![]() |
![]() |
#21 | |
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
FIFA 2000 do bani !!!
|
![]()
Zdecydowanie PO - głównie za kapitalny projekt prywatyzacji szpitali i podatku liniowego. Poza tym ich politycy mają lepszą prezencję - mniej ważny czynnik, ale też się liczy - oraz nie są śmiejącymi się od ucha do ucha marionetkami - jak Marcinkiewicz, choć i tak z PiS'u najbardziej go lubię, bo stawia się kaczorom - czy też sapiącymi grubasami - Kaczyńscy.
Co do PiS'u - w PiSdu, jak oni mnie wkurw.iają. Jak były wybory i wygrali to myśle "kur.wa, nie za dobrze, ale chociaż będzie koalicja z PO". A te skurwiele wybrały Radio Maryja, Leppera i Giertycha. Wysuwają same 'zapowiedzi' - już nawet SLD więcej za poprzedniej kadencji zrobiło - a tak naprawdę gówno realizują, robią miłe minki do mocherowych babć i grzeją dupska na stołkach. Jak już coś zaczną uchwalać, to zawsze jest to strasznym gównem - niech sami spierdalają do szkoły w mundurkach zapierdalać! Teraz mało kto się przyzna, że na nich głosował, czemu wcale się nie dziwie. Jeszcze ostatnio wyskoczyli z komunistycznym hasłem "Ja, obywatel IV RP" ![]() Ostatnio edytowane przez Wariner ; 11-08-2006 o 19:35 |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
... ojczysta ziemio
|
![]()
PiS, PO, LRP , Samobrona nie wspominając o sld to banda oszołomów, którzy rozpierdolą ten kraj doszczętnie. Jeden idiota chce cały budżet państwa wwalić w wieśniaków z których **** mamy, drugi wogóle nic nie robi a jak coś wprowadzi to beznadziejnego, kaczyński lech według mnie jedynie co mógłby zrobićdobrego to wprowadzić spowrotem kare śmierci i w sumie to wszystko ... Jedyna partia którą popieram o dziwo nie jest PPP, gdzie jest Leszek Bubel który wszędzie widzi żydów :lol: Tylko Narodowe Odrodzenie Polski. Popieram tą partie ponieważ:
- nie jest wspierana finansowo przez instytucje państwowe bądź prywatnych przedsiębiorców - http://www.nop.org.pl/?artykul_id=6 - http://www.nop.org.pl/?artykul_id=221 - http://www.nop.org.pl/?artykul_id=161 Oto moje argumenty, i mam nadzieje że nikt nie będzie mnie cytował zaraz i sie rozwodził na temat moich poglądów.
![]() |
![]() |
#24 |
Banned
|
![]()
było by POi było by to samo w dupie mam Polska polityke i tak nigdzie niebęde nigdy głosował...
Ostatnio edytowane przez dudson ; 11-08-2006 o 20:46 |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Weteran
|
![]()
Dudi dzieki osobom z takim podejsciem jak Ty, został wybrany PiS, a mozna oddac przeciez głos nieważny ..
![]() |
#26 |
Banned
|
![]()
Tjaa tacy ludzie jak ja oddadza glos na PO i zycie w polsce zmienisie 180 stopni
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
.....
|
![]()
Zamiast polaczyc sily i pomoc krajowi walcza miedzy soba o wladze JEBAC CALY RZAD nic sie nie zmieni dopoki nie wywalimy wszytskich starcow z wiejskiej
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
FIFA 2000 do bani !!!
|
![]() Cytat:
Nie będę się rozwodził co do tej Partii Odrodzenia bo znów wynikną kłótnie o równouprawnieniach. Ja niestety nie widzę przyszłośći dla Polski - od kùrwa średniowiecza nie mamy pożądnej władzy (może z wyjątkiem czasów Piłsudskiego, choć też wtedy różowo nie było) i nic nie wskazuje na to, aby miało się coś zmienić - taki np. Janusz Korwin-Mikke jest po prostu za mądry, aby go ludzie wybrali ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Weteran
|
![]()
myślę że ludzi odpycha jego źle dopasowana muszka.
![]() |
#30 |
(GW)Bialy
|
![]()
Obydwie są przechvjowe
![]() ![]() Choc tak naprawdę, to pi3rdoli mnie to ![]()
![]() |
#31 | |
staruch
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Co do tematu to zdecydowanie bliżej mi do PO, lecz nie gloryfikuje tej partii i wiem ze jest tam pełno skurwysynów. Popieram ją za podejście liberalne do spraw gospodarki i w ogole do zycia, przynajmniej teoretycznie Chciałbym jeszcze dodać ze nie ma co oceniać partii po tym co obiecała podczas wyborów, bo wiadome jest ze te obietnice są bez pokrycia. Najprawdopodobniej gdyby rządziło PO to burdel byłby podobny, choć łudze się ze w polityce zagranicznej byśmy lepiej wypadali. Najbardziej byłbym ciekaw koalicji PO-SLD, PO oficjalnie nie chce z "postkomunistami" bo boi sie ze im sondaże polecą, ale myśle ze wcale tym partiom nie jest tak do siebie daleko.
