FORUM.FIFASERWIS.COM - Encyklopedia wiedzy o grach FIFA

FORUM.FIFASERWIS.COM - Encyklopedia wiedzy o grach FIFA (http://forum.fifaserwis.com/index.php)
-   FIFA 16 (http://forum.fifaserwis.com/forumdisplay.php?f=177)
-   -   Problemy, błędy, pytania (http://forum.fifaserwis.com/showthread.php?t=48951)

Trolu 07-09-2015 21:50

Problemy, błędy, pytania
 
Temat, jak co roku, będzie służył do rozwiązywania problemów, błędów związanych z nową FIFĄ.

Proszę nie podbijać pytań co kilka godzin i nie pytać o to samo w kółko. Nie zawsze znajdzie się osoba, która będzie w stanie rozwiązać dany problem. Wszelkie zaśmiecanie, nabijanie postów będzie karane żółtą (w przypadku nowych userów) lub czerwoną kartką.

Najczęściej występujące problemy i ich rozwiązania zostaną umieszczone w temacie FAQ.

Oficjalne wymagania sprzętowe (źródło: plik Przeczytaj.txt):

Cytat:

Minimalne wymagania sprzętowe:

Wymagania pojawią się po premierze dema


Zalecane karty graficzne:

Lista zalecanych kart graficznych pojawi się po premierze dema.


Pliki ze stanem gry są domyślnie zapisywane w folderze C:\Users\<nazwa użytkownika>\Documents\FIFA 16\.

UWAGA: aby prawidłowo zainstalować grę w systemie WindowsŸ Vista / WindowsŸ 7 / WindowsŸ 8 / Windows 10, wymagane są uprawnienia administratora.

danobeitia 22-09-2015 19:23

Nowa fifa i ten sam problem. Gdzie jest ten cholerny kod produktu? Widze tylko numer seryjny!

pesomaniak15 23-09-2015 19:01

Cytat:

Napisał danobeitia (Post 975428)
Nowa fifa i ten sam problem. Gdzie jest ten cholerny kod produktu? Widze tylko numer seryjny!

Wersja pudelkowa? jesli tak to na bialej kartce u dolu jest kod :)

gacekk 24-09-2015 21:43

Komentarz
 
Czy ktoś wie jak zmienić język komentarza na angielski?

Trolu 25-09-2015 12:38

Najprostszą metodą jest pobranie obrazu iso ze wszystkimi wersjami językowymi wraz z instalatorem. KLIK

twente167 26-09-2015 07:40

Mam od kilku dni ps 4 i fife 16 i nie wiem jak zapisywać powtórki goli. Jest tylko jakaś galeria zrzutów dopiero od kilku dni mam ps 4 i nic nie ogarniam :P ponadto ściągnałem kilka darmowych dem a na pocztę przyszło mi że zakupiłem te produkty . Czy tak jest zawsze jak się dema ściąga ? z Góry dzięki .

sionko. 26-09-2015 14:16

Nie wiedziałem gdzie to napisać więc dam tutaj:
Wkurza mnie EA ze swoimi niedopatrzeniami! A chodzi o naszą rodzimą Ekstraklase - kupilem gre i konsole, juz sie jaram ze na początek, na przyuczenie, zacznę karierę Legia, zaczynam, patrzę skład... chwila, kogoś brakuje... otóż EA postanowiło pominąć Ivice Vrdoljaka, notabene kapitana zespołu. Nie mówiąc, że z Pablo Dyego zrobili prawego obrońcę...

Nic tylko czekać na aktualizację skladow i miec nadzieje, ze w końcu to naprawią...

micuwa 30-09-2015 15:34

Witam.
Nie mogę zmienić przycisku odpowiedzialnego za strzał finezyjny na ''R''. To jest dziwne bo np. gdy dam ''Spację'' to wtedy działa. W poprzednich edycjach nie miałem tego problemu. Wszystkie inne klawisze mogę ustawić a "R" nie mogę. :(

HAWK 04-10-2015 15:14

Witajcie mam problem który nie wiem jak rozwiązać.

