![]() |
![]() |
#81 |
Banned
|
![]()
7 lekcji dzisiaj , zmęczony
![]() ![]() PISZEMY W PARU ZDANIACH !!!!!!!!!!!!! Ostatnio edytowane przez ass paper ; 08-03-2010 o 17:37 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#82 |
Gość
|
![]()
Może przypadek, ale w każdym twoim poście, KAŻDYM, widzę 'jurto' zamiast 'jutro'
![]() --- Ja dzisiaj rekolekcje miałem, godziny clujowe, 11.00 - 13.00, może nie byłoby tak źle, ale dojeżdżam dość spory kawałek i autobusy mam strasznie rzadko, dzisiaj pod kościołem byłem już o 9.45. :/ Jutro raczej nie pojadę, nie ma sensu tyle czekać, nawet po rekolekcjach muszę stać 45 min na przystanku. :/ |
![]() |
![]() |
#83 |
Patchmaker CF
|
![]()
No ja dzisiaj masa zakuwania, bo sprawdzian z biologii jutro (okrytonasienne, nagonasienne, paprotniki, mszaki). Materiału sporo, bo na lekcji się obijałem. Dzisiaj dowiedziałem się strasznie zaje**** rzeczy jestem 7 w Polsce z matematyki w moim roczniku
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Weteran
|
![]()
Dzisiejszy dzień zapowiadał się do kitu, jeśli chodzi o lekcje*, a super biorąc pod uwagę sprawy z pewną dziewczyną*1. Oczywiście wyszło odwrotnie ...
![]() * Sprawdzian z niemieckiego - przełożony; wypracowanie z polskiego na jutro (miało być na dziś); w dodatku skończyłem lekcje o 12.10 - brak fizyki i religii *1Mój wspaniały plan nie wypalił, gdyż nie pojawiła się w szkole ![]() Z tego wszystkiego, wściekły, kupiłem paczkę papierosów. Zapaliłem i od razu emocje opadły. Teraz mam kaca moralnego i stracha, że to będzie moja ucieczka od problemów ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Banned
Ostrzeżenia: 1/1 (5)
|
![]()
Wygrałem konkurs w klubie na najlepszy top na naszą stronę!
pozdro te e miks! ![]() ![]() Ostatnio są fajne treningi, tylko ta pogoda mnie dobija. O szkole mi się nie chce pisać, ale jest chvjowo - norma. |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Weteran
|
![]()
Dzień miałem dobry, mógłby być lepszy, stąd moje MAKSYMALNE WKVRWIENIE... Z fizyki już druga piątka przechodzi mi koło nosa, kiedy akurat ten przedmiot będzie się najbardziej u mnie liczył w przyjmowaniu do liceum... I to w jaki sposób mi przeszła... Dałem kumplowi odpisać zadanie, które on przeczytał i dostał za nie 5, ja tylko + za aktywność... Teraz muszę zapierdalać na 7.15, żeby jej pokazać, że mi zależy, bo dostałem 2 z kartkówki i muszę to poprawić
![]() ![]()
![]() |
#87 |
Banned
Ostrzeżenia: 0/2 (47)
|
![]()
Dziś dziwny dzień, najpierw w szkole zajebiście, na wf piłka, wyjebiście mi się grało, graliśmy 2 drużynami 2 godziny. kvrwa, strzeliłem 13 bramek ;> rekord chyba jakiś. Potem trening, no to sobie myślę zajebiście, na trawie to sobie pogram. Jesteśmy pod klubem, a na boisku takie błoto, jeszcze trener kazał nam na tym grać, korki mam tak ujebane, dopiero były nowe. 2 razy wyszedłem nich na piłkę a już się kvrwa ujebały tak że jest wpizdu śladów. Jeszcze do tego w szatni na ławce jakiś kvrwa pręt wystawał, jak walnełem o niego to do tej pory mam ślad, a więc początek dnia udany, a końcówka do
dvpy.. Jeszcze muszę zadanie na jutro zrobić i nauczyć się historii ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Banned
