![]() |
![]() |
#61 |
RZECZNIK PRAW ŚWIEŻAKA
|
![]()
Ok, rozumiem... Cóż, w takim razie się wycofuję.
![]() ![]()
![]() |
#62 |
Weteran
|
![]()
Mój punkcik za przeklinanie. Ok, napisałem jedno przeklenstwo normalnie, a pozostałe dwa V-sposobem ;p duzo osob tak pisze jakos punktow nie mają. a co do tego pierwszego to nawet nade mną jest tak samo napisane i jakos jest luz. prosze o wyjasnienie, bo ass ograniczył sie do "Użycie wulgaryzmów"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
staruch
|
![]()
Nieważne jak napisałeś czy z "v" czy bez, liczy się użycie wulgaryzmów. Jak na tak krótki post to troche za dużo tych na p i na k. To forum na prawde ma nie służyć Wam do leczenia swoich frustracji i niepowodzeń. Poza tym polecam taką metodę - pomyśleć,a później napisać. Dobre nie ?
I przestańcie używać wkońcu argumentów - a bo "kowalski" w temacie "x" napisał też wulgarnie i nie dostał punkta, bo jest to żaden argument i tylko śmiać mi się chce. Niech każdy pilnuje siebie. W regulaminie jest jasno napisane.
![]() |
#64 |
Weteran
|
![]()
To jak napisze * zamiast jakiejs literki to jest lepiej?
Nadal nie zgadzam sie z tym punktem. Tak samo jak mnie zrobiłes z punktem przed banem, ale to juz było mineło. @DOWN: to sie tak robi? Ostatnio edytowane przez maybac ; 17-08-2009 o 20:38 |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Redaktor CF
|
![]()
Móje punkty za sig prosze odjac
![]()
![]() |
#66 |
naughty moderatorista.
|
![]()
O ile mi wiadomo, nie ma mowy o żadnym odejmowaniu.
![]() |
#67 | |
staruch
|
![]() Cytat:
Współczuje Ci że nie rozumiesz, może kiedyś nastanie ten dzień i pojmiesz że regulamin to nie jakieś przypadkowo napisane punkty tylko wytyczne jak masz sie zachowywać. a tym dopiskiem że "zrobiłem" Cię z jakimś punktem tylko siebie ośmieszasz.
![]() |
![]() |
#68 |
Weteran
|
![]()
No lol a jeden post to przesadnie? Powiedz czy ja naprawde duzo klne na forum?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
staruch
|
![]()
W tym jednym poście przesadziłeś, a za takie coś jest punkt. Nie wiem ile klniesz na forum ogólnie, bo nie śledzę Twoich postów. Prawdę mówiąc to ledwo Cię kojarzę, z całym szacunkiem.
![]() |
#70 |
Weteran
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Weteran
|
![]()
1. Dear seeba,
You have received a warning at FORUM.FIFASERWIS.COM - Encyklopedia wiedzy o grach FIFA. Reason: ------- Nieprawidlowe umieszczanie treści jak nie umiesz pisać pod wpływem to się nie udzielaj... ------- Original Post: http://forum.fifaserwis.com/showthread.php?p=561009 Cytat: 1,5 Warka (Wa duża) + 6 kielonów z bratem... ***** zajebisty odlot!!! @ Będziemy żygać kirwa garaz..... O f**** jaka fazzzzaaaaaaaaaaaaaa!!!! Dawno tak nie miałem! Zajbeisecie kiurwa! #+@== f chnuja a]le sie napierodlwem.... papa wakacje, trzena cie vpozegnac Warnings serve as a reminder to you of the forum's rules, which you are expected to understand and follow. All the best, FORUM.FIFASERWIS.COM - Encyklopedia wiedzy o grach FIFA Za co pytam się? Napisałem na temat i w odpowiednim topic'u, a kochany James dał mi punkt za umieszczenie nieprawidłowej treści? Co to ma być do dupci pana? Inni pisali nieraz podobne brednie pod wpływem i nie ponieśli żadnych konsekwencji, więc skąd moja kara? Poza tym od czego jest temat "To na melanżu (...)"? Chyba właśnie po to, aby pisać podobne posty. Może niekoniecznie w takim tonie, ale jednak. 2. Dear seeba, You have received an infraction at FORUM.FIFASERWIS.COM - Encyklopedia wiedzy o grach FIFA. Reason: Obrażanie innych użytkowników ------- jeśli masz jakiś problem ze sobą, to się wykrzycz na podwórku ------- This infraction is worth 2 point(s) and may result in restricted access until it expires. Serious infractions will never expire. All the best, FORUM.FIFASERWIS.COM - Encyklopedia wiedzy o grach FIFA Wyraziłem Jamesowi na PW swoje niezadowolenie z otrzymanego punktu, a ten walnął mi następny za obrażanie innych użytkowników. Gdzie sprawiedliwość? Napisałem do admina/moderatora PW i mam punkt, a jakbym napisał do zwykłego ustera to też bym dostał? Moim zdaniem jest to nadużywanie władzy. Z resztą nie jest to pierwszy przypadek z Jamesem w roli głównej ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
staruch
|
![]()
w pierwszej sytuacji nie dostałeś punktu tylko żółtą kartkę więc nie ma czego cofnąć
![]() co do drugiej sytuacji to jakiś precedens nastapił - karanie za PW O.o PW to nie forum. Nie ma obostrzeń co do treści umieszczanych w PW.
