![]() |
![]() |
#1 |
@Rty$ta
|
![]()
Witam, chciałbym poznać Wasze zdanie co do rankingu FIFA. Po ostatnim notowaniu Polska jest 23 ex aequo z Irlandią. Troche dziwne wydaje mi się to że takie USA jest przed Anglią, Portugalią, Włochami czy Niemcami. Co Wy na to?
Ranking FIFA (w nawiasie miejsce w poprzednim notowaniu): 1. (1) Brazylia 841 2. (3) Czechy 796 3. (2) Holandia 791 4. (4) Argentyna 774 5. (5) Francja 772 6. (8) Hiszpania 771 7. (6) Meksyk 768 8. (7) USA 766 9. (9) Anglia 757 10. (9) Portugalia 754 11. (11) Turcja 749 12. (12) Włochy 741 13. (14) Dania 732 14. (13) Szwecja 731 15. (16) Japonia 713 16. (15) Niemcy 710 17. (18) Grecja 708 18. (17) Urugwaj 706 19. (21) Iran 702 20. (19) Chorwacja 701 21. (20) Kostaryka 699 22. (23) Kamerun 697 23. (21) Irlandia 696 . (23) Polska 696 25. (23) Kolumbia 692 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Maniak
|
![]()
ranking jest nie do końca dokładny i nie przywiązywałbym do niego jakąs wage...
ps. polska powinna być gdzieś około 50 miejsca, a iran(19) 150 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
metalus gitarus:)
|
![]()
jak dla mnie to włochy i niemcy sa za daleko
![]() |
#4 |
zaproś mnie do swego domu
|
![]()
ktś mi powie za co Iran jest przed nami!!!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Weteran
|
![]()
Takie rankingi tak samo jak statystyki pomeczowe nie oddaja do konca stanu rzeczywistego wiec nie warto sie przejmowac takimi rzeczami.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Dawniej Królo
|
![]()
ja po pierwsze to wypie*****ł bym dalej Iran, i zamiast Meksyku i USA wsadził Niemcy i Włochy
![]() |
#7 |
Skurwie* jakich mało
|
![]()
A ja wcale nie, Niemcy grają padline, Włosi nieco lepiej ostatnio, jednak Meksyk gra lepiej od naszych zachodnich sąsiadów, co nie zmienia faktu ze rangink i tak jest chu....raaaaa
![]() |
#8 |
Alizée Lover
|
![]()
Ja powiem tak ze te rankigngi sa zeby było sie czym podrajcowac.
Jeszcze nawiazujac troche do tematu reprezentacji to powiecie mi skim nasza reprezentacja zagrała z wyszej pułki bo ja narazie od meczu z włochami nie widziałem zadnego rywala z ktorym moglibysmi sie sprawdzic,bo my sie cieszymy ze repra wygrywa narazie wszystkie mecze ale skim... Anglia przyjechała w dupe pojechalismy do angli w dupe a wiadomo ze w grupie nie bedzie San Marino,Azerbejdzanu,czy Luksemburgu oczywiscie nie ublizajac bo i tak te druzyny graja z roku na rok coraz lepiej.I miejmy taka nadzieje ze polska bedzie losowana z drugiego koszyka bo jesli nie to moze byc ciezko. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Cules is precioso
|
![]()
przepraszam a Ekwador .To był żart, mam takie same odczucia co ty i mysle że 4 miejsce, powtórka z przed 4 lat
![]() |
#10 |
cu(L)e
|
![]()
Wszystko Ok, tylko USA, Meksyk i Iran za wysoko. Akurat pozycja Niemiec odzwierciedla sile ich obecnej reprezentacji, z ktora Polska mialaby szanse powalczyc. Wlochom nalezy sie przynajmniej pierwsza "10".
![]() |
#12 | |
Weteran
|
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#13 | |
stary gnuj
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Dla kogoś kto chce mi pojechać - zdaży się że w którejś grupie będą drużyny z tego samego koszyka (mówie tu o Polsce i Szwajcarii) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Weteran
|
![]()
Heh, jak Irlandia spadła... a Polska ok w sumie ;]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
The Reds
|
![]()
A wg mnie jest to najlepszy ranking obok rangingu lig
![]() ![]() PS Nie piszcie ze Meksyk jest slaby ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Mistrzo
|
![]()
no ranking chyba nie oddaje prawdy ale przemilcze to
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#17 | |
Multimedia Speaker
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Weteran
|
![]()
Niby gdzie bys skoczyl na ta glowke?Bo jakos nie widze ani zadnego obrazka ani zadnego linka ani nic.Chyba ze tylko na moim kompie tego nie widac.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Hitman Contracts
|
![]()
Ja to wogle nie rozumiem po ajkiego ****a jest wogle ukladany ten ranking. I tak nie obrazuje on zdolnosci Reprezentacji na dany okres wiec to tylko takie glupie statystyki:/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Kiedyś CF
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |