![]() |
![]() |
#181 |
Weteran
|
![]()
Ale jest znana godzina walki Pudziana?
Bo wstał bym tylko na niego, ale jak mam się budzić o 3 i oglądać 5 walk, które mnie nie interesują to pieprzę. |
![]() |
![]() |
![]() |
#182 |
ding ding ding
|
![]()
Taa, go Pudzian
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#183 |
|
![]()
O której ta walka? Bo bym się już położył spać, ale jeśli niedługo, to może jeszcze zaczekam.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
Banned
Ostrzeżenia: 999/999 (999)
|
![]()
No to się mu nie udało. Co za dużo to nie zdrowo, jak to mówią. Za mocny i doświadczony zawodnik jak na naszego króliczka. Ob teraz nie odpuścił, tylko trenował i trenował kondyche i technikę, bo z tym u niego słabiutko.
Ale za wczorajszą (właściwie dzisiejszą) walkę: ![]()
![]() |
#185 |
FIFA 2000 do bani !!!
|
![]()
Czemu od razu "
![]() Przegrał, ale wiecie co? Dobrze, że tak się stało. Mario musi trochę spokornieć i uświadomić sobie, że siła to nie wszystko. Co do samej walki - jak zobaczyłem pierwszą minutę, głośno powiedziałek "łokurva!". Pudz był z początku bardzo dobry, ładnie zaaplikował kilka low kicków, potem próbował zejść do parteru. Problemy zaczęły się, gdy nie mógł obalić Sylvii - za długo to trwało. Potem, jak już to się udało, nie potrzebnie od razu młócił pięściami, jakby poprawił pozycję mógłby mu coś zrobić, a tak Tim wstał no i dalej już widzieliśmy. Można było się spodziewać, że Mario sporo wyrwie, ale jedno mnie zdziwiło - że odklepał. Byłem pewien, że co jak co, ale Pudzian prędzej da się zabić niż odklepie. No ale cóż, może to była jakaś kontuzja, bo nie wyglądał na tak zmęczonego, żeby się tak bezwładnie na ziemię osunąć. Mimo wszystko uważam, że z tej walki Pudzianowski wyniesie więcej plusów niż minusów. Minus jest oczywisty - porażka. Plusy? 1 - dowiedzieliśmy się, że Pudzian nie ma szklanej szczęki - pod koniec drugiej rundy owszem, pływał, ale i tak ogromnie dużo wytrzymał; 2 - z kondycją jest już O WIELE lepiej niż dwa tygodnie temu; 3 - Mario spokornieje; 4 - podobno ma zaklepane treningi w USA - może w końcu zda sobie sprawę, że Okniński nie jest wystarczająco dobrym trenerem, aby go przygotować do wielkich walk; 5 - pierwsza minuta walki napawa optymizmem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
Banned
|
![]()
ale te low kicki pudziana wręcz śmieszyły Tima. Dobra, wiadomo przecież, że Pudzian na za głębokie wody poszedł. Może, gdyby był więcej stażem w tym sporcie. Tak z góry był skazany na porażkę. Więcej niech śpiewa i tańczy po lodach, parkietach, żwirach i piasku.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#187 |
Gość
|
![]()
Śmieszna walka. Wyglądało to jakby Pudzian grał na padzie od pegazusa i pod A miał lowkicka a pod B chwyt. Dobrze, że przegrał. Może trochę pokory w sobie znajdzie i uświadomi sobie, że wszystkiego za pierwszym razem wygrać nie można. No i może zobaczy, że najpierw musi wygrać ze słabszymi zawodnikami żeby porywać się na mistrzów UFC i innych kozaków.
|
![]() |
![]() |
#188 |
I just had sex
|
![]()
A ja chciałbym zauważyć, że Juras bardzo ładnie wygrał z Ho Jin Kimem.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#189 |
Ave Silesia
|
![]()
Nie no bądźmy szczerzy, nie ma co sobie mydlić oczu - to była żenada. Pudzian ma technikę na poziomie Boba Sappa. Pierwsze pół minuty coś ogarniał potem to było już tylko dogorywanie. Przejechał się na swojej zbytniej pewności siebie, od dawna było wiadomo że decyzja o walce Sylvią jest za szybka o conajmniej 10 walk.
