![]() |
![]() |
#21 |
Zorientowany
|
![]()
Witam wszystkich mam takie małe pytanko o co chodzi z Black Friday ???
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Nowicjusz
|
![]()
Mam problem z Fifa 15 ultimate team.
Błąd polega na tym ze po zakończeniu meczu (ultimate) pojawia się komunikat "Podczas nawiązywania połączenia z Fifa 15 ultimate team wystąpił błąd. Za chwilę wrócisz do menu głównego gry FIFA 15". Wiem że nie jest to wina konsoli (Ps3) ani internetu ponieważ wcześniej grałem w Fife13 i było wszystko okej . Pomocy! |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Nowicjusz
|
![]()
Wyrażę swoje odczucia po kilku miesiącach grania.
Od września do ostatnie aktualizacji grało mi się łatwo, leciałem praktycznie cały czas w górę aż do drugiej ligi i cały czas byłem w 2/3 lidze. Opanowałem grę w obronie,jeśli nie traciłem czujności to radziłem sobie z długimi podaniami i rajdami jednym zawodnikiem. Sam grałem dość zróżnicowanie, wspierajac się długim podaniem,gdy nie szło. Od ostatnie aktualizacji lecę w dół już blisko spadku do 5 ligi. Tak jakby gra sama przygotowała dla mnie spadek. Mam Remy'ego wrzucam piłke na niego,a on opanowuje i nagle z pozycji w biegu Remy staje dęba i po akcji... miałem tak 2 razy w sytuacji praktycznie 1v1. Teraz ograniczyli rajdy od koła środkowego, troche długich piłek jeszcze przechodzi,ale już nie tak jak wcześniej. Teraz gra opiera sie na ping pongowych zagraniach,bo nie jest to klepka. Zawodnik stoi w przeciwnym kierunku do oddawania podania,ale mimo to podaje celnie i tak w koło, podanie,podanie podanie podanie, bez żadnych dryblingów czy ruchów zawodnikiem. Jest to tragiczne. No i oczywiście urocze rozłączanie. które marnuje mecz i kontrakty. Niestety EA nie potrafi czegoś poprawić nie psując przy tym czegoś innego. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Nowicjusz
|
![]()
Mam podobne odczucia
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zorientowany
|
![]()
Witam, czy ma ktoś z Was może 53lvl+ originie i bylby w stanie odblokować mi powiększenie listy transferowej o 30 pozycji?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Forza Inter
|
![]()
Ja mam.
![]() |
#27 |
Zorientowany
|
![]()
To jak możesz to mnie dodaj mój nick: kpla99
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Nowicjusz
|
![]()
Dopiero zaczynam grać... Ale mam nadzieję, że mi pójdzie lepiej niż Calrez
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Dawniej FCBFan.
|
![]()
Znacie może kogoś kto sprzedaje coinsy na androida za sms?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zorientowany
|
![]()
moim zdaniem fut jest dziwny cenowo bo skład który kosztował mnie 4500
grał lepiej niż skład z paczek warty ok 100k |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Nowicjusz
|
![]()
Cześć,
Czy ktoś ma pomysł, jak w polskiej wersji FIFY włączyć angielski komentarz w trybie Ultimate Team? Kiedy zmienię to w odpowiednich opcjach to zmiana następuje tylko podczas meczów offline (sezony, mecze towarzyskie itp.), kiedy chcę grać przez internet, to nadal niestety słyszę duet Szaranowicz-Szpaku ![]() Proszę o pomoc i pozdrawiam! |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Nowicjusz
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Doświadczony
|
![]()
Siemka wszystki! Mam gorące pytanko do was. Mianowicie zakupiłem Xbox One z Fifką. Kupiłem tez Xbox Live Gold na 3 miechy, wpisałem kod, wszystko zrobione dobrze, a w FUTa grac nie mogę. Wie ktoś co moze byc nie tak?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zorientowany
|
![]()
Witam mam taki problem że moi zawodnicy typu Remy który tempo ma 90 jest wolniejszy od takiego Iniesty tempo 75, a jak przyjmują piłke to z takim zapłonem że każdy zawodnik ich wyprzedza, a i jak gram i jakiś zawodnik drużyny przeciwnej trąci piłkę to odrazu tak jakby traci chęć do dobiegnięcia do niej. Gram na ps4. PROSZE POMÓŻCIE!!!!!!!!!! bo k*****a mnie bierze
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | Oceń ten temat |
|
|