![]() |
|
Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze posty | Zaznacz wszystkie fora jako przeczytane |
![]() |
|
Narzędzia wątku |
Ocena: ![]() |
Wygląd |
![]() |
#81 |
Nowicjusz
|
![]()
nie wiem
|
![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Nowicjusz
|
![]()
nie wiem czy jest orginalna ale co to ma do rzeczy
|
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Gość
|
![]()
Ma i to dużo, bo nie wiem jak pomóc. Poza tym jak możesz nie wiedzieć, czy gra jest ściągana z internetu, czy jest oryginalna? Masz pudełko z cd-keyem? Skąd klepiesz klucz przy instalacji? Grę z płytki instalujesz, czy masz jakiś obraz płyty?
Poza tym jak wyskakuje Ci taki komunikat, wystarczy włożyć do napędu oryginalną płytę. |
![]() |
![]() |
#84 |
Nowicjusz
|
![]()
Da rade zagrac w ta fife przez siec z nieoryginalna wersja?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Nowicjusz
|
![]()
Witam wszystkich. Wiem, jestem trochę nie na czasie. Jedyna Fifa w jaką grałem to 05, i nie chce mi się grać w inną, bo lubię chodzić na łatwizne
![]() Problem w tym, że po zainstalowaniu, fajnie gra sie uruchomiła, wybrałem dryżynę, zmieniłem trochę ustawien, m.in. rozdzielczość - na maksymalna, i parę chyba nie istotnych pierdołek, po czym zamknąłem grę. Po dwoch dniach chciałem w koncu sobie pograc i przy oknie z wyborem jezyka, zamykalo gre z powodu jakiegos nieopisanego bledu. Probowalem z kilkoma opcjami zgdnosci z systemem i dalej nic. Dodam że gra nie jest oryginalna, i nie znam jej żródła pochodzenia. Pozdrawiam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Nowicjusz
|
![]()
Even though the compression used in this game is amazing, I can’t ignore the fact that this is an illegal copy of this game and I would never pirate a game especially a game that I so much enjoyed back in the day and I have played a couple of times. I even finished a single playthrough in just a day without having to pause the game in between missions. I had so many fond memories with this game and this franchise as a whole. This is also the reason why I love this go now game better than 8 pool.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | Oceń ten temat |
|
|