![]() |
![]() |
#32 | |
... ojczysta ziemio
|
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Banned
|
![]()
Haha
![]() ![]()
Przystanek Woodstock: impreza kumulująca najbrudniejszych, śmierdzących skurwysynów jakich nosiła matka Ziemia. Owe psie pomioty twierdzą, iż przyjeżdżają tam posłuchać muzyki, jest to nieprawdą, gdyż tego co jest tam grane muzyką nazwać nie można. Śmierdziele przyjeżdżają tam w celu taplania się we własnych odchodach, picia >9000 piw i ruchania najebanych szmat. Często zdarza się, że te brudne kurwy zapylą te brudne szmaty, z takich zapyleń powstają dzieci z downem.
Źródło: Encyklopedia PWN |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Weteran
|
![]()
No to uzasadnie czemu PO a nie PiS. Przed wszystkim jak już mówiłem bardziej lubię polityków z PO. Po drugie PiS zrobi wszystko żeby rządzić, nie ważne czy z Tuskiem czy z Lepperem czy z Rydzykiem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
FIFA 2000 do bani !!!
|
![]()
@ass_paper & Przybyś - tak, jesteśmy przyszłością tego kraju, tylko że za 10 lat będziemy zapierdalać na emerytury dla coraz starszych Polaków. Nie mówie, że nie, trzeba się dobrze uczyć, skończyć studia, ale po to (moim zdaniem), by ewentualnie móc wyjecahć za granicę (nie mówie o jakiś pracach na budowie czy zmywaniu garów, tylko pracy w zawodzie, gdzie jeszcze przez wiele lat będzie się zarabiać dużo więcej i żyć z tego dostatniej niż w Polsce), a nie pchać się do polityki, żeby tylko marnować czas i nerwy, a i tak te 'mieszanie' w polskiej polityce utrzyma się jeszcze przez jakieś 20 lat.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
staruch
|
![]() Cytat:
![]() Michał - aby zostać politykiem wcale nie trzeba się dobrze uczyć ![]()
![]() |
![]() |
#37 |
Ave Silesia
|
![]()
Ja jak zawsze byłem za PO to teraz coraz bardziej podoba mi się koalicja rządząca (poza LPR). Po tym długim okresie chaosu i bałaganu nareszcie coś zaczęło się dziać. Większość w tej chwili ocenia PiS po programach typu Szymon Majewski Show a argumenty czemu tak nienawidzą tej partii mają marne. Nikt nie zauważa że gospodarka idzie do przodu, ruszyło wiele inwestycji, zaczęto walczyć z korupcją (patrz ilu było złapanych sędziów oskarżonych o korupcję w tym roku a ilu w poprzednich latach). Wszyscy z Leppera robią pustego wieśniaka i przestępce a teraz widzimy jak radzi sobie jako Minister Rolnictwa. Ruszył się z biurka, jeździ po Polsce, dowiaduje się jakie są problemy na wsi i co najważniejsze te problemy załatwia, nareszcie ktoś się interesuje problemami rolników i mieszkańców mniejszych miast. PO stało się maxymalnie bezbarwne, praktycznie nie wiadomo jaki mają w tej chwili program, od dawna nie słyszałem żeby krytykowali jakieś pomysły koalicji więc wygląda na to że wg nich wszystko funkcjonuje w porządku. Nawiększym problemem koalicji rządzącej jest napewno LPR. To ich kretyńskie pomysły sprawiły że PiS jest postrzegany jak jest (patrz becikowe,amnestia maturzystów itp itd). Także na dzień dzisiejszy idealny dla mnie jest rząd PiS/Samoobrona
![]() ![]() ![]()
![]() |
#38 |
FIFA 2000 do bani !!!
|
![]()
@ass - otwarcie rynku nie ma nic wspólnego z poważniejszymi zawodami, takimi jak np. lekarz, prawnik. Wszędzie jest zawsze zapotrzebowanie na np. lekarzy i nie tylko Anglia chętnie przyjmie młodego lekarza z Polski, lecz także Norwegia, Finlandia, Szwecja, Szwajcaria itd.
@pkar - a kto mówi o myciu kibli przez całe życie? Prace typu "zmywanie garów" zwykle są tylko przejściowymi zajęciami na okres wakacji, żeby można było z czego studiować. Poza tym Anglia jest już na tyle zapchana, że mało kto dostanie tam pracę dorywczą, już raczej tylko praca po studiach w zawodzie. A jeśli ktoś chce w przyszłości jest klepać biedy w swoim kraju, wcale mu nie zamierzam w tym przeszkadzać. |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Warchoł
|
![]()
PO zdecydowanie.Bo do PISu nie mam za bardzo dobrej opini po tym co robią teraz.
![]() |
#40 | |
... ojczysta ziemio
|
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Tagi |
coś się popsuło, nie było mnie słychać, to powtórzę jeszcze raz |