![]() |
![]() |
#41 |
Banned
Ostrzeżenia: 0/2 (47)
|
![]()
Tak jak pisał Shaberts, zapisałem się do Podgórza. Ogólnie bardzo tam fajnie.
Trener podzielił nas na 2 składy, jedni jechali na Hutnik, a drugi na Ligę Lotto, ja znalazłem się w tej drugiej grupie. Można powiedzieć że to był debiut na takim turnieju, i ogólnie bardzo fajnie się tam gra. Wygraliśmy 11:0 strzeliłem 3 bramki, i asystowałem przy 3 golach - więc można powiedzieć że przygoda w nowym klubie całkiem fajnie się zaczęła. |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Gość
|
![]()
Ja dzisiaj trening tylko miałem, ale na ostatnim turnieju zdobyłem bramkę, a my zajęliśmy 6 miejsce na 16 drużyn. Cóż, jak na pierwszy halowy turniej nie było źle. Za 3 tyg. turniej, będą Rozstaje, Wiślinka, Kokoszki i my.
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
staruch
|
![]()
Widze że już najwięksi krzykacze zapomnieli o zasadach jakie ustalili z administracją. Nie ma to jak brak szacunku
![]()
![]() |
#44 |
Senior
|
![]()
U mnie dobrze no nie licząc fizyki i biologii których trzeba się nauczyć
![]()
![]() |
#45 |
Gość
|
![]()
Wróciłem z rajdu off-roadowego. 10 godzin jazdy po pomorskich bezdróżach, naprawdę fajna zabawa.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Weteran
|
![]()
Dziś na w-fie, podczas gry w koszykówkę, zaliczyłem bolesne spotkanie z parkietem. Upadłem tak niefortunnie, że musiałem pojechać do szpitala (ze szkoły zgarną mnie tata), gdyż potwornie bolała mnie dłoń. Okazało się, że mam naderwane jakieś tam ścięgno przy kciuku i mocno stłuczone pozostałe palce :/ Wsadzili mi łapę w jakiś "stelaż" i mam z tym chodzić przez najbliższe 3 tygodnie.
Rewelacja :( |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Banned
Ostrzeżenia: 1/1 (5)
|
![]()
Wczoraj byłem na turnieju siatkówki, 1 mecz przegrany, 1 wygrany, chvjowo, bo mogliśmy oba wygrać na leżąco, o szkole to nie pisze, jutro też jadę na turniej, tylko w piłkę, 3 teamy jakieś mają być oprócz nas, jednak strasznie dobre, no zobaczymy, jak to będzie, po za tym, to plecy mnie coś ostatnio bolą, ale turnieju odpuścić nie mogę
![]() Aha, i wkurwia mnie to forum, pozdro. |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Banned
Ostrzeżenia: 0/2 (47)
|
![]()
Dziś odbył się kolejny mecz w lidze Lotto. Graliśmy z Los Mexicos. Na początku rywal wydawał się łatwy, zlekceważyliśmy ich i teraz możemy sobie pluć w brodę.
Przegraliśmy 7:4. Dość że nic mi dziś nie wychodziło, to jeszcze miałem strasznego pecha, przeciwnik mnie dziś nie oszczędzał. Raz dostałem nakładkę w samo kolano, oczywiście sędzia nic nie widział, musiałem zejść, potem jeszcze walka bark w bark z bykiem o głowę większym , skończyło się tym że się wyj**ałem a ten grubas na mnie. Ręka mnie do tej pory boli, i boleć nie przestanie, szczerze to się o nią martwię, na złamanie nie wygląda, a spuchnięta nie jest, więc nie wiem. Jeszcze kvrwa kompletnie zapomniałem o meczu United, wchodzę o 16 na stronę a tu widzę wynik 3:1 dla Evertonu, nosz kvrrwa nie dość że my daliśmy ciała, to jeszcze Chelsea ma szanse powiększyć przewagę.. Niech ten dzień się już kończy jak najszybciej... Ostatnio edytowane przez Cobretti. ; 22-02-2010 o 12:09 |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Banned
|
![]()
Boze, co za cieniasow wybral trener.
