![]() |
![]() |
#741 |
Weteran
|
![]()
Jest Mauler zdominował Silve! Bez koksu już nie taki groźny! A Stann to ma potężne kowadło w łapie!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#742 |
Banned
|
![]()
No walki spoko. Alex pomścił Tomka Drwala!
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#743 |
Weteran
|
![]()
To ostra propaganda. Narazie na UFC w PL nie ma co liczyć, nie jesteśmy dla nich atrakcyjnym marketingowo rynkiem. Mamed do UFC wcale się nie wybiera, i pozatym musielibyśmy mieć kogoś z taką popularnością jak Mauler w Szwecji.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#744 |
ding ding ding
|
![]()
No właśnie coś tam przebąkiwali poważni ludzie z UFC, że ma być nowy kraj na europe wschodnią. Pewnie patrząc na wyniki oglądalności KSW i ile ludzi przychodzi na te większe gale bardzo prawdopodobne że chodziłoby o Polske, z tym że jest ten problem że musieliby wciągnąć Mameda. Myślę że byloby to analogiczne do gali wczorajszej, tyle że musieliby Mamedowi zapewnić wysoki kontrakt, wyższy niż w KSW, a UFC nie ma zwyczaju dawać wysokich kontraktów nowym. Z jednej strony trzeba zrozumieć Mameda, ma cieply kurwidołek w Polsce obijając jakiś gamoni i nie che się bić za psie pieniądze, ale z drugiej strony chvj strzela że brak mu juz sportowej ambicji żeby iść wyzej...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#745 |
Weteran
|
![]()
Ale właśnie z tego co czytałem na sherdogu, czy gdzieś już nie pamiętam, że te przębokiwania to własnie czysto marketingowy zabieg
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#746 |
ding ding ding
|
![]()
Tylko nie wiem w sumie co niby miałoby to dać marketingowo...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#747 |
Banned
|
![]()
Prędzej czy później Mamed musi iść wyżej. Z kim może walczyć teraz na KSW 19, kto jest na jego poziomie? Tylko Lombard jest niezakontraktowany przez Zuffę, chociaż nim się interesują. Taka walka Khalidov - Lombard byłaby praktycznie eliminatorem do UFC. Poza tym: UFC może nowym daje mniej kasy, ale i tak to jest dużo. A Mamedowi przecież nie daliby większej kasy niż w UFC w np. Bellatorze, choć wolę by od razu poszedł do Strikeforce - Zuffa szybciej mogłaby go zgarnąć, tak jak zrobili z Overeemem, choć nie do końca. A co do UFC w Polsce: wczoraj na Orange Sport wypowiadało się sporo zawodników UFC i mówili ,że naprawdę jest możliwość UFC w Polsce. Pewnie gdzieś za rok, bo póki co grafik mają zapełniony na długo
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#748 |
Weteran
|
![]()
Mamed miał możliwośc walki z Jacare, ale za późno się dowiedział i nie wziął. A Lombard chyba teraz jest w stanie renegocjacji kontraktu z Bellatorem, więc albo znów Bellator albo juz UFC
|
![]() |
![]() |
![]() |
#749 | |
ding ding ding
|
![]() Cytat:
Jeśli chodzi o Lombarda, jak dla mnie za wysokie progi dla Mameda... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#750 |
Weteran
|
![]()
Ale pamiętaj że Bellator też puszcza swoje gwiazdy tylko na te walki, które raczej są pewni że wygrają
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#751 |
zóo
|
![]()
Jak wiadomo już od dawna Aoki mimo, iż jest artystą parteru to w dzisiejszym MMA zawodnicy jednowymiarowi nie mają wielkiej przyszłości i pewnego poziomu zawodników z USA po prostu nie przeskoczą. Dzisiaj udowodnił to po raz kolejny, generalnie mam słabość do Japońskiego MMA stąd ten wpis o przegranej z Alvarezem w Bellatorze.
http://www.youtube.com/watch?v=AesG3pWlXKc No więc do rzeczy, ktoś z Panów pokusi dziś się o postawienie na Rashada? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#752 |
Banned
|
![]()
No i się stało. Mir za Overeema. Brawo Alistair!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#753 |
zóo
|
![]()
Ciekawe czy zobaczymy Overeema z Velasquezem czy całkiem wypadnie z rozpiski. W każdym razie Mir większych szans na dotrwanie do końca pierwszej rundy raczej nie ma.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#754 |
Weteran
|
![]()
Ja chyba postawię hajs na Ryśka, bo po prostu jestem optymistą, i jakoś mam dziwne przeczucie że Rikardo może wygrać
![]() Aoki ładnie wpadł, ale Rogers też piękną lewą kontrę wyłapał. BTW. Oglądaliście Q and A z Chaelem? Ten koleś jest mistrzem stand-upu ![]() Ostatnio edytowane przez Mojso ; 21-04-2012 o 14:02 |
![]() |
![]() |
![]() |
#755 |
zóo
|
![]()
Ja oglądałem tylko fragmenty ale złotousty po raz kolejny dał popis
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#756 |
Weteran
|
![]()
hahahah Najman pizda
![]() Dobrze że Robert wygrał, nie było lipy ![]()
![]() |
#757 |
Weteran
|
![]()
Pomimo łatwego rywala, szacun dla Koksa, taktycznie dobrze to rozegrał i to wystarczyło, jak dla mnie to świetny człowiek ma w sobie tyle pozytywnej energii że magia, jego nie da się nie lubić
![]() Mam nadzieję że definitywnie odprawił Najmana ze wszelkich sportów. @Edit: Jednak nie ![]() ![]()
![]() |
#758 |
.
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#759 |
Jebać gotze!
|
![]()
Masakra, i on się nazywa bokserem ? ;o
![]() |
#760 |
Visca el Barca
|
![]()
Najpierw oyebał go strongman, który na tamtą chwilę też miał małe pojęcie o MMA i wgl o jakichkolwiek sportach walki, potem raz bokser bez jednej nerki na emeryturze, następnie klatka go pokonała, no i teraz kulturysta, który z marszu wszedł na ring. I on jest bokserem?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | Oceń ten temat |
|
|