![]() |
|
Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze posty | Zaznacz wszystkie fora jako przeczytane |
![]() |
|
Narzędzia wątku |
Ocena: ![]() |
Wygląd |
![]() |
#21 |
Baned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Patchmaker CF
|
![]()
Dla wszystkich którzy się o to pytają
mod ten nazywa sie FIFA_12_Kid_Protection_Mod wystarczy wpisać w Google |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Nowicjusz
|
![]()
Witam jak idzie wam robienie PATCHA???jakieś informacje ???
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Gość
|
![]()
@up
Jest niewiele po premierze gry, nie ma jeszcze kluczowego narzędzia jakim jest CM12, powoli spływają dodatki graficzne, ale teraz nie ma jeszcze o czym pisać ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Patchmaker CF
|
![]()
Mam do was kolejną sugestie może zrobicie stroje dla Światowej o Klasycznej 11 jakieś fajne było by super oraz ustawili jakiś ŚWIATOWY skład w tej 11
![]() co wy na to? |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Senior
Ostrzeżenia: 1/0 (0)
|
![]()
A jakie chcesz stroje dla światowej ? Może sobie zrobię dla funu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Nowicjusz
|
![]()
Nie wiem jak było w poprzednich latach, ale fajnie by było, gdyby podczas meczu LM czy LE leciały hymny, były oryginalne nazwy rozgrywek. Myślę, że oprócz I ligi, to jest właśnie najważniejsze...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Patchmaker CF
|
![]()
misiek17
nie wiem fajnie by było jakbyście zrobili jakiś ciekawe będzie niespodzianka ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Senior
Ostrzeżenia: 1/0 (0)
|
![]()
Moze znajde czas, na razie nauka w gim, ale obiecuje ze cos ciekawego zrobie. ;D
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Banned
|
![]()
Będzie 2 liga wschodnia i zachodnia 3 liga elita z zachodu i elita z wschodu i czy bedzie reszta Polski 16 druzyn najlepszych poza 3 liga.?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Gość
|
![]()
@up
Widzę że zapędziłeś się tak jak w poprzednim sezonie FP ze swoim PLP. Nie powiem, był to dobrze zrobiony patch, ale nie pozbawiony błędów. Naszym celem w MPPL jest dobrze zrobiona ekstraklasa, I liga, może jakieś reprezentacje i drużyny z LM i LE. Co za dużo to nie zdrowo. Wolę mieć mniej a porządnie, niż wiele a kiepsko. Poza tym można powiedzieć że CF odbudowuje się po kryzysie jaki był, który skutkował brakiem MPPL do FIFY 11, więc co za tym idzie liczba patchmakerów nie jest jakaś porażająca. Trzeba mierzyć siły na zamiary. Myślę że Ekstraklasa z I ligą, pełną LM i LE będzie wystarczająca. Zobaczymy też w trakcie prac jak będzie to wszystko wychodzić. |
![]() |
![]() |
#32 |
Banned
|
![]()
Moze zrobcie jeszcze 2 lige elita 16 najlepszych druzyn w polsce 8 z zachodniej 8 z wschodniej co ty nato?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Gość
|
![]()
@up
Nie mnie to oceniać, bo mój udział przy MPPL jest znikomy. Wszystko zależy od patchmakerów, jak będą się wyrabiać z czasem, czy nie będzie po drodze żadnych problemów. A na siłę też nie ma co się pchać. Tak jak wspomniałem, lepiej mniej a dobrze, niż dużo a po łebkach. |
![]() |
![]() |
#34 |
Nowicjusz
|
![]()
zrobić 1, 2, 3 lige i wystarczy ;]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Gość
|
![]()
@up
A nie za mało? Ja bym poszedł za ciosem i dał jeszcze jakieś okręgówki ![]() Bez jaj, poza tym pisałem wyżej coś na temat niższych lig ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Banned
|
![]()
@up
Okręgówki dobry pomysl mozecie zrobic ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Nowicjusz
|
![]()
Ja bym prosił o Polske B lub Polske u 23 albo u21 gdyby była oczywiście taka możliwość a pytania mam dwa powiązane ze sobą czy jest szanse że będą w patchu jakieś twarze a jeśli tak to kto sie twarzami zajmuje ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Milan Per Sempre!
|
![]()
Mi wystarczyłaby porządnie zrobiona Ekstraklasa oraz I Liga. Do tego face'y dla: Neymara, Lucasa (z Sao Paulo), Suareza, Sancheza, van der Vaarta, di Marii, Coentrão, Vidala i może El Shaarawy'ego. Oczywiście nie mam nawet nadzieji, że wszystkie te face'y znajdą się w PPL, ale podaje sugestie. Przydały by się także popups do Premier League, Serie A, Liga BBVA i Bundesligi.
![]() |
#39 |
Weteran
|
![]()
Chciałbym Ekstraklasę i 1 Ligę polską, a poza tym wszystkie drużyny, które grają w Lidze Europejskiej i w Lidze Mistrzów w tym sezonie. Mogą też być oficjalne piłki Ekstraklasy, Champions League i Ligi Europy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Nowicjusz
|
![]()
podnieść statystyki Prejuce'a Nakoulmy z Górnika! jest bezużyteczny w FIFiE
|
![]() |
![]() |