![]() Zas 2 (1) sklad w piątek 4 miejsce! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Weteran
|
![]()
Wczoraj poszedłem na osiemnastkę do koleżanki. Spodziewałem się, że będzie wielka lipa (jakieś nieurodziwe dziewki, drętwa atmosfera etc.), a tu miła niespodzianka.
Super towarzystwo, piękne dziewuszki, ekstra muzyka, wyborne jedzenie ![]() Szkoda tylko, że z pośpiechu zapomniałem wziąć aparatu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
|
![]()
Kvrwa, co wczoraj miałem huśtawkę nastrojów.
![]() Najpierw... AZS Koszalin zdobył Puchar Polski w koszykówce! ![]() ![]() ![]() No i git, zadowolony zapierdalam sobie popołudniem na pociąg z Koszalina do Poznania. Ledwo zdążyłem, ale jakoś się udało. Wsiadam, a po chwil wychodzi konduktor i mówi, że przed chwilą pod Koszalinem jakiś samochód wpadł pod pociąg i ruch kolejowy został wstrzymany na czas nieokreślony. ![]() ![]() No, także dzień połowicznie udany, ale cóż, życie. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Barcelomaniak
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Top,Jungle,Mid-HyperCarry
|
![]()
A ja mam ferie ostatni tydzień
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#54 |
Gość
|
![]()
Ja pjerdole ale dzis brameczke strzelilem! W pilke na powaznie nie gralem mysle z ponad 2 lata. Dzis sobie lekko kopalismy. Kumpel wrzucil na glowke i pieknie skontrowalem w okienko lobujac bramkarza
![]() ![]() Do tego prawie szkoly w ogole dzis nie mialem bo poloneza na przyjazd Żydów ćwiczylismy. Do tego tanczylem z lekko pasztetowa dziewczyna ktora zaczyna mi sie cholernie podobac ![]() Do tego ta pogoda, nosz ja pjerdole <3. Pieknie jest ![]() EDIT: O, i w ogole to dzis sie odbyl mikrozlot CF ![]() Ostatnio edytowane przez 322 ; 25-02-2010 o 15:53 |
![]() |
![]() |
#55 |
Banned
|
![]()
Kto był na zlocie!?
![]() Strasznie boli mnie ręka po szczepieniu.. Dziś fajne lekcje były i chcę już sobotę, pierwszy mecz na boisku w tym sezonie! |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Patchmaker CF
|
![]()
Jakoś ładna pogoda się zrobiła własnie. Czyli pewnie jutro na orlika
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Doragon Bōru
|
![]()
U mnie dziś było wyjątkowo wesoło, gdyż na polskim przedstawialiśmy scenki miłosne z "Pana Tadeusza". Było naprawdę zwałowo m.in. kolega mylący ziemiankę z ziemniakiem , spadające ze ściany słońce podczas monologu i improwizujący kolega ze swoim tekstem : "wyprowadzać moje kury na dworze, jak na zboże"
![]() ![]()
![]() |
#58 |
( ͡° ͜ʖ ͡°)
|
![]()
C-h-u-j-o-w-o... Koniec ferii, koniec igrzysk, do tego zakochałem się tak, że nie wiem jak ja dzisiaj zasnę
![]()
![]() |
#59 |
Banned
Ostrzeżenia: 0/2 (4)
|
![]()
Przed chwilą miałem pożar w kuchni oO. Chciałem sobie zrobić frytki, postawiłem olej na kuchence poszedłem do pokoju i zapomniałem o tym. Wracam do kuchni a tam ogień jak skurwisyn. Na szczęście ogarnąłem, przydusiłem płomień, a teraz musi się wietrzyć, wali w całym domu :/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Banned
|
![]()
Dalin Myślenice 13 - 10 KS Podgórze
![]() ![]() |
![]() |