![]() |
![]() |
#1 |
Stały bywalec
|
![]() BESIKTAS STAMBUŁ ![]() Informacje Poziom gry/dyscyplina finansowa: Klasa Światowa/Luźna Platforma: PC Sezon: 3 Trener: Rui Goncalves Budżet: 11,8mln/120tys euro Cele: - Superlig- Wygraj - Puchar Turcji- Wygraj - Liga Mistrzów- 1/2 finału Transfery Przybyli: - David Silva - 29mln - Manchester City -C. Under - 27,5mln - AS Roma - O.Toprak - 16mln+D.Vida - Borrusia Dortmund Odeszli: - D. Vida - O. Toprak - Borrusia Dortmund - M.Alonso - 21mln - Galatasaray - E.Roco - 14 mln - Ajax - G.Medel - 9mln - Gremio - J.Paneira - wyp. - CD Lugo Kadra Pierwsza jedenastka ![]() Gracze rezerwowi Bramkarze: - J.Vazquez 64 - U.Yuvukuran 68 Boczni obrońcy: - K.Iaman 63 - E.Tasdemir 76 Środkowi obrońcy: - F.Aksoy 68 - C.Ozsoy 71 Boczni pomocnicy: - R.Quaresma 79 - M.Benitez 71 - I.Gunver 71 - C.Ozsoy 80 - S.Dominguez 72 - S.Hacini 62 Środkowi pomocnicy: - A.Esteves 66 - T.Arslan 76 - F.Moyano 56 - K.Zoubari 69 - S.Celik 70 Napastnicy: - C.Benteke 77 - I.Yigit 61 - A.Gocek 58 - V.Parela 63 Wyniki JAK SKOŃCZĘ SEZON W poprzednich sezonach: 18/19 - Wygrana Liga, Wygrany puchar, finał Ligi Europy 19/20 - Wygrana Liga, 1/8 Pucharu, Ćwierćfinał Ligi Mistrzów 20/21 - W trakcie lider w lidze, póki co 1/8 finału pucharu oraz awans z grupy w Lidze Mistrzów (Drugie miejsce 1. Real Madryt 2. Besiktas. 3. Borussia Dortmund 4. Dinamo Zagrzeb)
![]() Ostatnio edytowane przez Garik ; 12-09-2019 o 08:34 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Administrator
|
![]()
O kurde, aż się łezka w oku zakręciła jak człowiek sobie przypomniał wszystkie swoje posty z działu "wasze kariery" :(
Fajny transfer Davida Silvy. Może ściągniesz jeszcze jakąś gwiazdę na emeryturkę, np. do obrony? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Stały bywalec
|
![]()
Miałem to samo jak tu zajrzałem, więc postanowiłem wrzucić to co mam.
Szkoda tylko, że nikt już tu nawet nie zagląda
![]() |
#4 |
#EinTeamEinWegEinmalig
|
![]()
Super opcja, że sprowadzasz młodych Turków i jakieś gwiazdy w podeszłym wieku. Ja bym szedł dalej w scouting Turcji pod kątem młodych i spróbował wyciągnąć jakąś gwiazdeczke za darmo za darmo na koniec kontaktu.
![]() |
Bookmarks |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | Oceń ten temat |
|
|