![]() |
![]() |
#221 |
FIFA 2000 do bani !!!
|
![]()
Ale tak jak napisałeś - mało jest zawodników, którzy przetrwali by taką młóckę. Carwin ewidentnie nastawił się na nokaut w pierwszej rundzie, co, jak widać, chyba nie przejdzie z Brockiem (no chyba, że Overeem...). Rozjebało mnie, jak przed drugą rundą Carwin puścił oko do Brocka, a ten uśmiechnięty, jak gdyby nie dostał miliarda bomb minutę wcześniej. To robi wrażenie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#222 |
zóo
|
![]()
Też podobała mi się ta akcja
![]() Co do samej walki to faktycznie Carwin bijąc z góry Lesnar'a stracił dużo sił co było później widać. Miejmy nadzieję, że zobaczymy jeszcze w przyszłości Fedor'a lub Overeem'a w UFC bo walki tych dwóch zawodników z Lesnarem byłyby na pewno bardzo ciekawe. Irokez w WEC, mniejszej organizacji ZUFFA, która jest właścicielem UFC! http://www.mmarocks.pl/2010/07/06/ma...wtuszko-w-wec/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#223 |
Weteran
|
![]()
coraz bardziej wątpie w to że Fedor przejdzie do UFC, bo sam wypowiada się że poważnie myśli o zakończeniu kariery, więc myślę że dojdzie do rewanżu z Werdumem, spuści mu konkretny wpierdol teraz i zawiesi rękawice na kołku
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#224 |
zóo
|
![]()
KSW negocjuje z Aleksandrem Emelianenko i wszystko na to wskazuje, że panowie się dogadali. Aleksander oraz Butterbean są podobno brani pod uwagę jako przeciwnicy Pudziana na KSW 14, co przy wyborze Aleksandra byłoby kompletnym bezsensem (Pudzian wycofuje się z walki z Nastulą, gdyż nie jest należycie przygotowany a walczyłby z Emelianenką, który z resztą pokonał Nastulę w Pride) dlatego myślę, że wybór na KSW 14 jest raczej prosty. No i w tym przypadku myślę, że możemy spodziewać się Aleksandra na KSW 15 bądź 16 z jakimś dobrym zawodnikiem
![]() Nastula powraca 3 września i co ciekawe nie na KSW ![]() To jeszcze przeciwnik Jurasa na gali Moosin 9 października w Chicago Klik! Rekord nie powala na kolana... Ostatnio edytowane przez kyfu ; 30-07-2010 o 10:42 |
![]() |
![]() |
![]() |
#225 |
ding ding ding
|
![]()
Nie dawać Pudzianowi Alexa bo znowu będzie kompromitacja
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#226 |
Senior
|
![]()
a jak tam Pudzian? Ćwiczył coś w USA? czy to tylko takie gadanie było?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#227 |
zóo
|
![]()
Ucichło ostatnio o nim więc ciężko powiedzieć. Podejrzewam, że trenuje gdzieś w Polsce bo o wyjeździe byłoby coś słychać
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#228 |
FIFA 2000 do bani !!!
|
![]()
Jedzie ktoś na KSW? Za 95 zł dobre bilety - zdecydowałem się pojechać z ojcem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#229 | |
Weteran
|
![]() Cytat:
Przez jakiś czas trenował parter z Jurasem, ale nie jestem pewien, czy dalej czy już zrezygnował ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#230 | |
zóo
|
![]() Cytat:
No i liczymy na jakąś krótką relacje ![]() EDIT: A i jutro o 12.00 rozpoczyna się konferencja przed KSW 14, poznamy przeciwnika Pudziana i mam nadzieję zawodników turniejowych. Ciekawe czy powiedzą coś o Aleksandrze? Tranmisja na www.konfrontacja.com Ostatnio edytowane przez kyfu ; 02-08-2010 o 18:15 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#231 | |
FIFA 2000 do bani !!!
