FORUM.FIFASERWIS.COM - Encyklopedia wiedzy o grach FIFA  


Wróć   FORUM.FIFASERWIS.COM - Encyklopedia wiedzy o grach FIFA > RÓŻNOŚCI > Giercowanie na Ekranie

Odpowiedz
 
Narzędzia wątku Oceń temat Wygląd
stare 05-07-2010, 13:54   #1
cleavage
naughty moderatorista.
 
Avatar cleavage
 
Zarejestrowany: Oct 2006
Postów: 5 270
Wyślij wiadomość na gg do cleavage
Domyślnie Medal of Honor (2010)

Gra zapowiada się rewelacyjnie. Póki co udostępnione są beta testy multi. Liczba kluczy ograniczona, można jeszcze zdobyć np. tu http://www.miastogier.pl/news,,15152.html

Ja właśnie ściągam (~700mb) i zaczynam zabawę Jak ktoś zainteresowany to ssać klucze póki są i spotykamy się na multi.
__________________
cleavage jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
stare 05-07-2010, 13:59   #2
maybac
Weteran
 
Zarejestrowany: Dec 2007
Skąd: Miasto know-how
Postów: 3 378
Ostrzeżenia: 1/1 (3)
Wyślij wiadomość na gg do maybac Wyślij wiadomość poprzez Skype™ do maybac
Domyślnie

Zajebioza. Pograłem z 10 minut i mi się gra wyłączyła. Przez ten czas zabiłem 5 kolesi, 6 razy zginąłem. Nie tak źle.
Nick: maybac.
Kto chętny pisać.
maybac jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
stare 05-07-2010, 14:01   #3
Dreyes
Roth
 
Avatar Dreyes
 
Zarejestrowany: Sep 2005
Skąd: Żory
Postów: 5 064
Wyślij wiadomośc poprzez MSN do Dreyes
Domyślnie

Kiedy dowiedziałem się, że wyjdzie Medal of Honor pomyślałem 'o kurva wreszcie'

Po obejrzeniu filmików prezentujących gameplay mój zapał trochę opadł. Po prostu patrząc na tą grę widzę nieco szybsze Bad Company 2.

Na PC gra mi nie pójdzie, poczekam parę dni po premierze i najwyżej kupię na konsolę jeżeli będzie w miarę rozsądna cena.
__________________
by tosiek
Dreyes jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
stare 05-07-2010, 14:04   #4
cleavage
naughty moderatorista.
 
Avatar cleavage
 
Zarejestrowany: Oct 2006
Postów: 5 270
Wyślij wiadomość na gg do cleavage
Domyślnie

No większość mówi, że Bad Company 2 przespało się z Modern Warfare i tak powstał MOH. Coś w tym jest, taka trochę fuzja. Trzeba samemu ocenić, to tylko beta, ale zarys całości już da.
__________________
cleavage jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
stare 05-07-2010, 16:02   #5
jq
Gość
 
Postów: n/a
Domyślnie

Wyjebioza wręcz.
Nick: jacq.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 05-07-2010, 16:22   #6
dudson
Banned
 
Avatar dudson
 
Zarejestrowany: May 2004
Skąd: Wrocław
Postów: 9 557
Ostrzeżenia: 1/2 (4)
Wyślij wiadomość na gg do dudson
Domyślnie

czekam kvrwa ; *
dudson jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
stare 05-07-2010, 16:39   #7
Mruvek
Weteran
 
Avatar Mruvek
 
Zarejestrowany: May 2005
Skąd: Zgierz
Postów: 3 534
Ostrzeżenia: 0/1 (2)
Wyślij wiadomość na gg do Mruvek Origin: Mruvek
Domyślnie

Nick: Mruvek, grałem z 5 min, 6 zabitych 2 zgony, za chwilę 6/7 trochę dziwne na razie, ale przecież grałem 5 min ;D
__________________
setny post - dawno temu, nie to co świeżaki
Mruvek jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
stare 05-07-2010, 17:28   #8
cleavage
naughty moderatorista.
 
Avatar cleavage
 
Zarejestrowany: Oct 2006
Postów: 5 270
Wyślij wiadomość na gg do cleavage
Domyślnie

Giera wciąga jak bagno Chociaż póki co jestem w to żółtodziobem. Trzeba ćwiczyć.
__________________
cleavage jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
stare 05-07-2010, 18:12   #9
maybac
Weteran
 
Zarejestrowany: Dec 2007
Skąd: Miasto know-how
Postów: 3 378
Ostrzeżenia: 1/1 (3)
Wyślij wiadomość na gg do maybac Wyślij wiadomość poprzez Skype™ do maybac
Domyślnie

Ja pierdole dobrze mi idzie i mnie wypierdala do pulpitu. Jebać, nie gram.
maybac jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
stare 05-07-2010, 21:21   #10
cleavage
naughty moderatorista.
 
