![]() |
|
Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze posty | Zaznacz wszystkie fora jako przeczytane |
![]() |
|
Narzędzia wątku |
Ocena: ![]() |
Wygląd |
![]() |
#41 | |
Weteran
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Banned
|
![]()
Łukasz 14 lat zamieszkały we Wrocławiu
Interesuje sie sportem szczegó(u)?lnie piłką nożną Nielubie matmy i typy od matmy lubie frytki jestem kiepski z ortografii |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Senior
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Weteran
|
![]()
Rafał 'rav' T., interesuję się webdesignem, programowaniem i takimi tam ... Raz kiedyś pyknę w jakąś nowość u kumpla. Lubię fajne dziewoje, dobre filmy, pomidorówę i Cheeseburgery. Nie lubię masy rzeczy.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Lucs
|
![]()
Dzień dobry, cześć i czołem !!! Pytacie skąd się wziąłem ?!!! Jestem Wesoły Łukasz !!! Mam w Kielcach domek, a w domku wodę, światło, gaz !!! Powtarzam zatem jeszcze raz: jestem Wesoły Łukasz !!! Mam w Kielcach domek, a w domku wodę, światło, gaz !!! Powtarzam zatem jeszcze raz: jestem Wesoły ŁukaszMam w Kielcach domek, a w domku wodę, światło, gaz !!! Powtarzam zatem jeszcze raz: jestem Wesoły Łukasz no i tak dalej
![]() ![]() ![]() ![]() Jak juz wyzej napisalem jestem z Kielc a co widac po moim avatarze i sigu kibicuje kieleckiej Koronie !!! W lutym bede mial osiemnastke ![]() ![]()
![]() |
#46 |
Doświadczony
|
![]()
jestem Andrzejek mam prawie 13 lat, a dokladnie 10 latek, mieszkam z mamusia, tatusiem i pieskiem i mam was ***** zjeby pierdolone w dupie bo ja jestem najlebży i wieżcie rze mam 6 z kórwa polskiego... papa
![]() |
#47 |
KONTO OFICJALNE
|
![]()
A...zapomniałem dodać...choć to tylko dla ludzi o mocnych nerwach... Mojego foto można się doszukać w temacie Show Your Photo...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
|
![]()
Dobra, wszyscy to wszyscy...
Na imię mam Mateusz; pochodzę z Koszalina i uczęszczam to 3 klasy jednego z tutejszych gimnazjów. Interesuję się, wiadomo, piłką nożną i ogólnie sportem, komputerami no i oczywiście dziewczętami ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
I LOVE TENNIS GAME
|
![]()
Nazywam sie ************** i mieszkam w ************ niestety nei lubie *******,********,*************,*****,*******, alezato lubie **X
![]() Serio: - Łukasz - Warszawa - lubię FIFy, matme, szkołe, dobre oceny ( ![]() ![]() ![]() - nie lubię kłótni wkurzających ludzi, kłótni i jeszcze keidyś dodam
![]() |
#50 | |
Weteran
|
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Banned
Ostrzeżenia: 0/3 (9)
|
![]()
Mam na imie Szymon(jak można się domyślić bo nicku).Mam 15lat.Mieszkam w Szczecinie.Chodze do 3klasy gimnazjum.Interesuje się piłką nożną ,tenisem,samochodami i oczywiście dziewczynami
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Weteran
|
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#53 |
Weteran
|
![]()
Wojciech B. fajny gość... jestem.
![]() |
#54 |
Weteran
|
![]()
- Tomasz (Tomo for friends)
- Zamieszkały koło Zambrowa a teraz w Warszawie - W grudniu 20stka stuknie - Student informatyki na PW - miłośnik dobrego jedzenia, imprez w dobrym towarzystwie, rocka, Kazika, T.Love, dobrej muzy, książek Deana Koontza oraz kotów - kibic Legii Warszawa oraz reprezentacji Polski ![]() Zapraszam na www.tomeczq.republika.pl |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Rastaman
|
![]()
Ze mnie żaden nowy
![]() Jedrek, 13lat, Kobiór/Tychy no i tam takie itepe ![]() ładnie? ^^" |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
KONTO OFICJALNE
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
killafornia veteran
|
![]()
Po prostu zazdrościcie DeeJackowi...eee Jayowi Wu zarostu i tyle
![]() Krzysiek-Wrocław-Juve-Del Piero-Prince-Friends-Dziewczynki ![]() Tyle ![]()
![]() Myślimy! I ani myślimy przestać... Ostatnio edytowane przez amph ; 15-11-2005 o 10:32 |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
KONTO OFICJALNE
|
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
modernizator
|
![]()
no to tak : mam na imie michal mieszkam w olsztynie ale nie tym na Warmii tylko w takim koło Czestochowy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Hmmmmm
|
![]()
Mariusz jestem,16 lat(w marcu juz 17
![]() ![]() Gram w COD:UO(a raczej grałem ) ,Cod 2,i BF 2 ,PES 5(Winning ELeven 9 ,ale to praktycznie to samo) Fify na oczy niewidziałem od Stycznia,więc nie pytajcie mnie się o stroje do niej i piłki ![]()
![]() |
Bookmarks |
Tagi |
coś się popsuło, mlody to świeżak, sądowe kurwy |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | Oceń ten temat |
|
|