![]() |
|
Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze posty | Zaznacz wszystkie fora jako przeczytane |
![]() |
|
Narzędzia wątku |
Ocena: ![]() |
Wygląd |
![]() |
#41 |
Zorientowany
|
![]()
Moje propozycje:
-Dobrze dopracowana Ekstraklasa i 1 Liga -Liga Mistrzów i Liga Europy w 1 sezonie kariery -Jak sie da to przyśpiewki dla Ekstraklasy -prawidłowe czcionki na koszulkach To wszystko. |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Banned
|
![]()
@up
w 1 sezonie liga mistrzow i liga europejska jest tylko trzeba zainstalowac patch ekstraklasy od CF |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Patchmaker CF
|
![]()
z tego co się orientuję to oprócz przyśpiewek wszystko jest
![]() ja bym jeszcze proponował dodanie reprezentacji Ghany Nigerii Japonii Paragwaju i oczywiście lepsze Europejskie reprezentacje których brakuje ![]()
![]() |
#44 |
Nowicjusz
|
![]()
Propozycje ode mnie:
-Ekstraklasa i I liga w pełni licencjonowane -Reprezentacja orłów Górskiego -Reprezentacja ekstraklasy -Dodanie do Klasowej XI: Zidane, Ronaldo, Pele, Maradona Mam jeszcze pytanie: Czy MPPL będzie działał po edycji czegoś tam Creation Master? Ostatnio edytowane przez Mr.Josek ; 31-12-2011 o 09:44 |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Nowicjusz
|
![]()
Ponawiam pytanie czy bedą jakieś twarze w waszym dodatku?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Patchmaker CF
|
![]()
Tak owszem będą twarze w naszym dodatku. Co do ilości to nie jestem w stanie się wypowiedzieć ile ich będzie gdyż jedynym facemakerem w serwisie jestem Ja.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Milan Per Sempre!
|
![]()
Moje sugestie i pomysły:
- twarze dla zawodników: Ángel di María, Fábio Coentrão, Luis Suárez, Alessandro Nesta, Arturo Vidal, Filippo Inzaghi, Papiss Demba Cissé; od siebie poproszę jeszcze: Stephan El Shaarawy, Wojciech Szczęsny, Łukasz Piszczek - dobrze dopracowana T-Mobile Ekstraklasa i 1 Liga polska - tablice z wynikami dla lig: Serie A, Liga BBVA, Bundesliga, Barclays Premier League, Ligue 1, T-Mobile Ekstraklasa - loga dla wszystkich zespołów i lig - manuface'y dla wszystkich zawodników Pozdrawiam
![]() |
#48 |
Gość
|
![]()
@up
Jeśli chodzi o twarze, to wydaje mi się, że uwaga będzie skupiona tylko i wyłącznie na polskich zawodnikach ![]() Popup'y były robione, tylko nie wiem czy będzie dało się wrzucić kilkanaście różnych, żeby nie było jak z bandami, jeden zestaw dla jednej ligi ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Patchmaker CF
|
![]()
Dla zagranicznych raczej nie ma opcji na razie. Szczęsnego owszem postaram się wykonać i nie zabraknie jego twarzy w patchu. Tak jak wspomniał Domino skupimy się na Polakach. Pozdro.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Nowicjusz
|
![]()
Tak , w pełni popieram Mike , Polacy najważniejsi , w końcu to polski patch , paru chłopaków zagranicznych grających u nas też może twarze mieć jeśli będzie czas i chęci .Namawiał bym też do robienia twarzy piłkarzom młodym Polskim nie grającym w kraju.
Janota Świerczok , Kobylański czy Salamon. Z miłą chęcią zobaczył bym twarze braci Maków. Co do twarzy zagranicznych to serwisy zagraniczne nas będą zaspokajać . Mike przepraszam że tak sie rozpisałem wiem ze wszystkiego nie dasz rady zrobić ale to są takie luźne sugestie więc mam nadzieję że3 sie nie pogniewasz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
MSV DUISBURG
|
![]()
Małe pytanko... Czy będzie można liczyć na owego MPPL'a przed końcem lutego, gra w FIFĘ bez takiego dodatku to nic przyjemnego a zwykłe T-Mobile Patch'e nie rekompensują braku systemu spadków i awansów, liczę na szybką odpowiedź i z góry dziękuję ^^
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Gość
|
![]()
Ciężko powiedzieć, patchmakerzy chcą oddać jak najlepszy dodatek, na miarę ich możliwości zawierający jak najwięcej nowości, ale też bez żadnych większych błędów. Patch musi przejść także testy, więc tu pośpiech nie jest wskazany, lepiej zawsze kilka dni dłużej poczekać, niż oddać byle co
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Patchmaker CF
|
![]()
Zgadzam się z tym mądrym panem post wyżej
![]() Lepiej poczekać na dobry dodatek niż dostać gówno z błędami ;p Oczywiście ten dodatek będzie a przynajmniej się zapowiada wyjebany
![]() |
#54 |
MSV DUISBURG
|
![]()
Też nie oczekuję tego że będą porobione wszystkie twarze, II czy III liga i inne pierdoły... priorytet to Ekstraklasa i I-wsza Liga, najważniejsze żeby były dobrze zrobione te dwie rzeczy i będę w pełni usatysfakcjonowany. No cóż więc liczę, że uporacie się szybko z tym MPPL'em i przed marcem będzie można się nim cieszyć, powodzenia... ^^
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Doświadczony
|
![]()
Niedługo kończy się okienko transferowe więc fajnie by było gdybyście aktualizowali składy nie tylko z polskiej ligi tylko z całej fify.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Fifowiec
|
![]()
Najważniejsze , żeby szybko patcha wypuscili !!
A potem mogą łatke wrzucić . A mam pytanie czy dla zawodników z 1 ligi ( wszystkich ) będą miniface ?? CZY NIE ?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Nowicjusz
|
![]()
Mam pytania:
1. Czy będą oryginalne nazwy pucharów oraz zrobione liga mistrzów, liga europejska, kmś i jakieś inne? 2. Czy składy będą aktualne na 31.01.2012 ,bo dziś sie kończy rynek transferowy? |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Patchmaker CF
|
![]()
a ja mam pytanie dotyczące reprezentacji czy takie reprezentacje jak Rosja Słowenia i tym podobne (nielicencjonowane) będą miały loga/herby i koszulki
![]()
![]() |
#59 |
Nowicjusz
|
![]()
A ja na pisze w ten sposób Ważne że ktoś się wogóle wzioł za to
![]()
![]() |
Bookmarks |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |