![]() |
![]() |
#21 |
Antypolonista CF
|
![]()
A zauważyłeś ze chciałem pomóc to tak jest za pomoc albo za podpowiedz?Nie wydaje mi się.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Banned
Ostrzeżenia: 0/3 (9)
|
![]() Cytat:
![]() Co do postu wyżej: Był nie na temat, więc i tak bym go skasował. Miałeś pecha, że w tym czasie na podforum był James, a nie ja, bo ja niestety bym Ci nic nie mógł zrobić. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Gość
|
![]()
A nie uważasz, że można edytować posty lub przenieść się na PW? Bo znowu pojawiały się posty w których były 1-2 słowa. Co do dysleksji, wierzę, że możesz ją mieć, ale chociażby w mozilli podkreśla wszelakie błędy, klikasz PPM i masz kilka opcji do wyboru. Zawsze może być jeszcze lepiej
![]() Edit: SimonS mnie wyprzedził ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Antypolonista CF
|
![]()
Google Chrome także ma i go używam.A i jak dałem tego linka to dałem bo ktoś może go użyje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
naughty moderatorista.
|
![]()
Po naszych rozmowach na pw parę wypowiedzi stało już na ludzkim poziomie, staraj się to utrzymać. Przestań tylko offtopować i nabijać, bo jak widzę twój licznik punkcików jest już bardzo pokaźny.
![]() |
#26 |
Barcelomaniak
|
![]()
O szit, ten cały mlody mieszka odemnie jakieś 30 km
![]() ![]() a my chyba już pisaliśmy kilkakrotnie, że w tym temacie mogą się wypowiadać tylko osoby, które się odwołują i modzi/admini ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Gość
|
![]()
Gwoli ścisłości, chciałem też mlodego113a ostrzec, że ma 4 pkt, jeszcze jeden i 2 m-ce sobie odpoczniesz. Dlatego zastosuj się do tego napisał srna i zakończmy ten temat.
|
![]() |
![]() |
#28 |
Antypolonista CF
|
![]()
tak napisze jakiegoś głupiego posta i 2 miesiące przerwy ale ja tyle nie wytrzymam max wytrzymam tydzień bo lubię tutaj być.A i mam mała prośbę przymykajcie na mnie modowie zamiast 1 pkt. dajcie ostrzeżenie a jeśli będę robił to powierzcie ze jeśli jeszcze raz to zrobisz to masz bana na 2 miesiące.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Gość
|
![]()
To się pilnuj i zastosuj do tego co napisał srna, bo jak otrzymasz jeszcze jeden punkt, dostaniesz bana na 2 m-ce i tyle. Masz się tylko pilnować, uważać na to co piszesz i nie nabijać
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Antypolonista CF
|
![]()
a możecie patrzeć na mnie nieco inaczej?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
---------
|
![]()
Skończ już, bo wylecisz stąd szybciej niż Ci się wydaje. Naprawdę nie interesuje nas to, że nie umiesz przetrwać bez logowania się. Jakbyś nie zauważył, to ostrzegany w SAMYM tym temacie byłeś wiele razy.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Gość
|
![]()
Proszę Cię, skończ, bo nie widzę potrzeby, żeby inaczej Ciebie traktować, to nie fair wobec innych użytkowników. Masz nie nabijać, offtopować. W CCDW jak napiszesz że laska Cię zdenerwowała to się nic nie stanie, tylko żebyś nie ciągnął o dziewczynie w CCDW tylko potem jak masz ochotę coś dopisać, to wyjazd do tematu "Miłość". Tyle. Proste zasady, masz nie robić tego, co robiłeś do tej pory.
|
![]() |
![]() |
#33 |
Banned
|
![]()
Proszę o wyjebanie mi punkcika, który szpeci moje konto i w przeciwieństwie do o2, któremu dobrze jest z jego dwoma punktami, ja bardzo źle czuję się z jednym swoim. Myślę, że na tym forum zdjęcie punkta to nic ponad zasadami tu panującymi, dlatego jestem przekonany, że procedura będzie wyglądać jak prośba o zmianę nicka.
Pozdrawiam wszystkich Administratorów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
supermod, dzifko.
|
![]()
Dudi, zmień dilera albo bierz połowę
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
RZECZNIK PRAW ŚWIEŻAKA
|
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#36 |
Banned
|
![]()
Wolę uczciwie przekazać tego punkta komuś innemu niczym znicz olimpijski! Chyba, że nikt go nie chce to proszę mi go wyrzucić bo jestem userem z długim stażem i mam do tego prawo. Zdecydowałem, że jest on mi nie potrzebny dlatego go nie chcę.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
---------
|
![]()
Rozważamy tylko odwołania od punktów, które w ostatnich dniach zostały przez któregoś z nas dane, jeśli są kontrowersyjne (user uważa, że otrzymał go niesprawiedliwie itp) i robimy małą ankietę, po czym jest decyzja, ale nie punktów które dane zostały tak dawno... w Twoim przypadku rok 2008, i Ci się nagle przypomniało, że jest Ci źle z tym punktem...
bujarski, chyba już 5 razy w tym temacie pisaliśmy kto ma prawo się w nim udzielać, proszę się tego trzymać. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Gość
|
![]() Cytat:
Powiem krótko- gdzie jest ten punkt którego kiedyś miałeś? ostrzegałem Ale dalej nie uzyskałem odpowiedzi ![]() Ostatnio edytowane przez jq ; 30-07-2009 o 13:44 |
|
![]() |
![]() |
#39 |
Banned
Ostrzeżenia: 0/3 (9)
|
![]()
James, chyba Ci się coś pomyliło. Ten punkt który właśnie dałeś Jacqowi powinien trafić na Twoje konto.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Gość
|
![]()
Chciałbym odwołać się od punkta którego dostałem 2 posty wyżej.
Ja dostałem punkcik za offtop, a np. bujarski i o2 nie (oczywiście nie chcę, żeby również dostali ![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | Oceń ten temat |
|
|