![]() |
![]() |
#41 |
Kawał weterana
|
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=c0seRU-gRqs
stanie w miejscu chyba nie bylo dobrym rozwiazaniem. nagranie naprawde mocne, dla tych co nie widzieli.
![]() |
![]() |
#42 | |
Senior
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
ociekajacy zajebistością
|
![]()
buuuu a u mnie cisza... zadnego toranda.... tylko pada i pada..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Weteran
|
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#45 |
Doświadczony
|
![]()
2 zdjęcia z Radomska zrobione przeze mnie: http://img178.imageshack.us/img178/3163/dsc00307rs2.jpg http://img119.imageshack.us/img119/3312/dsc00306wa7.jpg
![]() |
#46 | |
I'm blue to the bones.
|
![]() Cytat:
Ostatnio edytowane przez Krecony ; 17-08-2008 o 09:25 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Weteran
|
![]()
hmm u mnie w piątek była bardzo długa burza z mocnym wiatrem. Zdawało mi się, że ta burza dość słaba jest, jakoś bardzo mocno nie grzmiało, a nagle jak pizgnęło to prądu na całym osiedlu nie było
![]() A wczoraj cały dzień słoneczna pogoda, ale duszno, że się ledwo oddychać dało. Nagle w parę minut zrobiło się ciemno i była dość mocna burza i ulewa, znów dość spory wiatr się zerwał ale na szczęście na krótko. A dziś jest jakoś zimno ;d
![]() |
#48 |
Das ist optimal
|
![]()
U mnie wczoraj wieczorem tak około 21 zerwał się wielki wiatr i zerwał doniczkę z kwiatami na balkonie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
naughty moderatorista.
|
![]() Cytat:
![]() No u mnie na szczęście nie było tornada, ale też było bardzo źle... masakryczne burze, wyładowania elektryczne i silny wiatr... wiecie, Warmińsko-Mazurskie...
![]() |
![]() |
#50 | |
Banned
Ostrzeżenia: 0/1 (10)
|
![]() Cytat:
U mnie jakieś tam lekkie tornado w skali 6. stopniowej - 1. stopnia ![]() Po za tym, to dużo opadów deszczu i kilka burz. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Weteran
|
![]()
Ja byłem nad morzem i nie było tornad, tylko straszna pizgawica i lał deszcz cały weekend
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
naughty moderatorista.
|
![]()
Na pomorze całe to kvrestwo ma podobno dopiero przyjść..
![]() |
#53 |
Weteran
|
![]()
Miało być wczoraj, póki co w Gdańsku bezchmurnie
![]()
![]() |
#54 |
Weteran
|
![]()
Jak bezchmurnie jak cały weekend chmur od chu*a było?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
RZECZNIK PRAW ŚWIEŻAKA
|
![]()
http://www.pogodynka.pl/burze.php - mapki z piorunkami w Polsce w ostatnim czasie (czas podany jest w UTC, więc należy dodać dwie godziny, aby otrzymać czas zimowy w Polsce)
http://www.pogodynka.pl/produkty/safir.gif - zbiorcza mapka z piorunkami za ostatnie chyba trzy godziny - czerwonym kolorem oznaczone najnowsze piorunki (ostatnie pół godziny), pomarańczowym starsze, później kolorki są inne... w każdym razie zazwyczaj łatwo można skumać, które są najstarsze, bo zazwyczaj wygląda to tak, jakby pasmo chmur się przemieszczało. Na tej drugiej mapce ostatnio było widać porządny pas chmur, przechodzący przez długość niemal całej Polski, i kolorki wskazywały na to, że przemieszczał się poza nasze granice, a teraz od dłuższego czasu jest czysto, więc chyba po wszystkim. ![]() jak ktoś nie miał linków, to już ma ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Banned
|
![]()
Dzisiaj może nie zawiało w nocy zbyt mocno, ale były takie pierdolnięcia po przez wyładowania atmosferyczne, że aż wszyscy w domu się obudzili
![]() ![]() A tak zauważyłem, że od kilku tygodni pogoda się tak przeplata. Przynajmniej nikt nie będzie piszczał, że susza w tym roku, chociaż tego deszczu mogło by być mniej. Ostatnio edytowane przez dudson ; 23-06-2009 o 12:08 |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Banned
Ostrzeżenia: 0/3 (9)
|
![]()
Rolnicy już piszczą, że nie ma słońca, więc nie będą mieli plonów.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Senior
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Kujawski Dzik #1
|
![]()
Im Bromberg ist es nicht so windig, tj. łba nie urywa.
![]() |
#60 |
Gość
|
![]()
Burza? Jaka tam burza, poszedłem spać po czwartej (pozdro seann i bujarski
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |