![]() |
|
Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze posty | Zaznacz wszystkie fora jako przeczytane |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Oceń temat | Wygląd |
![]() |
#81 |
Weteran
|
![]()
Jak dla mnie najlepszy jest ... Ronaldinho. Od razu kilka zdań gwoli ścisłości. Mógłbym tutaj napisać, że w historii futbolu najlepszy był Diego Maradonna, Pele lub inni 'znakomici' piłkarze. Dlaczego napisałem to w cudzysłowiu? Ponieważ nie mam zielonego pojęcia jak grał chociażby Pele. Nie widziałem ani jednej bramki zdobytej przez niego. Bramki Maradonny z MŚ widziałem i to bilion razy, ale słyszałem również, że miał w swoim piłkarskim życiu również kiepskie momenty. Prosiłbym w tym miejscu o linki do bramek Pele, o ile takowe są na necie.
Ronaldinho - jego grę oglądam praktycznie podczas każdego meczu Barcelony (urządzamy u kumpla seansiki meczowe - Barca TV rządzi). Może w kilku meczach zagrał słabo, ale nie zmienia to faktu, że gdy ma jakieś przebłyski geniuszu, rehabilituje się automatycznie za wszystkie słabsze mecze. Historia futbolu? Może i Ronnie nie jest najlepszym piłkarzem, ale moja historia poznawania futbolu jest tak krótka, że R10 jest jedynym piłkarzem, który bardzo mi zaimponował i mogę oglądać jego aktualne poczynania. |
![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Weteran
|
![]()
teraz najlepszy jest Ronaldinho, nie zparzecze, ale z ostatnich czasy wyzej cenie Raula, Figo, Zizou, Ronaldo. Po za tym Pele, Maradona, v.Basten czy G. Muller mimo ze nie wiemy jak grali (tzn. widzialem akcje niektorych na plycie z wszytkimi finalami LM), wiec oni zapewne tez nie byli chwaleni za nic. Po a tym trudno jest porownac pilakzry grających na innych pozycjach, a tym bardziej w róznych epokach. Kiedys był Pele, dzis jest Ronaldinho, pozniej bedzie Robinho. Kazdy bedzie ich porównywał, tylko PO CO?? Kazdy z nich jest geniuszem, kazdy garł wspaniale, wiec porownania miedzy nimi moim zdaniem są bezsensowne
![]() PS: http://fifaworldcup.yahoo.com/06/en/ wybierzcie classic video i podziwiajcie grę Pelego, Maradony, Mullera, teraz moecie porownac do Ronaldinho i reszty ![]() Ostatnio edytowane przez Raul777 ; 12-01-2006 o 21:59 |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 | |
Weteran
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#84 | |
Weteran
|
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#85 |
Cules is precioso
|
![]()
a co masz do zarzucenia Joaquinowi? Genialny pomocnik, rzeczywiście troche przesadzony, ale w klubie pokroju Barcy czy Juve pokazałby niedowiarkom swoją klasę. Popatrz co sie stało z Vicente, dwa lata temu to był świetny zawodnik teraz zagłębił się w tej Valencii i jak gra każdy widzi
![]() |
#86 |
Roth
|
![]()
tak samo Vincent Kompany
już teraz jest okazywany jako przyszła gwiazda Piłkarska ale gra w Anderlechcie Bruksela ale moim zdaniem gdyby przeszedł w przyszłeym sezonie to jakiegoś lepszego klubu pokroju PSV to poradził by sobie tam bez problemu ale potem wybić się z tamtąd bardziej do największych klubów Europejskich |
![]() |
![]() |
![]() |
#87 | |
Semper Fidelis
|
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#88 | |
Weteran
|
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#89 | |
Banned
Ostrzeżenia: 0/2 (4)
|
![]() Cytat:
![]() @Dave - Internetowi 10-letni chuligani moim zdaniem nie sa "prawdziwymi kibicami".. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Weteran
|
![]()
Tak się złożyło
![]() ![]() ![]() PS: http://www.sendspace.com/file/k4lsp9 |
![]() |
![]() |
![]() |
#91 |
Semper Fidelis
|
![]()
Stormik - jesien zima 03/04 - wtedy userow utorzsamiajacych sie w jakikolwiek sposob z Barca bylo kilku, bo wtedy FCB grala fatalnie, a teraz? sami widzicie
![]() |
#92 | |
modernizator
|
![]() Cytat:
antyfani ... ja moze nie jestem jakos specjalnie mocno emocjonalnie zwiazany z jakim jedynym klubem ale cenie sobie np Liverpool Fc albo Olympique Lyon lubie rowniez Valencie .... a barce ? barce tak sobie a ronaldinho to juz wogole chciarz nie powien jego niektore zwody robia na mnie naprawde duze wrazenie ![]()
![]() |
![]() |
#93 | |
Oberschlesien!
