![]() |
![]() |
#1 |
Stały bywalec
|
![]()
W tym temacie chwalimy się naszymi osiągnięciami na rynku transferowym. W opisie podajemy swoją platformę, gracza jakiego kupiliśmy ilość monet zapłaconych za niego bądź w wyniku sprzedaży kwotę jaką otrzymaliśmy.
![]() Ostatnio edytowane przez Garik ; 25-09-2014 o 15:54 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zorientowany
|
![]()
Działa wam powiększanie listy transferowej (z katalogu) ?
Kupiłem dodatkowe 30 pozycji ale wciąż mogę wystawiać maksymalnie 30 kart, przyw wystawianiu kolejnych wywala mi komunikat, że karta nie może zostać wystawiona na liście transferowej. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Nowicjusz
|
![]()
Uważacie, że kupno Teveza IF to dobry pomysł na zarobek ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Forza Inter
|
![]()
Tak, lecz musisz uważać. Jeżeli np. strzeli hattricka, to bardzo prawdopodobne, że dostanie w następną środę SIF i wtedy musisz go sprzedać.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Milan Per Sempre!
|
![]()
Mam pytanie odnośnie Hazarda - myślicie, że jego cena jeszcze spadnie? Zbieram teraz na niego, ponieważ jestem zadowolony z całego składu oprócz Jarvisa, a nie widzę lepszej alternatywy na tą pozycję (Schurrle grało mi się fatalnie).
![]() |
#6 |
Forza Inter
|
![]()
Jaw Wy tak szybko zarabiacie? :o
Nie opłaca się kupować Hazarda. Kup Varele, a jak zależy Ci na tym, żeby karta była błyszcząca to kup Eriksena. Jeżeli, ani jednym, ani drugim nie będzie Ci się dobrze grało, to najwyżej odlozysz sobie na Belga.
![]() |
#7 |
Zorientowany
|
![]()
Ja też nie wiem jak robić tak szybko kasę. Ledwo mam skład za 70k... Tak jak kolega wyżej polecam sprawdzić inne opcje z Hazardem zdążysz tym bardziej, że będzie cena będzie spadać nie rosnąć. Forza może podzielisz się sposobem szybkirgo zarabiania kasy ^^
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zorientowany
|
![]()
Witam mam do sprzedania dwóch IF Gold zawodników: Winstona Reid'a i Stevena Fletchera . Jak myślicie za ile ich sprzedać żeby w ogóle sprzedać. Robię skład Brazylii i potrzebuje coinsów. Wiem że na rynku słabo idą
![]() Pozdro. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Forza Inter
|
![]()
Fletchera możesz spróbować sprzedać za 11-13k. Reida za 15k, lecz jeżeli poczekasz jego cena może podskoczyć do około 20k.
![]() |
#10 |
Zorientowany
|
![]()
moim największym osiągnięciem jest lucas kupiłem go za 650 coins gdy były TOTY ,a potem sprzedałem za 7k
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Forza Inter
|
![]()
EA zabiło coin sellerów! Niech spoczywają w pokoju.[*]
Teraz przerzucili się na sprzedawanie skryptów, które same będą kupowały zawodników, ale to nie ma większego sensu, bo większość idzie po minimalnej cenie. Zamknięcie web app byłoby swego rodzaju gwoździem do trumny.
![]() |
#12 |
Nowicjusz
|
![]()
7k max
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Nowicjusz
|
![]()
Jeżeli akurat chcecie założyć stronę o fifie, to może wam pomóc https://radex-stronywww.org.pl .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Made in Heaven
|
![]()
Podejrzany adres, nie ryzykowałbym wchodzenia tam
|
![]() |
![]() |