Pudzian na 90% nie będzie znaczącą postacią w mma. Może służyć jako taka maskotka do szybkiego obijania przeciętniaków jego wzrostu. Smutne lecz prawdziwe. Dokładnie, chociaż jeden pozytyw ![]()
![]() |
#190 |
Weteran
|
![]()
z mojej strony wielki szacunek dla Pudziana, porwał się na gościa nie z pierwszej łapanki, i trudno, ale jak spadać to z wysokiego konia, a nie z kucyka, teraz powinien wyciągnąć konsekwencje ze swoich błędów i dalej wziąć się za trening, bo ambicje gościu ma
![]() p.s najbardziej mnie rozpierdala nagły wysyp znawców mma na każdym forum i każdej stronie gdzie nie zajrzę ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#191 |
Banned
Ostrzeżenia: 0/1 (5)
|
![]()
No i Pudzian dostał wpierdol:( ,Ale pozytyw jest taki że nauczy się walczyć technicznie i za pół roku może rozjebie już Sylvie
http://www.eurosport.pl/sporty-walki...50/story.shtml ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#192 |
Weteran
|
![]()
O walce się nie wypowiadam bo się nie znam, ale muszę to napisać.
Kto wziął tą babkę do hymnu? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#193 |
zóo
|
![]()
Po ważeniu dałem się troche ponieść i uwierzyłem, że Pudzian może jednak sprawić niespodziankę. Niestety Sylvia nawet w takiej formie był w stanie pokonać Mariusza. Wogóle mi się Pudzian nie podobał, w żadnej płaszczyźnie, naprawdę duuużo mu brakuje i albo teraz weźmie się za morderczy trening i przestanie walczyć w dwutygodniowych odstępach czasu, albo da sobie spokój z mma. Ten facet nie ma 20 lat żeby miał całą kariere przed sobą i lata nauki, on już sięwiele nie nauczy. Może uda mu się kilka rzeczy poprawić ale dużo lepszy to już chyba nie będzie. Ale jakby nie było jest mi go zwyczajnie i po ludzku żal.
Juras zgodnie z planem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#194 |
CF umar
|
![]()
Teraz już wie co to znaczy dostać wjeb. Cześć Mariusz mogę Cię zjeść?
![]() |
![]() |
#195 |
ding ding ding
|
![]()
Jack Daniels mój, yeah!
![]() Brawo Juras, jak go nie ponosi fantazja, jak z Dalglieshem klik (okolo 6:05) to jest dobrze... Ostatnio edytowane przez Koki' ; 22-05-2010 o 13:13 |
![]() |
![]() |
![]() |
#196 |
staruch
|
![]()
jak na takiego nowicjusza jakim jest pudzian to nie było tak tragicznie jak to niektórzy pisza.
![]() |
#197 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#198 |
Banned
Ostrzeżenia: 999/999 (999)
|
![]()
Górniak byłaby lepsza. Śmiem twierdzić, że nawet ja bym lepiej to zaśpiewał
![]() A tak odbiegając od MMA, wie ktoś kiedy jest gala WWE Extreme Rules? Bo mi się coś obiło o uszy ![]()
![]() |
#199 | |
zóo
|
![]() Cytat:
EDIT: Jakby co to do tematu "wrestling" zapraszam na dyskusje ![]() Ostatnio edytowane przez kyfu ; 24-05-2010 o 12:19 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#200 |
żeli papą fasanik
|
![]()
Była wczoraj o 21.00 na ESC. Zajebiście że Jericho dostał oklep od Edge'a
![]()
Ostatnio edytowane przez Kaiser ; 24-05-2010 o 20:23 |
![]() |