![]() |
![]() |
#521 |
Patchmaker CF
|
![]()
Jestem po pierwszym sezonie w FC Kopenhaga. Liga jest totalnie jednostronna jeżeli chodzi o mistrzostwo kraju.
Tabela ![]() Liga Mistrzów. Grupa była całkiem prosta z Bayernem raz przegrałem, raz wygrałem na luzie z Benficą podobnie, a Anderlecht był najsłabszy w grupie. W kolejnej rundzie trafiłem na Arsenal, z którym na początku sezonu wygrałem w sparingu 2-1... Trochę się rozczarowałem, szczególnie drugim meczem. Grupa ![]() Mecze ![]() Puchar Danii oczywiście zdobyty. ![]() Szczerze mówią w przyszłym sezonie chciałbym pograć trochę dłużej w Europie, choćby w LE. Klubu za bardzo nie polecam, bo nawet dla mnie, FM'owego średniaka taka gra nie była przyjemnością. |
![]() |
![]() |
![]() |
#522 |
Ave Silesia
|
![]()
Ha, właśnie rozegrałem jeden z najlepszych meczy w FMie
![]() ![]()
![]() |
#523 |
Banned
Ostrzeżenia: 0/1 (10)
|
![]()
Lech w półfinale Ligi Mistrzów! Zmierzy się z Arsenalem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#525 |
Banned
|
![]()
Trzeci
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#527 |
Banned
|
![]()
Co to ma do rzeczy?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#529 |
Ave Silesia
|
![]()
Finał Copa Libertadores dzifko!
![]() ![]() ![]() W grupie remisy z Bocą u siebie i Gremio na wyjeździe, poza tym wspominany przeze mnie wcześniej rozpierdol Boci 5:1 na Bombonerze ![]() ![]() Nie ułożyło się najlepiej bo przyszło nam grać w drugiej rundzie z brazylijskim Botafogo. Ten dwumecz był najbardziej przejebany, najpierw porażka 2:1 na wyjeździe, u siebie dopiero w 70 minucie gol z karnego, przechodzimy dzięki bramce na wyjeździe. Potem jeszcze gorsze losowanie - obrońcy tytułu z Santos. Pierwszy mecz to mega fart i popis naszego bramkarza. Gramy na wyjeździe, sędzia dyktuje dwa karne dla gospodarzy, dwa razy strzały Elano broni Migliore ![]() W półfinale starzy znajomi z ligi argentyńskiej - Estudiantes La Plata z Veronem w składzie. Po raz kolejny pierwsze spotkanie na wyjeździe. Dosyć słaby mecz w naszym wykonaniu i znowu trochę farta bo wyrównujemy w 83 minucie, 1:1. W rewanżu za to już nie dajemy szans, 2:0. Teraz czas na Sao Paulo. Powalczymy, drużyny z Brazylii dosyć nam leżą ![]() Niestety dobre wyniki w CL musiały się odbić na grze w lidze. I tak nie jest źle bo na dwie kolejki przed końcem wciąż zachowujemy szanse na mistrzostwo. 2 punkty straty do pierwszego River Plate, z tym że mamy dopiero 4 miejsce. Raczej znowu się nie uda, no ale priorytetem jest puchar. W międzyczasie dostałem propozycje prowadzenia Corinthians Sao Paulo od nowego sezonu. Trzymać kciuki za finał, jutro zagram ![]()
![]() |
#530 |
Banned
|
![]()
Ciekawa przygoda
![]() ![]() Też bym może klepnął w Ameryce Pd. ![]() Tymczasem Lech losowany z drugiego koszyka(!) trafia na Barcę, Rubin i Club Brugge ![]() Ostatnio edytowane przez x_adam ; 03-07-2011 o 22:53 |
![]() |
![]() |
![]() |
#531 |
Banned
Ostrzeżenia: 999/999 (999)
|
![]()
Pokażesz skład? Ściągasz jakichś zawodników z Europy? Na prawdę, ciekawa przygoda, mam zamiar zacząć coś podobnego, z tym, że pewnie w Brazylii.
![]()
![]() |
#532 |
Ave Silesia
|
![]()
Proszę, oto skład:
![]() Taktyka + najczęściej wystawiana jedenastka: ![]() Co do zawodników z Europy to ściągnąłem trzech i samych Argentyńczyków ![]() ![]() ![]() Z wyróżniających się zawodników wymieniłbym Fabio Ferreire - przyszedł za darmoche z brazylijskiego Botafogo. Na początku marudził że sie nie może zaadaptować, że chce jakiegoś kolege z Brazylii, ale w końcu się zamknął i zaczął grać jak pojebany ![]() ![]() ![]() Wieczorem dam znać jak tam puchar i liga.
![]() |
#533 | |
I just had sex
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#534 |
Banned
|
![]()
Są jakieś ograniczenia w lidze argentyńskiej? Ja zacząłem w Ekwadorze (Liga de Quito) i mogę mieć max. 5 obcokrajowców zgłoszonych do ligi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#535 |
Ave Silesia
|
![]()
W lidze max 4 obcokrajowców w składzie meczowym. W Copa Libertadores żadnych ograniczeń.
x-adam jak się wkręcisz to daj znać jak Ci idzie ![]() ![]()
![]() |
#536 |
Barcelomaniak
|
![]()
Ja też mam wrzute, ale na ligę brazylijską
![]() ![]()
![]() |
#537 |
Ave Silesia
|
![]()
Ja pierdole. Jestem załamany o_O W pierwszym meczu w Sao Paulo od 4 minuty prowadzimy. Cały czas atakujemy, ogólnie jesteśmy lepsi. W drugiej połowie mega szmata naszego bramkarza (mija się z piłką po rzucie rożnym, Brazylijczyk do pustej). W 72 minucie dobija nas najlepszy z przeciwników - Christian Benitez.
W rewanżu mecz wyrównany, okazje z obu stron. Harbottle w drugiej połowie marnuje sytuacje z praktycznie 4-6 metrów o_O W 93 minucie po rożnym piłkę z linii bramkowej wybija obrońca. 0:0, chvj wielki, Sao Paulo mistrzem. O lidze to nawet nie ma co wspominać. Oszczędzałem pierwszy skład na CL i grałem rezerwami. Najpierw wpierdol na wyjeździe od jakichś cieniasów z dołu tabeli, potem remis u siebie z trzecim Racingiem. Spadamy na... 7 miejsce ![]()
![]() |
#538 |
Como no te voy a querer!
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jutro napiszę więcej ![]()
![]() |
#539 |
Weteran wojny w Iraku
Ostrzeżenia: 1/0 (0)
|
![]()
Również awansowałem do 1/8 LM Legią i w dwumeczu przegrałem z Tottenhamem 3-2
![]() ![]()
![]() |
#540 |
Como no te voy a querer!
|