![]() |
![]() |
#81 | |
Weteran
|
![]() Cytat:
![]() ![]() edit: jak Zlatan kiwa Samuela: http://s48.yousendit.com/d.aspx?id=3...V0MOY79NLFLJMR edit2: Samuel za oplucie w tym meczu Nedveda zostal zawieszony na 3 mecze. nienajlepszy debiut ![]()
![]() Ostatnio edytowane przez Tom_my ; 23-08-2005 o 13:47 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Początkujący
|
![]()
Moją ulubioną ligą jest liga angielska
![]() ![]()
![]() |
#83 |
:Maroko zawsze spoko:
|
![]()
Inter w tamtym meczu nie istniał i niech nikt nie pierdzieli o zasłużonym zwycięstwie czy jakimś mistrzostwie Włoch :/ Dwie akcje, jeden gol. Zobaczymy co dziś Juve w Barcelonie pokaże, jeszcze tylko 2 godzinki, narazie humor po wygranej Jagi mam (3:2 + jedna piękna bramka) i wierze że mi go nie zmarnują.
F O R Z A J U V E !!!!
![]() |
![]() |
#84 |
Kiedyś CF
|
![]()
Paweł Abbott strzelił gola dla Huddersfield w meczu Pucharu Ligi
![]() 49' Chesterfield [1 - 1] Huddersfield T. 9' [0 - 1] P. Abbott 41' [1 - 1] D. Niven stan na minutę 49 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Barcelomaniak
|
![]()
Już dzisiaj rozpoczyna się jedna z najmocniejszych lig świata. Kto wygra, kto zostanie najlepszym strzelcem? Na takie pytania proszę odpowiadać w tym temacie. Oto terminarz pierwszej kolejki:
Kod:
Alaves - Barcelona 20:00 Athletic - Sociedad 22:00 Valencia - Betis 22:00 Osasuna - Villarreal 19:00 Sevilla - Racing 19:00 Celta - Malaga 19:00 Espanyol - Getafe 19:00 Mallorca - Deportivo 19:00 Atletico - Zaragoza 19:00 Cadiz - Real M. 21:00
![]() |
#86 |
Miszczu :)
|
![]()
Ja chcialbym, aby w tym sezonie zaskoczyly nas zespoly: Atletico Madryt, Villareal i Valencia. Strzelec: Lucho Figueroa
![]() |
#87 |
Gość
|
![]()
a ja typuje Real Madryt(o ile Owen zostanie bo kto będzie ośmieszał Valdesa??).
Strzelec(powtarzam,jeśli zostanie i będzie duużo grał) ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Grabka
|
![]()
1.FC Barcelona
2.Real Madryt 3.Valencia |
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Real Madrid C.F
|
![]()
oczywiscie moje serce jest za Realem, wiec stawiam na ten klub. Jednak abysmy mogl liczyc na mistrzostwo konieczny jest zakup stopera lub nadzieja, ze Woodgate nie nabawi sie nowego urazu i bedzie gral na miare swoich mozliwosci. W przeciwnym razie czarno to widze :( . O tytul krola strzelcow powalcza zapewne znow Eto'o, Ronaldo i Forlan, ale R9 ostatnio imponuje dyspozycja wiec postawie na niego. Oprocz Barcelony w czolowce powinno wreszczie zamieszac solidnie wzmocnione Atletico i odnowiona Valencia. Zapewne znow grozne dla kazdego bedzie Villareal, a takze druzyny z Sevilli.
Na koniec sezonu licze na taki uklad 1. Real M. 2. Barcelona 3. Atletico 4. Valencia 5. Villareal Ostatnio edytowane przez _kamil_ ; 27-08-2005 o 18:40 |
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Kawał weterana
|
![]()
wszystko zwiazane z ligami z zagranicy piszemy w tym temacie. lacze wiec dyskusje.
![]() |
![]() |
#91 |
Barcelomaniak
|
![]()
Jeżeli ktoś chce być informowanym co się dzieje podczas meczu Barcy to zapraszam na relację live na stronie www.fcbarca.com
![]()
![]() |
#92 |
Cules is precioso
|
![]()
królem strzelców zostanie nie kto inny jak R.Oliveira (Betis) .Oglądałem mecz Betis - Monaco i widzialem przebłysk geniuszu tego brazylijczyka .Ricardo chodź do nas ,do katalończyków !
![]() |
#93 | |
Kiedyś CF
|
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#94 | |
Oberschlesien!
|
![]() Cytat:
Zostanie, czy nie zostanie, i tak będzie grzał ławę. Owen u Luxemburgo ma jeszcze gorzej niż u Remona (tam miał właściwie najlepiej, choć i tak niezbyt dobrze). Ronaldo-Robinho-Raul-Owen, w takiej kolejności ich widzę. Co do ligi hiszpańskiej to mam nadzieję na mistrzostwo dla Realu, ale realnie patrząc to z Barcą będzie wygrać bardzo ciężko. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Cules is precioso
|
![]()
szkoda strata dwóch punktów .Imho bonano to wielki szczęściarz .Skuteczność naszym mankamentem
![]() |
#96 |
Weteran
|
![]()
2 - 0 dla Celticu! Gol Żurawskiego i obroniony karny przez Boruca! Brawo!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Banned
|
![]()
Brawo Żuraw !! Brawo Boruc
![]()
Przystanek Woodstock: impreza kumulująca najbrudniejszych, śmierdzących skurwysynów jakich nosiła matka Ziemia. Owe psie pomioty twierdzą, iż przyjeżdżają tam posłuchać muzyki, jest to nieprawdą, gdyż tego co jest tam grane muzyką nazwać nie można. Śmierdziele przyjeżdżają tam w celu taplania się we własnych odchodach, picia >9000 piw i ruchania najebanych szmat. Często zdarza się, że te brudne kurwy zapylą te brudne szmaty, z takich zapyleń powstają dzieci z downem.
Źródło: Encyklopedia PWN |
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Cules is precioso
|
![]()
nasz ptaszek się przełamał a Boruc to wogle wg mnie nr1
![]() |
#99 |
Weteran
|
![]()
najwyższa pora na strzelanie bramek...inaczej ciemno widze kariere żurawskiego w celticu
![]() |
#100 |
Weteran
|
![]()
Celtic 4:0 prowadzi a Żuraw strzelił drugą bramkę
![]()
![]() |
Bookmarks |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | Oceń ten temat |