![]() |
![]() |
#1 |
Nowicjusz
|
![]()
mam pytanie czy robicie MPPL 13 czy stoicie w miejscu ??
Ostatnio edytowane przez seann ; 12-03-2013 o 17:29 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Gość
|
![]()
Redakcja pewnie biega, po co stać
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Nowicjusz
|
![]()
fajnie by było, jakby była 1 liga polska
![]() zawsze to ciekawiej, jak są spadki i awanse ![]() pozdro ![]() Ostatnio edytowane przez greg70 ; 13-03-2013 o 19:30 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Nowicjusz
|
![]()
To jak będzie Mppl 13?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zorientowany
|
![]()
Podpinam się pod pytanie kamila1234 odnośnie MPPL13?
Potwierdzam to co napisał greg70!!!! Pozdro |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Gość
|
![]()
Jakby miał być, to chyba już dawno na stronie pojawiłyby się jakieś newsy, a ja takowych nie zauważyłem
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zorientowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Gość
|
![]()
Ale nie wiem co to ma do rzeczy. Na temat MPPL nie pojawił się do dziś nawet jeden, ba pół newsa, że ktokolwiek i cokolwiek robi. Złudzeń chyba nie ma, prawda?
|
![]() |
![]() |
#9 |
Zorientowany
|
![]()
Ale nie było również newsa że owego dodatku NIE BĘDZIE. Więc może jednak...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Gość
|
![]()
Trudno i darmo, żeby oznajmiać wszem i wobec, że dodatku nie będzie, bo raczej nie jest to przyjemne.
A tak dla pewności, z tego co mi wiadomo, to dodatku ma nie być. Serwis ma przejść pewne zmiany, które bądź co bądź są ważniejsze na dzień dzisiejszy od MPPL. Mam nadzieję że te planowane zmiany niebawem będą widoczne dla wszystkich lub ktoś z serwisu napisze i uchyli rąbek tajemnicy ocb ![]() Poza tym, od 2-3 lat można zaobserwować regres na "rynku" dodatków. Przynajmniej w moim odczuciu. Gracze już tak nie jarają się patchami jak kiedyś. Patchmakerzy też jakby mniej aktywni. Kiedyś MPPL potrafiło pobrać ponad 100k ludzi, a ostatnią wersję raptem 10k czy niewiele ponad 10k. Różnica jest i to dość duża. |
![]() |
![]() |
#11 |
'Blue is the colour'
|
![]()
No z tymi dodatkami to 100% prawda.Pamiętam nawet jak do Fify 07-08-09 czy nawet jeszcze 10 byłu full dodatków na stronie, praktycznie co dzień coś nowego, ale chyba dlatego, że z oku na rok a szczególnie od 11 FIFA była coraz lepsza to i dodatków nie trzeba tyle instalować może poza poprawkami graficznymi czy jak chodzi o jakieś licencje
![]() |
#12 |
Banned
|
![]()
Chłopie, edytuj posty ;>
Chłopie, nie baw się w moderatora, tylko używaj odnośnika "Raport" ;> Ostatnio edytowane przez Domino ; 10-03-2013 o 13:04 |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Nowicjusz
|
![]()
witam, czy będzie MPPL 14?
pozdrawiam |
![]() |
![]() |
![]() |