![]() |
#74 |
Weteran
|
![]()
Ja tam nigdy nie wiedziałem co jest co w tych "cyferkach"
![]() W takim razie punkcik został mi cofnięty, tak? Dzięki Ass. @ Pozdro James ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Gość
|
![]()
Nie, na razie nic nie masz cofnięte. Pierwsza sytuacja to było tylko ostrzeżenie, natomiast druga z tym PW, to za to dostałeś 2 pkt, ale jak na razie nie są one cofnięte. W tym wypadku powinien wypowiedzieć się przede wszystkim James, ponieważ on karał. Tylko Ty i on wiecie, co mu napisałeś na PW, że musiał Ci punkciki wlepić
![]() |
![]() |
![]() |
#76 | |
---------
|
![]()
Seeba i oczywiście nie skopiowałeś tekstu za co Ci dałem punkty, a więc:
Cytat:
A żółtą kartkę dostałeś za tego posta z w którym próbowałeś się popisać jaki to nie jesteś "pijany". Sorry, ale jeśli ktoś wchodzi na Forum i pisze w tym stylu http://forum.fifaserwis.com/showthread.php?p=561009 nie ważne czy pod wpływem czy nie to dostanie punkcik. Jakieś granice powinny być, Ty chyba czasem nie widzisz żadnych, Twoja sprawa. I nie wiem po co się tłumaczyć, że ktoś też tak pisał i nie dostał punktu... Gdybym widział to bym wkleił, a jak nie widziałem to trudno, jest jest jeszcze 6 osób oprócz mnie. Nie ma obostrzeń co do treści umieszczanych w PW. Jest zakaz wyzywania na Forum, a to jest i PW, i profile i grupy społecznościowe i normalnie posty. @dudson, o Twoim punkcie była mowa, więc po co znowu wracasz do tego? Oczekujesz, że ktoś nagle zmieni zdanie? Chcesz znowu od nowa prowokować do głupiej dyskusji o tym samym? I srejmsa sobie znajdź wśród kolegów. Ostatnio edytowane przez James ; 22-08-2009 o 09:02 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#77 | ||
Banned
Ostrzeżenia: 1/1 (5)
|
![]() Cytat:
Tym bardziej, że ja taką wiązanką aż nie pojechałem.. +1 punkt do cofnięcia mi tak samo, jak james sobie skasował. Bo ciągle się powtarzasz james, mówisz, że sprawa była wałkowana, ale nikt nie dostał porządnego argumentu, dlatego są te pretensje, nie rozumiesz tego ? Bo to nie było fair, Twój punkt był jak każdego innego punkt i nie miałeś prawa, ale co tam, masz władzę. ;] Cytat:
![]() @down: No to samo napisałem. Ostatnio edytowane przez t-muss ; 22-08-2009 o 10:56 |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#78 | |
Banned
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Weteran
|
![]()
Przepraszam bardzo kochany Jamesie, ale jeślibym napisał taką wiadomość na PW choćby do Shaberts'a to dostałbym punkty? Nie dostałbym, bo to co piszę na PW to sprawy prywatne, nie ujawniane nikomu na forum, ale że napisałem do osoby, której nie mam prawa nic nawtykać to od razu punkty i nawet nie dostałem odpowiedzi, tylko tekst "wykrzycz się na podwórku" :/. Kocham twoje argumenty
![]() Kto dał admina/moda (sam nie wiem co) takiemu nieodpowiedzialnemu człowiekowi? ![]() Niech ktoś trzeźwo na to spojrzy i rozstrzygnie ten spór, bo mnie szlag trafi z tym pożal się Boże Jamesem :/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Gość
|
![]()
Powiem szczerze, że ta sytuacja nie jest za ciekawa. Po pierwsze seeba chyba troszkę przegiął z tą wiadomością na PW do Jamesa, ok miałeś prawo być zdenerwowany, ale można było spokojniej
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | Oceń ten temat |
|
|