![]() |
![]() |
#1081 |
Nowicjusz
|
![]()
i u mnie problem ze stratą umiejętności, że można z tym zrobić
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1082 |
Nowicjusz
|
![]()
Wie ktoś jak ten problem naprawić ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1083 |
Nowicjusz
|
![]()
Bardzo proszę o pomoc w wyjaśnieniu mi tego problemu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1084 |
Nowicjusz
|
![]()
A czy pobranie FIFY na nowo rozwiąże ten problem czy to nie ma sensu ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1085 |
Nowicjusz
|
![]()
Czy naprawdę nikt nie jest w stanie rozwiązać mojego problemu ??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1086 |
Nowicjusz
|
![]()
Odświeżam
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1087 |
Nowicjusz
|
![]()
http://zrodlowynikow.blogspot.com Kupon z kursem 75 na dzis dostepny ! ostatni kupon pieknie wszedl i skan na blogu umieszczony ! swietna skutecznosc!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1088 |
Nowicjusz
|
![]()
http://zrodlowynikow.blogspot.com Kupon z kursem 65 na dzis dostepny ! ostatni kupon pieknie wszedl i skan na blogu umieszczony ! swietna skutecznosc!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1089 |
Nowicjusz
|
![]()
trzeba otworzyć plik "fifasetup_default" w notatniku i zmienić tam rozdzielczość na tą którą mamy ustawioną na monitorze. Ten plik jest w folderze z grą o nazwie setup. Inne rozwiązania nie dawały rezultatów a to pomogło.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1090 |
Nowicjusz
|
![]()
czy istnieje jakaś możliwość zmiany lub całkowitego wyłączenia poziomu zmęczenia zawodników w trybie kariery? problem polega na tym, że gdy kalendarz rozgrywek zawiera 3 spotkania tygodniowo, a kadra nie jest zbyt szeroka, trzeba grać szrotem, co strasznie irytuje i odbiera realność rozgrywce. gdyby istniało coś, co może w jakiś sposób to poprawić np. ograniczona ilość spotkań w tygodniu, czy zmniejszenie "zjadania" energii po spotkaniu, albo dodanie 99 staminy wszystkim graczom (podejrzewam wtedy różne anomalia), byłbym cholernie wdzięczny!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1091 |
BARCA <3
|
![]()
Cześć, mam problem. Przez długi czas mi fifa chodziła. Później stało się tak, że gdy kliknąłem ''Graj'' po chwili wyskakiwał błąd ''Fifa 14 program przestał działać''. I tak za każdym razem nie mogłem uruchomić gry. W końcu mi się udało ale mam kolejny problem. Kiedy wchodzę w Futa, to gra się wyłącza po 3 sekundach. Wie ktoś co z tym zrobić? Pozdro.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1092 |
Nowicjusz
|
![]()
Jak wyłączyć funkcję AUTOZAPISU w FIFA 2014 PC (PL) bo nigdzie nie mogę znaleźć takiej opcji?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1093 |
Nowicjusz
|
![]()
witam mam problem. Posiadam oryginalną Fifę 14, pobrałem moddingway od allinone 4.8.0 do 6.2.2 i instaluję po kolei, za każdym razem wchodząc w folder z grą i instalując. I na koniec wchodzę w grę i nie ma żadnych zmian..... co robię źle ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1094 |
Nowicjusz
|
![]()
Cześć!
Mam pytanie do Was: po blisko 2,5 roku grania w FIFĘ 14 raz na jakiś czas doszło do momentu, że kończę karierę po 2028 roku. Wiadomo, sezon kończy się 30.06, a sęk w tym, że jestem w trakcie rozgrywania EURO i nie mogę zagrać kolejnych meczy po tej dacie... Wie ktoś, jak rozwiązać ten problem? Pozdrawiam! |
![]() |
![]() |
![]() |
#1095 |
Nowicjusz
|
![]()
http://scoreupdate7.blogspot.com/ Juz dzisiaj jest kolejny kupon z kursem ok 100 ! do tej pory 100% skuteczność potwierdzona skanami na blogu !
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1096 |
Nowicjusz
|
![]()
Zmieniam skład swojej drużyny ale FIFA 14 nie zapamiętuje zmian w składzie.
Dziękuję za jakąś pomoc |
![]() |
![]() |
![]() |
#1097 |
Nowicjusz
|
![]()
Mam dziwny problem. Mam pada marki esperanza(PC/PS3)i prawy drążek mi DZIAŁA lecz nie tak jak chce:
-prawy drążek w górę- podanie prostopadle (Y) -prawy drążek w prawo- strzał (B) -prawy drążek w lewo- dośrodkowanie (X) -prawy drążek w dół-podanie (A) Nie moge robić trików, bawiłem się w emulatorze i jak sobie jeżdże prawym drążkiem to podświetlają się te przyciski^^^(YBXA). Pomocy!!!!!!!!! Ostatnio edytowane przez Fifek1 ; 30-06-2016 o 16:03 |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | Oceń ten temat |
|
|