![]() |
![]() |
#61 |
Weteran
|
![]()
Dzisiaj miałem tylko 3 godziny, bo na reszcie były próby na jutrzejsze przedstawienie z okazji dnia języków obcych w naszej szkole
![]() ![]() I jeszcze przed chwilą dowiedziałem się od pewnej tajemniczej osoby, że walentynka, którą znalazłem 14.02 na swoim biurku jest od "Tej" (!!!) dziewczyny ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Gość
|
![]()
i z tego miejsca chciałbym serdecznie pozdrowic Szymona!
![]() Chodze mega wkvrwiony. Nie moge sie skoncentrowac na tym co jest fatycznie dla mnie wazne (matma, rysunek) przez rodzicow ktorzy wiedza ojapierdole co jest dla mnie wazniejsze. Oni uwazaja ze jesli bede mial dobre stopnie to sie dostane na uczelnie tak czy siak. Tylko ze mi kvrwa nie sa zupelnie potrzebne dobre stopnie. Ja pjerdole i ta sama gadka od grudnia i nie da sie im przetlumaczyc... Nie wiem co mam robic. |
![]() |
![]() |
#63 |
El Crack Total
|
![]()
U mnie dziś bardzo dobry dzień
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#64 |
Banned
Ostrzeżenia: 1/1 (5)
|
![]()
7 km biegania, zajebiście, dawno tyle nie biegałem.
![]() Jeszcze oświetlonym parkiem, a potem alejką wzdłóż(wzdłuż?) Wisły. |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
Patchmaker CF
|
![]() Cytat:
![]() W szkole lajtowo, bo rekolekcje. Graliśmy turniej w noge ("W zdrowym ciele zdrowy duch ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Gość
|
![]()
38.5* gorączki. Z taką temperaturą pisałem test próbny 6 klas. W pierwszym próbnym 37 pkt, teraz zapowiada się beznadziejnie...
|
![]() |
![]() |
#67 |
Patchmaker CF
|
![]()
Dzisiaj 1,5 h w kościele byłem, później do podstawówki, zobaczyć jak tam wygląda i do pana od historii...
![]() Co do Twojego testu net, to ja nie chcę się chwalić, ale na zamkniętcyh miałem maxa (miałem z neta odpowiedzi, bo jakieś ruski przed nami pisały). ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Banned
Ostrzeżenia: 0/1 (10)
|
![]()
W poniedziałek wycieczka do Warszawy (byłem w Buffo, widziałem Józefowicza, Urbańską i inne fajne młode dupeczki oraz kadrę narodową piłki nożnej!
![]() ![]() ![]() ![]() Aha, pochwalę się, że znalazłem alternatywę dla papierosów. Jest to tabaka ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
Weteran
|
![]() Cytat:
![]() A żeby nie było OT to dziś po raz pierwszy w życiu zapaliłem - było to cygaro (truskawkowe ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Banned
|
![]()
Wychowawczyni oddała zeszyt kontaktu , (kurva ona nie ma co robić) Ja radocha że niemieckiego mam (5,5,4,3) bo w 1 semestrze miałem 2 na koniec
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Gość
|
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Banned
|
![]()
Zapomniałem dopisać, że kadrę widziałem w Sheratonie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Kujawski Dzik #1
|
![]()
Dziś jest epokowa chwila, po raz kolejny zawaliłem poprawę spr z matmy rozsz. A tak się starałem, Jak będzie 3 to będę skakać ze szczęścia. Dziwne, bo kolejne spr pisałem na 5 i 6, a tego jakoś nie mogę się nauczyć...
![]() |
#74 |
Gość
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Banned
|
![]()
Byłem na Włoskim wieczorze
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
( ͡° ͜ʖ ͡°)
|
![]()
Sam nie wiem jak to zrobiłem, ale... rozciąłem sobie skórę na kciuku podczas golenia :X Poza tym jest fajnie, mam wolne do poniedziałku z racji badań jutrzejszych i piątkowych
![]()
![]() |
#77 |
Banned
|
![]()
Dzisiaj nudy w szkole . nic ciekawego
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
staruch
|
![]()
"- Nie komentujemy userów, którzy pisali wcześniej
- Piszemy tylko na koniec dnia, gdy idziemy spać - Każdy post komentujący, przeżycia innego usera zostaje usunięty, bez raportu przez kogo i dlaczego - Piszemy w paru zdaniach - Nie ma postów typu Cytat: dzisiaj bolała mnie tylko głowa, nic nie zrobiłem - Jeżeli pojawi się tzw. syf, temat zostanie zamknięty " Ja tylko przypominam i ostrzegam przy okazji, że ten temat niedługo pójdzie sobie do śmietnika, jak dalej będziecie tak ładnie przestrzegać zasad o które był tak wielki raban
![]() |
#79 |
Banned
Ostrzeżenia: 0/1 (2)
|
![]()
Albo się dostosujesz, albo dostaniesz punkcika. Nie masz nic sensownego do powiedzenia w tym temacie, to nie pisz nic a już tymbardziej nie komentuj decyzji, jaką podjęli Modzi. Naprawdę nie będę powtarzał drugi raz i następnym razem, jeśli nie dostosujesz się - poleci punkcik. Osobiście mam dosyć powtarzania w kółko tego samego każdemu z osobna.
Ostatnio edytowane przez Grzechu ; 04-03-2010 o 17:03 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#80 |
I just had sex
|
![]()
No cóż, dzisiaj w moim życiu wydarzyło się coś bardzo ważnego.
Ściąłem włosy. ![]() ![]() ![]() ![]() Sorry, ale jestem tak wkurzony, że musiałem to tu napisać. |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | Oceń ten temat |
|
|