![]() |
|
Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze posty | Zaznacz wszystkie fora jako przeczytane |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Oceń temat | Wygląd |
![]() |
#61 |
Weteran
|
![]()
A hitler?
tak wiem, z dużej. |
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Kujawski Dzik #1
|
![]()
Właśnie. Można znać powód odrzucenia Adolfa?
![]()
![]() |
#63 |
Barcelomaniak
|
![]()
Już dodana;
: hitler : - ![]()
![]() |
#64 |
Kujawski Dzik #1
|
![]()
Dziękiiiiiii;*
![]()
![]() |
#65 |
Gość
|
![]()
ej, a to by przeszło?
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Kujawski Dzik #1
|
![]()
W związku z nabyciem nowego mobilnego sprzętu mam pewną propozycję dotyczącą forum. Otóż gdy wklepuję adres forum do komórki to wyświetla mi się pełnowymiarowa strona, taka jak na PC. Jednak waży ona troszkę, więc przeglądanie forum na Androidzie jest męczarnią (30 sek ładuje się strona). Z innego forum korzystam za pomocą programu Tapatalk (www.tapatalk.com) i mówiąc szczerze sprawdza to się znakomicie, zero zbędnej grafiki, tylko tekst, na dodatek wszystko dostosowane do obsługi paluchem. Czytając na stronie producentów tego programu stwierdziłem, że wersja naszego forum jest zgodna z tą aplikacją, więc chyba bez problemów idzie wgrać plugin do forumowego vBulletina. Według twórców aplikacji trwa to 10 minut. Tapatalk działa na Androidzie, iOS, Symbianie i BlackBerry.
Więc jak? Dla mnie małym skandalem jest nawet brak wersji lite forum ![]()
![]() |
#67 |
Gość
|
![]()
Dział o FM 11.
Dużo oficjalnych informacji już jest. |
![]() |
![]() |
#68 |
Banned
Ostrzeżenia: 1/1 (5)
|
![]()
Też ostatnio miałem pisać, ale jestem leniem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Gość
|
![]()
Ja już wcześniej Domino o tym spamowałem na PW, ale za każdym razem 'spokojnie, jeszcze za wcześnie'.
![]() Dział o FM 10 powstał 13 sierpnia zeszłego roku, dziś mamy 14. Dawać ten dział. :* Ostatnio edytowane przez net_ ; 15-08-2010 o 00:17 |
![]() |
![]() |
#70 |
Banned
Ostrzeżenia: 0/3 (9)
|
![]()
Dobra, koniec tego miłego. Podpunkt dotyczący sygnaturki ważącej 30kb jest przestarzały i obecnie śmieszny. Pojawił się w regulaminie, gdy przeciętny użytkownik forum posiadał internet na poziomie 250kb/s. Obecnie najmniejszą prędkością jest 1mb/s, którą i tak posiada już mała ilość osób. Ja obecnie posiadam 6mb/s w dzień i 8mb/s w nocy a i tak jestem przekonany, że większość osób posiada szybszy internet. Internet jest teraz 32 razy szybszy, niż wtedy gdy ustalany byl ten podpunkt. Ściągamy teraz 80mb płyty w 2 minuty, a 50kb obrazek ma nam zamulić forum? Najwyraźniej assowy internet na korbkę złapał zamułę, bo po 3 tygodniach się zorientował, że mam nieregulaminowy podpis. Dziękuję i liczę na wsparcie ze strony opozycyjnej Utopii.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Gość
|
![]()
Podbijam, przydałaby się lekka reforma.
|
![]() |
![]() |
#72 |
|
![]()
Trochę nie trafiłeś, bo akurat ass, o ile wiem, jest jak najbardziej za podwyższeniem tej granicy. Pogadaj z Reigonem.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
staruch
|
![]()
Oczywiście że jestem, ale Szymonek musi się spłakać, jebnąć sobie f@jny podpisik i napisać coś sarkastycznego, bo inaczej jego forumowy fejm by ucierpiał.
No, ale w sumie spodziewałem się jakiegoś płaczu, więc nie zawiódł mnie ![]() Idź i gadaj z Reigonem jeśli tak ci na tym zależy.
![]() |
#74 |
Banned
Ostrzeżenia: 0/3 (9)
|
![]()
Boję się Reigona, nigdy nie miałem z nim żadnej styczności.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Gość
|
![]()
Jak bardzo chcecie, mogę z nim pogadać, ja tam się go nie boję, miałem już przyjemność z rozmawiać nie raz, także spróbować można, ale obiecać też nic nie mogę
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
RZECZNIK PRAW ŚWIEŻAKA
|
![]()
A ja tak z ciekawości: wszystkie zmiany regulaminu forum muszą być zaakceptowane przez Reigona?
![]() ![]()
![]() |
#77 |
Banned
|
![]()
No właśnie o to samo miałem spytać. Przecież to aż tak znaczącego dla forum nie jest żeby Reigon musiał wydać zgodę. Pewnie on nie ma pojęcia o tym limicie nawet
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
staruch
|
![]()
jakbyśmy mogli sami zmienić od tak to byśmy to zrobili ;p
![]() |
#79 |
Gość
|
![]()
Ja bym powiedział, że co można samemu zmieniać to można, ale czego nie jesteśmy w stanie zmienić, trzeba konsultować z Reigonem
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Banned
|
![]()
To powodzenia w nawiązaniu z nim kontaktu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | Oceń ten temat |
|
|