69 |
|
![]()
Warto zwrócić uwagę, że miejsca (jesli chodzi o ilosc punktow w meczu) nr 1,3,4,5,7 i 10 należa do tego samego zawodnika Wilta Chamberlaina ustanowione były baardzo dawno bo w na początku lat 60-tych! Także jeszcze większy respect dla Kobe'iego. Brawo!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Kalos-Kagathos
|
![]()
e, sezon sie juz konczy, a tu ani slowa o Playoffach..
Nie mam zbytnio czasu, wiec na predce napisze: Od poczatku sezonu bylem za Miami, Wade dla mnie jest bogiem ![]() Dobra postawa Lakersow, a raczej Kobyego, chociaz go nie lubie, to niezle walczyli i prawie sprawili niespodzianke, ale dobrze sie stalo, ze Slonca awansowaly. Brawa dla Casella i Branda, prawie im sie udalo, ale zabraklo tego ostatniego meczu:p LeBron w ostatnim meczu z Detroit pokazal, ze poza wpieprzaniem sie pod kosz i chamieniem nic nie potrafi. Z calym szacunkiem dla niego, ale jak dal sie zlapac trzy razy na offensa i dalej sie pakuje pod dziure, to juz troche glupota jest:p albo zrozpaczenie.. Ale i tak szacunek dla niego, Detroit latwym przeciwnikiem nie jest, jak wiemy, a i tak dzieki niemu Cavs zaszlo tak daleko i wyrwaly Tlokom 3 oczka. W dwoch wygranych przez Miami meczach z Detroit Wade pokazal wszystkie swoje atuty ![]() ![]() Oprocz rozwagi, podan, moze i nawet rzutu z dystansu za Wadem w konfrontacji z LeBronem przemawia jeszcze skromnosc, co bardzo plusuje ![]() ![]()
![]() |
#71 | |
Guliwer
|
![]() Cytat:
A porównywanie Wada do LeBrona jest dla mnie troche bez sensu. Dwayne ma w zespole kapitalnych sawodników (np O'Neal) a kogóż to ma w zespole LeBron?? Może Hughsa, może tegi Litewskiego centra. Ale co to są zawodnicy przy potencjale Miami. On ma łatwiej i nie powiem, że potrafi to wykorzystać. Dla mnie i tak najlepszym młodym koszykarzem jest Bosh z Toronto. Ale on pokaże klase dopiero za około trzy lata. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Kalos-Kagathos
|
![]()
Czym jest koszykowka? Gra zespolowa. Ile osob gra w basket? 5.
Jest zajebisty, ale nie najlepszy. Media go blednie nazywaja bogiem kosza i podniecaja sie nim. Zreszta nie bez powodu o LeBronie Rutkowski i Wujec nic nie pisneli w swoim ostatnim arcie:p Ogladalem 7 mecz, LeBronowi nic nie wychodzilo, a wystarczylo go tylko skutecznie podwoic. Ale chyba LeBron bardzo przezyl ten mecz, skoro pod koniec zaczal plakac. No zobaczymy, w przyszlym sezonie LeBron ma grac w New Jersey. Ale on naprawde nie jest bogiem kosza, ani nastepca Jordana. Jakies pol roku temu w dodatku do PS byl dobry art o nastepcy Jordana. Swietnie tam wszystko opisali. LeBron za bardzo sie podpala, co czasem sie przydaje w koszu, ale jest raczej szkodliwe. Wade natomiast spokojnie i po cichu robi to, co mu Pat kaze. Z Iglauskasa sie smiejesz, a on Bonda mial grac:d Wade ma kolegow z druzyny, ale i tak ma srednia 27,6 pkt. Zreszta sadzic bedziemy na koniec sezonu.
![]() |
#73 | |||||
Guliwer
|
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
FIFA 2000 do bani !!!
|
![]()
Playoff'y zajebiste, jedne z najlepszych w ostatnich latach
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Weteran
|
![]()
Ta wymiana przypomina mi wymianę w NHL za Thortona. Mysle ze Chicgao jesli mialoby oddac 4 zawodnikow to nie. To przeciez prawie cala podstawowa 5! Ale 2-3 zawodnikow plus jakis filler do Garnetta to tak! Wtedy wymiana mialaby sens.
![]() |
#77 |
Kalos-Kagathos
|
![]()
3:1. Wade 70% w playoffach
![]()
![]() |
#78 | |
Guliwer
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Kalos-Kagathos
|
![]()
Slonca wyrownaly, robi sie ciekawie. Niespodziewalem sie roznicy 20 pkt
![]()
![]() |
#80 |
Weteran
|
![]()
Ja tylko NHL mam. :/ ale widziałem blok Bena na Shaq. Moim zdaniem akcja roku w defensywie. Coś wspaniałego. Linki:
http://img140.imageshack.us/my.php?i...ckshaq21fs.jpg http://img204.imageshack.us/my.php?i...ockshaq5dr.jpg http://img140.imageshack.us/my.php?i...ckshaq37ip.jpg Zrobiło sie 3-2, ale myślę, że nie będzie 7 meczu. Pistons grali dobrze w defensywie i dlatego wygrali. BTW fajna mieli statystykę Miami w wolnych 6-20 30%. ![]() PS. Ralf fajna ta akcja ze zmienianiem nicków. ![]()
![]() Ostatnio edytowane przez Fred the Red ; 01-06-2006 o 14:32 |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | Oceń ten temat |
|
|