![]() |
|
Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze posty | Zaznacz wszystkie fora jako przeczytane |
![]() |
|
Narzędzia wątku |
Ocena: ![]() |
Wygląd |
![]() |
#1 |
Nowy użytkownik
|
![]()
Ja narazie odkryłem błedy z wiekiem(np.D.Topolski ma 31lat!!!) oraz kolory włosów nie zgadzają się w większosci.To narazie tyle
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Bansuj dziffko;]
|
![]()
Brawo ten topic popieram i z wielka przyjemnoscia go przykleje. Dlaczego??Ano dlatego ze dzieki takim informacja bedziemy mogli szybko wydac update'a ktory poprawi te wszystkie niedogodnosci. Gratuluje topic'u
![]()
![]() |
#3 | |
Skurwie* jakich mało
|
![]() Cytat:
Yas ile razy mam Ci mówić byś nie podlizywał się userom ? ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Weteran
|
![]()
w Wiśle gra Mauro Cantoro, w MPPL wpisane jest Roberto Mauro Cantoro - pełne imię i nazwisko, tylko że w menu przed gra robi się skrót imienia i jest R.Cantoro zamiast M.Cantoro. Po strzeleniu gola może być jak jest, gdyż sie pojawia Roberto Mauro Cantoro.
Tylko że wydaje mi się że łatki nie ma co robić, bo po zmianch w składach trzeba zaczynać karierę od nowa. Chyba że sie mylę, nie?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
FCBayern-fan
|
![]()
Drużyna: Jagiellonia Białystok
- drugi bramkarz to Krymowski a nie Krzymowski - Tales Schutz na 23 lata a nie 33 - Olszewski powinien mieć lepsze statsy niż Krymowski - Marcinkiewicz ma zawyżone statsy - Zalewski, Chańko, Sobolewski, Pawlak zaniżone statsy ![]()
![]() |
#6 |
Gość
|
![]()
no to i ja sie wypowiem w dobre imie stanu, ojczyzny i narodu polskiego
![]() - sędzia ma kits bundesligi zamiast kitsu sędziego polskiego ![]() - przy wtyczywaniu gry kiedy są pokazane wszystkie ligi nadal widnieje stare logo ligi polskiej zamiast loga Idea Ekstraklasa - "sławny" błąd z arsenalem czyli brak 3/4 składu ![]() - sądzę że lepiej by wyglądało jakbyście napisali nie 2 liga polska tylko 2 Liga Polska ![]() - brak przyśpiewek oraz stadionów ![]() ![]() jak jeszcze sobie przypomne to napisze. |
![]() |
![]() |
#7 |
Nowy użytkownik
|
![]()
W Odrze gra Piotr Szymiczek a nie jak jest w MPPL Piotr Szmiczek <lol>
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Weteran
|
![]()
-przy wymaganiach zarządu: "Wygraj Bundesligę" oraz "Wygraj 2. bundesligę) - w pliku pol.db trzeba pozmieniać kilka tekstów.
-jak się pojawia monitor z inf od zarządu to logo drużyna zakrywa sporą cześć tekstu |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
The Reds
|
![]()
ok fajnie tylko moze nie przesadzajcie bo jedna literke albo statystyki kazdy moze zmienic sam piszcie lepiej bledy techniczne bo z tymi statystykami to se chyba jaj robicie wiem ze to jest dla was smutne ale nie wymagajcie zeby autorzy znali wszystkie druzyny 1 i 2 ligi tak dokladnie wy kibicujecie to znacie a ciekawe jakbyscie zrobili sklad innego klubu np... mks mlawa
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
FCBayern-fan
|
![]()
Bardzo prosto. Kupuje skarb kibica z Przeglądu Sportowego, szukam na tym forum i na innych kibica Mławy, pytam go jak kto gra i już.
![]()
![]() |
#11 |
Nowy użytkownik
|
![]()
WITAM WSZYSTKICH FORUMOWICZÓW!