|
![]()
Świetny dzień dzisiaj , rekolekcje mam i jest dobrze . Ale w następnym tygodniu chyba w każdy dzień sprawdzian . We Wtorek za tydzień gramy z faworytami w turnieju w kosza , ja jestem na 100 % zmotywowany ponieważ w tej klasie faworytów gra mój kumpel . No i wada jest dzisiejszego dnia znowu w nocy padał śnieg
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Weteran
|
![]()
Nie miałem od miesiąca czasu, by pójść do fryzjera. Poprosiłem więc mamę, żeby trochę mi podcięła włosy... Nigdy więcej! Wyglądam strasznie :/
W dodatku pies pogryzł mi podręcznik od historii, a we wtorek sprawdzian. Great! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Patchmaker CF
|
![]()
W szkole normlanie, 6 i 5- z matmy, 5- z chemii, pani od matmy mi awanture zrobiła, że nie poszedłem na Kangura
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#91 | |
Gość
|
![]() Cytat:
![]() Drugi wynik w klasie ![]() Tydzień ogólnie ciekawy, dwie piąteczki z polskiego, fajny trening na sztucznej murawie, i przyjemne wf-y. Do tego niezła pogoda (w Gdańsku 10*C codziennie od tygodnia, elegancko z rozpiętą kurteczką do szkoły i z powrotem ![]() WEEKEND, KURRWA! |
|
![]() |
![]() |
#92 |
Barcelomaniak
|
![]()
Milimetry, ułamek sekundy a zabiłbym człowieka
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Roth
|
![]()
Wygraliśmy rejonowe w ręczną i jedziemy na Wojewódzkie. ; )
Jedyny plus, tego szarego życia.
![]() |
![]() |
#94 |
:)
|
![]()
Zawalisty dzionek dzis
![]() 1. http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...05479e247.html - wygrałem dzis, godzine temu ![]() 2. Całkiem spoko lekcje 3. Czuć lato po wyjściu na dwór - dziś było 20*C 4. Jutro na 10 do szkoły i tylko 3 godziny. Git! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Banned
Ostrzeżenia: 999/999 (999)
|
![]()
M!cha weź mnie nie wqrwiaj z tymi lekcjami... Ja nie mam nic skróconego, od 8 do 15, do tego 2 sprawdziany, z polskiego, co kompletnie olałem, i z chcemii, z połowy książki (książka dosyć gruba
![]() edit: żeby bardziej zrozumieć moją rozpacz dodam że jestem z 1 klasy technikum, więc jest troszkę więcej materiału do nauki (chemia tylko w 1 klasie) Chyba że chcą nam zrobić jakąś niespodziankę? ![]() ![]() ![]()
![]() |
#96 |
Gość
|
![]()
pozwólcie, że punktach.
1 nawrócenie koleżanki; 2 moja spowiedź; 3 informacja, że Ona opowiada swoim przyjaciółkom, że mnie lubi; 4 koniec rankingu 50 najlepszych polskich płyt 00s i maile z Dejnarowiczem; 5 napisanie najbardziej kijowego tekstu w moim dorobku; dzisiejszy dzień to 8.7. |
![]() |
![]() |
#97 |
Banned
|
![]()
Ja Też w punktach
![]() 1.Na 9:50 luz. 2.Przychodzę do szkoły i dowiaduję się że jurto gramy o 7:00 kolejny mecz klasowy w kosza -.- (mamy szanse na 2 miejsce i wyjście z grupy) 3.Po tym dowiaduję się że najlepszy z klasy w kosza nie przyjdzie ![]() 4.Plastyka - kumpel zrobił zwale i zrobił samolot i walnął nim nauczyciela (dostał w twarz) 5.Przychodzę do domu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Banned
|
![]()
czwarty punkt niszczy, piona ZIOMEK!
|
![]() |
![]() |
![]() |