Avatar cleavage
 
Zarejestrowany: Oct 2006
Postów: 5 270
Wyślij wiadomość na gg do cleavage
Domyślnie

Takie uroki bety.
__________________
cleavage jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
stare 05-07-2010, 21:28   #11
RedKnight
Banned
 
Zarejestrowany: Apr 2010
Postów: 375
Ostrzeżenia: 0/2 (7)
Domyślnie

http://fotoo.pl/hosting-zdjec/2010-0...ytułu.jpg.html
Pierwszy mecz, jest dobrze. Ale gra do pięt nie dorasta BF BC2, mam na max ustawieniach a mimo to gra wygląda gorzej niż BF BC 2 na xboxie .
RedKnight jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
stare 05-07-2010, 22:24   #12
cleavage
naughty moderatorista.
 
Avatar cleavage
 
Zarejestrowany: Oct 2006
Postów: 5 270
Wyślij wiadomość na gg do cleavage
Domyślnie

Tylko raz mnie przez cały ten czas wywaliło na pulpa więc jest ok. Męczący już ten Kabul w TA jest
__________________
cleavage jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
stare 06-07-2010, 12:55   #13
RedKnight
Banned
 
Zarejestrowany: Apr 2010
Postów: 375
Ostrzeżenia: 0/2 (7)
Domyślnie

Gra mi się fajnie, ale... gra ma lagi w pisdu. Biegnę, biegnę widzę typka strzelam a za 2s wracam na pozycję sprzed 5 sekund, czyli za murek i w niego strzelam -.-. Też tak macie? Ping mam w normie, 40ms.
RedKnight jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
stare 06-07-2010, 15:02   #14
Dreyes
Roth
 
Avatar Dreyes
 
Zarejestrowany: Sep 2005
Skąd: Żory
Postów: 5 064
Wyślij wiadomośc poprzez MSN do Dreyes
Domyślnie

Na PS3 całkiem przyjemnie się gra. Niekiedy jest jakiś bug, ale to uroki bety. Gra śmiga normalnie, jest szybsza i płynniejsza od BC2. Jest jedynie trochę niedopracowana graficznie, ale się wyrobią. Co do lagów, to ja takowych nie odczułem.

Teraz poważnie myślę czy sobie nie kupić.
__________________
by tosiek
Dreyes jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
stare 06-07-2010, 15:34   #15
Mruvek
Weteran
 
Avatar Mruvek
 
Zarejestrowany: May 2005
Skąd: Zgierz
Postów: 3 534
Ostrzeżenia: 0/1 (2)
Wyślij wiadomość na gg do Mruvek Origin: Mruvek
Domyślnie

Cytat:
Napisał RedKnight Zobacz post
Ale gra do pięt nie dorasta BF BC2, mam na max ustawieniach a mimo to gra wygląda gorzej niż BF BC 2 na xboxie .



Jak dla mnie, to do multi z MW2 na razie daleko
__________________
setny post - dawno temu, nie to co świeżaki
Mruvek jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
stare 06-07-2010, 22:30   #16
Legionista994
Redaktor CF
 
Avatar Legionista994
 
Zarejestrowany: Sep 2009
Skąd: Sto(L)ica
Postów: 32
Wyślij wiadomość na gg do Legionista994
Domyślnie

Jeżeli ktoś ma nie potrzebny klucz, niech wyśle mi na PW, będę bardzo wdzięczny. Niestety nie zdążyłem go "wyrwać" na tamtej stronce.
__________________


ITI SPIER...
Legionista994 jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
stare 07-07-2010, 12:21   #18
RedKnight
Banned
 
Zarejestrowany: Apr 2010
Postów: 375
Ostrzeżenia: 0/2 (7)
Domyślnie

Ej no bez jaj, jak gracie na PC też macie takie lagi? Rano mam neta 8mb/s, ping sprawdzałem wiele razy i wychodzi 9ms a lag w pisdu nie mogę grać.
RedKnight jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
stare 07-07-2010, 15:05   #19
maybac
Weteran
 
Zarejestrowany: Dec 2007
Skąd: Miasto know-how
Postów: 3 378
Ostrzeżenia: 1/1 (3)
Wyślij wiadomość na gg do maybac Wyślij wiadomość poprzez Skype™ do maybac
Domyślnie

W ogóle nie mam.
maybac jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
stare 07-07-2010, 16:43   #20
cleavage
naughty moderatorista.
 
Avatar cleavage
 
Zarejestrowany: Oct 2006
Postów: 5 270
Wyślij wiadomość na gg do cleavage
Domyślnie

Mi też chodzi jak złoto, chociaż mam mega chvjowy net.
__________________
cleavage jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Bookmarks


Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)
 
Narzędzia wątku
Wygląd Oceń ten temat
Oceń ten temat:

Zasady postowania
Nie możesz zakładać nowych tematów
Nie możesz pisać wiadomości
Nie możesz dodawać załączników
Nie możesz edytować swoich postów

BB Code jest Włączony
EmotikonyWłączony
[IMG] kod jest Włączony
HTML kod jest Wyłączony

Skocz do forum


Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 22:33.


Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Tłumaczenie: vBHELP.pl - Polski Support vBulletin

Linki: Masz komórkę ? Polecamy najnowsze gry java na telefon. Ściągnij także dzwonki mp3 na telefon.