![]() BŁĘDY JAKIE ZAUWAŻYŁEM SĄ NASTĘPUJĄCE: -GRAJĄC DOGRYWKĘ CZAS NACHODZI NA NAZWĘ KLUBU, -PIŁKA ADIDAS ROTEIRO JEST TROCHĘ SŁABO WIDOCZNA, A PRZYNAJMNIEJ NA MOIM 15 CALOWYM MONITORZE (JEST CHYBA TROSZKĘ ZA CIEMNA), -ZA DUZO POLSKICH KLUBÓW AWANSUJE DO CL. TO CHYBA TYLE, POZA TYM PATCH JEST BARDZO DOBRY- MOJE GRATULACJE! |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
FIFAPolonia.PL
|
![]()
Bo awansuje ich tyle co normalnie w Bundeslidze, faktycznie mogliście coś lepszego wykminić, wystarczy troche pogrzebać w plikach i wszytko da sie zmienić albo nie wiecie jak albo sie nie chciało(predzej to drugie)
![]()
![]() |
#13 | |
Skurwie* jakich mało
|
![]() Cytat:
Więc powiem krótko ... zamknij się juz idioto. Teraz moze kolejna osoba po Interze (Kai) wbije się do CF ? ![]()
![]() |
![]() |
#14 |
Mężczyzna z krwi i kości
|
![]()
Grałem Śląskiem i teraz Wisłą - zauważyłem:
- po wygraniu ligi, gdy menedżer dostaje punkty, wyskakuje "Zdobądź Puchar Niemiec", "Wygraj drugą ligę niemiecką", itp. - w składzie Wisły Kraków Marcin Kuźba jest jakimś mulatem, metysem, albo ostro się przypalił na wakacjach ![]() => live99 - po to robi się update, żeby wyeliminować błędy - pisanie żeby się nie czepiać o szczegóły jest bezsensowne. Jak to mówią, "diabeł tkwi w szczegółach" ![]() => Świr117 - skoro się tak wymądrzasz to czemu zamiast tego PLP'owego gówna nie zrobiliście lepszego... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Banned
|
![]()
Błędy które ja zaówarzyłęm są następujące:
- kiedy gram kariere natchodzi finał puchary polski a ty to dopiero półfinały(zupełnie jak w bundeslidze) - w 1 lidze jest za dużo drużyn - mppl zastępuje bundeslige(dla mnie to błąd, inni może popiorą moje zdanie). |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Stały bywalec
|
![]()
ja znalazłem błąd, że właśnie problem z tymi Overall
czyli no statsami piłkarzy a tak propo to gałcio pałcio niech k***a nie jeździ na innych tylko niech pisze jakie widzi błędy, nie? Przecież to temat o zauważaniu błędów. --------------------------------------- BYŁ BĘDZIE JEST MOTOR RKS!!!
![]() |
#17 |
Bansuj dziffko;]
|
![]()
Swir nie boj sie gdyby mozliwe bylo wykonanie 2 lig w skladzie takim jak sa w rzeczywistosci, i jeszcze zeby byla mozliwosc grania kariery to bysmy tak zrobili. Poki co nie ma takiej mozliwosci.
BTW: Nie mow ze czegos nam sie niechcialo zrobic bo my wypuscilismy patcha ktory dziala wiekszosci bez wydawania zadnych fix'ow a z tego co sie orientuje(a wiem co mowie bo sciagnalem PLP) to z waszym dodatkiem byly wielkie problemy. Aha od tej chwili posty niezwiazane z tematem bede kasowal, a user dostanie ostrzezenie.
![]() |
#18 |
Kto wygra LM ? JUVE !
|
![]()
Arsenal ma mało zawodników, sędzie w polskiej lidze ma logo niemieckiej ligi, w Wiśle Kuźba jest murzynem , jak wygrałem polską ligę to w osiągnięciah pisało "wygraj 2 niemiecką bundesligę" i to chyba tyle co do błędów.
![]() |
#19 |
... ojczysta ziemio
|
![]()
W Realu Majorca jest dwóch piłkarzy tylko
![]() A co MPPL kiedy wyjdą stadiony bo mi niedługo abonament skończy ![]()
![]() |
![]() |
#20 | |
Weteran
|
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | Oceń ten temat |