![]() |
![]() |
#41 | |
---------
|
![]() Cytat:
![]() Też wolę horrory o jakiś świrach, tajemnicze, trudne do skapowania na początku o co biega, wzbudzające emocje jak na horror przystało, a nie typu, że podbiega facet z piłą, odcina głowę, krew tryska na wszystkie strony.. takie coś to sobie obejrzę w filmach z Seagalem, albo grając w F.E.A.R-a. "Omen"- to to o rozdwojeniu osobowości? Bo nie pamiętam tytułu, ale byłem na takim filmie w kinie, i był żenująco nudny. Ostatnio edytowane przez James ; 26-10-2008 o 13:08 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
KONTO OFICJALNE
|
![]() Cytat:
A tego nowego remake'u nie będę nawet komentował. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Banned
Ostrzeżenia: 0/1 (5)
|
![]()
oglądał ktoś eurotrip ?? film zajebisty jak dla mnie :p
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Weteran wojny w Iraku
Ostrzeżenia: 1/0 (0)
|
![]()
Heh jestem właśnie w 70 % drogi do sklepu
![]() |
#45 |
Roth
|
![]()
No no Eurotrip to jedna z moich ulubionych komedii. Nie nudzi się w ogóle jak dla mnie i mojego kumpla. Tak w następne wakacje mamy zamiar zrobić sobie taką podroż jak nie po Europie to po Polsce. Już twardo szukamy jakieś wybranki na Myspace.
![]() |
![]() |
#46 |
zóo
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Banned
|
![]()
Eurotrip oglądałem, bo szukałem czegoś podobnego do american pie 1,2,3.. Mimo, że podobieństw mało bo film to troszkę inny klimat warto było obejrzeć
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | ||
ociekajacy zajebistością
|
![]()
eurotrip ... taka typowo amerykanska komedia...
malo ambitne kino Cytat:
![]() chociaz co do bailr project byl tam motyw z wycietym sercem xp wiec to jakies flaki sa ;p Cytat:
aaaaa moje oczy ... jak mozna obok tak wspanialego filmu jakim jest sierociniec wypisac tak totalnie biedny film jakim jest monster project ![]() a tak btw wreszcie trafil do mnie film Elitarni ![]() ![]() ostatnie dwa filmy, ktore ostatnio widzialem to Toxic i Turn The River pierwszy tytul niewart obejrzenia drugi zas calkiem fajny ![]() a zapomnialem o tej ruskiej produkcji 1612 ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Banned
Ostrzeżenia: 0/2 (4)
|
![]()
Hmm a znacie może jakieś dobre dramaty obyczajowe? Coś w stylu Forrest Gumpa.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Obrońca Boys
|
![]()
The Station Agent. Piszą, że komedia/melodramat, ale dla mnie to zwykła obyczajówka.
![]() http://droznik.filmweb.pl/
![]() |
#51 |
Womanizer
|
![]()
ja pierdole a ja dzis z laska ide na 'Mirrors' (lustra) hehe a bardzo fanem horrorow nie jestem no ale czego sie nie robi dla fajnej dupy hehe mam nadzieje ze nie usne w kinie i sie nie porzygam hehe
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Banned
|
![]()
Ja oglądałem. Film mi się podoba, ale jak żaden horror mnie nie zachwycił. Reżyser miał dobry pomysł robiąc taki film, a dodatków jak krew, podcinanie gardeł i w ogóle brutalności w filmie nie brakuję.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Roth
|
![]()
Klass (Nasza klasa - rotfl ?) - Estoński dramat, niezły mózgogniot, mocny film - dosłownie od pierwszej sceny na boisku koszykówki (tik nerwowy Joosepa jak słyszy spadająca piłkę). W ostatnich scenach naprawdę musiałem się trzymać fotela, a finał majstersztyk - no cóż napisany przez samo życie. Jeden z niewielu filmów który wyzwolił we mnie takie emocje. Można przymknąć oko na nie najlepsze miejscami aktorstwo ale mimo to 9/10.
![]() |
![]() |
#54 | |
ociekajacy zajebistością
|
![]() Cytat:
![]() wracajac do filmu... to nie jest jakies racydzeilo filmowe bez rewelacyjnej gry aktorskiej... prostota przekazu bardzo subtelna... i przemoc pokazana pelna geba... tak btw czemu kaspar przezyl? pistolet nie wypalił czy joosep tak zdecydowal? a francuski film Klasa? podobno film jest laureatem wielu nagrod... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Roth
|
![]() Nie wiem dlaczego, ale wydaję mi się że Joosep w ogóle mu "gana" nie naładował.
![]() |
![]() |
#56 |
Banned
|
![]()
A ja sobie przed chwilą obejrzałem film Blow (bez skojarzeń).
Bardzo fajny film o handlarzu narkotyków. |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
Roth
|
![]() Cytat:
![]() Spoko film, ale tak na 7+/10
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Banned
|
![]()
Tak to ten
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
ociekajacy zajebistością
|
![]()
Elitarni
8,5/10 super filmik polecam goraco cos na temat realiow Rio tylko oczami Kapitana Nascimento ktory pracuje w odziale BOPE (taka specjalna jednostka do walk z przestepczoscia) strzelanie, bieganie i watek psychologiczny jak komus bedzie malo to jeszcze warto ogaldnac sobie starszy film Miasto Boga tez wg. mnie bardzo dobry ![]() Bablon AD 5/10 takie dziwne fantasy... Vin Diesel gra ochraniarza i doreczyciela pewnej nietypowej przesylki... oczywiscie podczas podrozy dzieja sie ot to roznojakie sytuacje... poczatek dziwny koniec jeszcze bardziej... film fajny, ale brak w nim jasnej konkluzji... |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
:Maroko zawsze spoko:
|
![]() Cytat:
Poza tym obejrzałem wkońcu Don't Mess With Zohan - zajebiście głupi i zajebiście śmieszny, coś jak Borat, podobało mi się ![]() I obie części Harold & Kumar - coś jak American Pie/Van Vilder, obie części fajne, dużo dupeczek ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | Oceń ten temat |
|
|