|
![]() Cytat:
![]() Jak dle mnie w ostatnich 10 latach było kilku geniuszów: Zizou, Figo, Ronaldo, Ronaldinho, Rivaldo, Henry, Kluivert, Keane, Del Piero... i jeszcze w 3 i trochę, ale wg mnie najwięksi z nich to Zidane, Rivaldo, Del Piero. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#94 | |
Weteran
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#95 | ||
Gość
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Mi Real jest obojętny,szanuję zarówno Zidane'a jaki Ronaldo. Ale powiedz mi:dlaczego Real nie wygrywa wszystkiego? Bo Ci piłkarze nie porafią grać zespołowo.Tak,wiem zaraz wyjedziesz że Zizou ma 300 asyt czy coś takiego.Ale ci piłkarze się nie wkomponywują w zespół. Dlatego moim zdaniem Henry,Ronaldinho czy Lampard są lepsi od Zidana.Ponieważ oni tak wchodzą w zespół,że tworzą z nim jedną całość.I znów pewnie powiesz,jak to przecież FCB to tylko Ronaldinho czy Eto'o.Ale sam zobacz: Ci piłkarze grają ze sobą DOPIERO drugi sezon i potrafią wygrać 17 spotkań z rzędu!Przecież FCB zrobiła rewolucję totalną!Wymieniła mnóstwo piłkarzy i od razu w pierwszym sezonie Mistrzostwo Hiszpani.Mistrzostwo kraju w którym Ronaldo,Zidane czy Beckham już grali przynajmniej jeden sezon ze sobą,a mimo to to Barcelona jest bardziej zgrana.A pamiętaj ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
#96 | |
Banned
|
![]() Cytat:
![]() pzdr ![]()
Przystanek Woodstock: impreza kumulująca najbrudniejszych, śmierdzących skurwysynów jakich nosiła matka Ziemia. Owe psie pomioty twierdzą, iż przyjeżdżają tam posłuchać muzyki, jest to nieprawdą, gdyż tego co jest tam grane muzyką nazwać nie można. Śmierdziele przyjeżdżają tam w celu taplania się we własnych odchodach, picia >9000 piw i ruchania najebanych szmat. Często zdarza się, że te brudne kurwy zapylą te brudne szmaty, z takich zapyleń powstają dzieci z downem.
Źródło: Encyklopedia PWN |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Gość
|
![]()
suchy: nie krytykuję Realu,Real nawet troszkę lubie,ale sam powiedz czy nie napisałem prawdy?Przecież to prawda że zespół z mnóstwem nowych graczy zdobył mistrzostwo przed zespołem który teoretycznie powinien być już zgrany.Zizou czy Ronaldo to wielcy piłkarze dla których mam 100% szacunku.
Podobnie jak do Ciebie,chociaż widzę że bez wzajemności ![]() "jak Ołen byl w Realu to twardo byles wiernym kibicem .. zero szacunku dla takich ciot jak Ty, co przerzucają sie na inną druzyne bo nie gra tam ich ulubionyn pilkarz, lub slabo druzynie idzie .. " dalej kibicuje Realowi bo uważam że tacy artyści jacy tam grają powinni pokazywać 100% swoich możliwości abyśmy mogli ich podziwiać.A to że kibicuje Newcastle,czy raczej wolałbym określenie że chcę aby szło im jak najlepiej,ze względu na swojego ulubinego piłkarza to chyba nic dziwnego co? |
![]() |
![]() |
#98 |
Weteran
|
![]()
heh zastanawialem sie czemu ostatnio super luxa nie widac
![]() ![]() a co do wypwoedzi pana imieniem czekolada ![]()
![]() |
#99 | |
Gość
|
![]() Cytat:
Perez sprowadza i sprowadzał gwiazdy,ok, na przełomie tamtych lat odchodziło wiele gwiazd,trzeba uzupełniać skład,a jak na tak utytuowałny klub należy sprowadzić wielkich piłkarzy. OK. Jest jednak sezon 2003/2004:Real kupuje Beckhama,a sprzed nosa czmyha mu Ronaldinho.Idiotyzm? Na początku sezonu wydawało się że nie,ale końcówka sezonu czy jego środek mówią same za siebie. Tak samo było ze sprzedażą Makalele,który chciał słusznej moim zdaniem podwyżki.I wtedy ciach : nie ma następcy głupie eksperymenty typu Helguera czy Beckham itd itd. Potem sprowadzenie Samuela i Owena I tu plus,Perez postarał się aby zawodnicy grali lepiej(szczególnie napastnicy) bo każdy słaby mecz powodowałby siedzenie na ławie.No i w końcu transfer obrońcy. Także jak sam widzisz sprowadzanie gwiazd to nic złego,sęk w tym aby wiedzieć jaką gwiazdę kupić i kiedy przestać i dać drużynie szansę na zgranie. PS. Z tego co wiem to za Pereza były dwie LM - 1998 był jeszcze chyba za jego poprzednika Pozdro. |
|
![]() |
![]() |
#100 |
Oberschlesien!
|
![]()
Za Pereza była jedna LM - 2oo2. 1998 i 2oo0 były za Sainza.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | Oceń ten temat |
|
|