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() A co do relacji - no jaha, że będzie ![]() Kurva, nie mogę się doczekać ![]() EDIT: Dla mnie Pudz śmierdzi Butterbeanem. KSW nie jest głupie - dopóki będą utrzymywać u ludzi, którzy nie interesują się MMA opinię, że Mario wymiata, nie dadzą mu przeciwnika pokroju Aleksa. Zresztą Pudzian sam zrezygnował z walki z Nastulą, bo zdał sobie sprawę, że by ją przegrał, także albo Butterbean, albo jakiś średniak typu Kawaguchi. EDIT 2: Właśnie wyczytałem, iż Kawulski stwierdził, że albo Butterbean albo Aleks dla Pudziana. Czyli będzie mega medialna walka, tak czy siak. Umieją chłopy robić szmal, nie ma co. Ostatnio edytowane przez Wariner ; 02-08-2010 o 18:45 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#232 |
zóo
|
![]()
Każde inne nazwisko ogłoszone jutro oprócz Butterbean'a bedzie dla mnie niespodzianką. A Pudzianowi w walce z nim nie wróże nic dobrego, ten facet ma takie doświadczenie, że szok. Jeśli dobrze pamiętam blisko 90 walk bokserskich do tego walki w mma i k1 mówią same za siebie
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#233 |
FIFA 2000 do bani !!!
|
![]()
Cóż, Butterbean wybitnym bokserem nigdy nie był.
http://boxrec.com/list_bouts.php?hum...4536&cat=boxer Same 4-rundówki z no-names, jedyny godny odnotowania przeciwnik to 53-letni wówczas 1% cienia Larryego Holmes'a, który i tak wygrał tę walkę. Mimo wszystko jednak i tak Pudzian nie dorasta boksersko Eschowi do pięt. Z drugiej strony nie ma wątpliwości, że Butterbean to kondycyjne zero, jeszcze gorsze od Pudziana - prawie 190 kilo w tym wieku przy nie byciu sumitą to gwarancja wielkiej, spoconej, wyczerpanej kupy mięsa w połowie pierwszej rundy. A Mariusz, mimo, iż również szybko puchnie, podobno pracował mocno nad kondycją i może wytrzyma w pełnym gazie pierwszą rundę. Mój typ i szansa dla Pudziana - lowkicki. Obalenie? Przy 190 kilo będzie ciężko, poza tym Mario nie bardzo wie, co tam się na dole robi (vide Sylvia czy Kawaguchi - niby obalił, ale co z tego, skoro w parterze był zagubiony). A jak go sprowadzi na ziemię nogami, to jednocześnie wykluczy nogi Butterbeana z walki w parterze, co da mu pewną przewagę. Ale i tak będzie freakshow jak się patrzy. Ostatnio edytowane przez Wariner ; 02-08-2010 o 19:26 |
![]() |
![]() |
![]() |
#234 |
FIFA 2000 do bani !!!
|
![]()
No i Butterbean
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#235 |
zóo
|
![]()
Pudzian jak zwykle ciężko trenuje, tylko ciekawe kiedy bedą jakieś efekty. Po pierwszych 30s puchnie Butterbean po kolejnych 30s puchnie nasz Balon, więc jeśli walka potrwa więcej niż minute to ją olewam
![]() Saleta z Najmanem narazie na żenującym poziomie, szkoda, że Kułak nie przyjebał bardziej Najmanowi ![]() No i na sam koniec Kawulski powiedział, że menadżerowie Nastuli są prawdopodobnie najgorsi w Europie co chyba definitywnie przekreśla udział Pawła na KSW :/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#236 | |
FIFA 2000 do bani !!!
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#237 |
zóo
|
![]()
Brakowało mi na konferencji zawodników turniejowych a tu proszę:
http://www.mmarocks.pl/2010/08/03/uc...rnieju-ksw-14/ A więc turniej zapowiada się mega ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#238 |
FIFA 2000 do bani !!!
|
![]()
Łokurva
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#239 |
zóo
|
![]()
No i tyle widzieliśmy Aleksandra na KSW, ale co zrobić. W takim przypadku myślę, że w ogóle kariera Aleksandra niebezpiecznie zbliżyła się do końca :/
http://www.youtube.com/watch?v=HVDkx...layer_embedded |
![]() |
![]() |
![]() |
#240 |
Roth
|
![]()
http://sport.onet.pl/kickboxing-mma/...wiadomosc.html
Tommy w MMA ![]() http://www.youtube.com/watch?v=pY7zqIwensY
![]() |
![]() |