![]() |
![]() |
#1 |
Forza Inter
|
![]()
W tym temacie piszemy o ultimate team
![]() |
#2 |
Weteran
|
![]()
To ja zacznę. Ultimate Team to gówno, które powinno zostać zaorane. Nie da się normalnie pograć, zawsze trafia się jakiś pajac ze swoim Pele czy innym Ronaldo 999999999, który jest napakowany jak kabanos i cały mecz napierdala sprintem. Jebać tę grę, na szczęście PES wstał z kolan i stworzył pierwszą od "szóstki" grę, w którą chce się grać, bo przypomina piłkę nożną.
![]() |
#3 |
Administrator
|
![]()
Jak FIFA to tylko tryb kariery. UT to jeden wielki rak. Idealnym podsumowaniem tego jaki kisiel z mózgu robi ten tryb był post młodego szczyla na grupie na fb - 'kupię konto do 1400zł ORIGIN PC'
![]() Dla EA liczy się tylko UT i robienie hajsu na małolatach. Tryb kariery niestety mają w pi.... ![]() Gdyby tylko PES miał więcej licencji, zwłaszcza na ligę angielską, to ludzie zainteresowani tylko trybami offline albo zwykłym pykaniem ze znajomymi nie mieliby nad czym się zastanawiać. Sam chciałem się brać za PESa, ale doczytałem, że na Xboxie nie działa option file, więc nie chce mi się grać Manchesterem Red albo Manchesterem Blue ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Forza Inter
|
![]()
tryb kariery sie skonczyl z fifa 12 potem nawpierdalali za duzo jakichs cut scenek, pierdół- na chvj to nie fm
w ultimate team jak na wersji mobilnej dalej jest pay to win ale cos nawet z tymi milionerami da sie wygrac gram takim zespolem:
![]() |
#5 |
#EinTeamEinWegEinmalig
|
![]()
nie do końca zgodzę się z faktem, że FUT to tylko p2w. są ludzie, którzy ładują mase kasy w gierke, są tacy którzy mają szczęście i grają bez ładowania prawdziwych pieniążków.
dla mnie tryb jest najbardziej wkurwiającym trybem w historii gier doprowadzając mnie do rozpaczy. przynajmniej można zarobić troszkę kasy ![]() to jest skład, który sprzedałem rok temu w listopadzie za 1600zł po czym i tak 3 razy wracałem do gry ![]() a to składzik z tej fify którego jeszcze nie udało się upłynnić, ale chętnie to zrobię żeby odciąć się chociaż na miesiąc od tego gunwa. oczywiście zamiast lucasa będzie salah albo mane ![]()
![]() |
#6 |
Forza Inter
|
![]()
Skąd trafiłeś tych ziomeczków z paczek, bo nawet za wygrane w divisiach ile tam się dostaje 150k w najwyzeszej?
ziomeczki w division rivals przeciwko ktorym gram jako casual gracz niedzielny każdy ma varana gomeza sbc williamsa, sbc sona kilka legend, ronaldo- jeden ich gracz jest wiecej warty niz caly moj sklad, a taki skład na moim poziomie (200k coinsow) raz na 10 meczy rozegranych spotkam ale juz coraz rzadziej
![]() |
#7 |
#EinTeamEinWegEinmalig
|
![]()
no oguem było troche handlowania, troche farta (np. 2x varane z 2 kolejnych paczek + ten niewymienny), messi za lige weekendowa i tak się kręciło.
w tamtym roku w listopadzie miałem ponad 10kk ale to był związane z pewnymi ruchami przeciwko ToS ale ostatecznie udało się zarobić ![]()
![]() |
#8 |
Forza Inter
|
![]()
gratki życzę ponownego spieniężenia w tegorocznej edycji!
Ja dzisiaj wracam z pracy przed 17 odpaliłem teraz gre i od razu skończyłem grać
![]() |
#9 |
#EinTeamEinWegEinmalig
|
![]()
spieniężyłem właśnie wczoraj i jestem wolnym człowiekiem
![]()
![]() |
#10 |
Forza Inter
|
![]()
L or W? 25x83 icon swap:
![]() |
#11 |
#EinTeamEinWegEinmalig
|
![]()
zależy od składu ale raczej W, Hazard grywalny a Lozano to topka skrzydłowych w tym roku + hazard sancho foddery do sbc
![]() |
#12 |
Forza Inter
|
![]()
taki sklad mam teraz:
robie base icon-a jednej karty mi brakuje do zeby miec 84 zrobione:
![]() |
#13 |
#EinTeamEinWegEinmalig
|
![]()
oj byczku ta baby ikona to cienizna totalna :( ale życze jakiegos blanca albo eusebio żeby sie tego becksa pozbyć
![]()
![]() |
#14 |
Forza Inter
|
![]()
dzięki, właśnie tak licze ogólnie
bankroll przejebalem prawie caly 4 razy robiąc sbc losowanie karty totw, kiedy byl obstawiony kartami typu ronaldo, za pierwszym razem trafiłem ben yedder-a a potem 3 razy szrot xd
![]() |
#15 |
Banned
Ostrzeżenia: 999/999 (999)
|
![]()
Dla mnie ten Becks to jest jakiś koń trojański EA. Kompletnie nie potrafię nim grać, szkoda go przepalić to wchodzi czasami tylko na końcówki.
Ja z racji kupna PS5 wróciłem do niedzielnego grania i coś tam sobie pykam, nie na razie w większości offline bo się cykam, że dostanę w dupę. Skład nic specjalnego, choć jestem zadowolony bo dużo w sumie wpadło z jakichś gównianych darmowych paczek (Allisson, Mendy, Auba) ![]()
![]() |
#16 |
Banned
|
![]()
Ale mnie boli dupa, przepaliłem sobie parę non-tradeable z których nie korzystałem w tej świątecznej paczce i dostałem jebanego Ake. Fuck EA.
![]() |
#17 |
#EinTeamEinWegEinmalig
|
![]()
gdyby sie tu dało to napisałbym tylko XD
ale trzeba użyć więcej znaków więc no powiem tylko jako weteran fifowych boisk, że totalnym guwnem była ta paczka dlatego nawet ja jej nie zrobiłem /edit po 19: panowie wyszła druga paka, róbcie róbcie ![]()
![]() Ostatnio edytowane przez React ; 28-12-2020 o 19:46 |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Forza Inter
|
![]()
82-88 players sbc
![]() |
#19 |
Banned
|
![]() ![]() Zrobiłem sobie zadania z Eredivisie i SBC o Aouara i Klaibera, kiedyś tam wpadł mi Diego Carlos i udało mi się skleić coś takiego. 442 in game, Aouar z Martialem w ataku. Powiem szczerze, że fajnie mi się gra, tylko korci mnie żeby to jakoś ulepszyć a nie mam pomysłu w co celować.
![]() |
#20 |
#EinTeamEinWegEinmalig
|
![]()
Na twoim miejscu zbierałbym teraz kase, toty już blisko a wtedy wszystko spadnie na rynku i będziesz mógł sobie kupić jakiegoś Varana czy cokolwiek Ci się zamarzy.
![]() |
Bookmarks |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | Oceń ten temat |
|
|