W trybie kariery mam rozwiniętego juniora (przyszła gwiazda potencjał 88-94) aktualny overal 68 wartość 1500000 euro. Proponuje mu podpisanie kontraktu Sugerowana długość 1 rok i tak też robię. niestety po kilku dniach dostaję odpowiedź że zawodnik oczekuje krótszego kontraktu. Jak wiadomo gra nie umożliwia takiej opcji 1 rok to minimum. Próbowałem zwiększać pensję i znaczenie zawsze dostaje odmowę. I pytanie co tu zrobić... zwolnienie juniora powoduje że znika on z gry nie można go pozyskać jako wolnego zawodnika... Jakieś pomysły????

fifa16coins 13-10-2015 09:24

Leads up: the Web App &amp; Partner App Transfer Markets are down for servicing until further observe. We cant offer the silver coins now, pls be a littlepatient, once its regular again, we will offer the silver coins as soon as possible, thank you http://www.fifaeasy.com/

mmm92 18-10-2015 15:04

Witam, mam problem z rozmywaniem się obrazu w fifie 16. Grałem na razie w demo i chciałem zakupić pełną wersję, ale nie wiem czy to ma sens, ponieważ rozmywa mi się obraz, a dokładniej murawa traci ostrość wraz z ruchem. Gdy akcja stoi, jest np. rzut wolny czy aut, to jest dobra ostrość, gdy akcja się toczy murawa wraz z przesuwaniem się obrazu rozmywa się. Czy to wina telewizora? Posiadam taki: http://www.euro.com.pl/telewizory-le...32ha3103.bhtml

Wiem, że nie jest to super sprzęt, ale kurde bez przesady, żeby nie dawał rady fifie :( mój brat ma ok. 8-10 letniego płaskiego LG i obraz ma super i nic mu się nie rozmywa, a jest dużo starszy. Proszę o pomoc! ;)

Darkness 22-10-2015 10:26

Siema, powiedzcie mi jak pożyczam od kolegi PS3, i kupuje sobie FIFA 16, i chciałbym zacząć grać na internecie, ale za tydzień wraca moje ps3 z naprawy i tu mam pytanie, jak to zrobić, żeby pograć narazie u niego przez internet, ale potem na swoim ps3 też grać, da się tak w ogóle ? Jak bym zrobił np. na jego konsoli swój profil ?

xSeweX 24-10-2015 18:42

@up nie da się tak

Tak w ogóle taki pomysł tylko nwm czy takie coś działa.
Otóż czy jeśli zagram w draft online na wszystkich 10 kontach ( to jest maximum na których niby można pograć w draft )
i jeśli mam stworzone te 10 kont i np. usune 5 i zaloze na innych e-mailach itp. i wejde w fut to jak myślicie będe miał do wykorzystania 11 mecz draft ( używane tylko przez te darmowe żetony na start ? )
Mnie się nie wydaje żeby tak było i co? FIFA weryfikuje że np. mamy na swoim PS3 6 kont i daje nam żeton a użyliśmy już 10 :?
Wydaje się to mało prawdopodobne wg. mnie to jest tak że na przykład na podstawie nazwy naszego PlayStation lub jego ID przydziela nam
te darmowe żetony i max to jest rzeczywiście 10.

Ktoś sprawdzi to? Fajnie by było jeśli byłby to " Bug ", którego nie usprawnili, ponieważ była to pierwsza FIFA w której użyto FUT DRAFT
Mam nadzieję, iż ktoś wypowie się na ten temat ponieważ pisał go troche ;)

miro990 25-11-2015 16:14

Siemanko wszystkim. Mam taki problem z FIFA 16, że usunęło mi się wszystko tzn, nie mam ani karier, ani nawet swojego profilu... Da radę to jakoś odzyskać?

danobeitia 25-11-2015 18:48

Czy w nowej fifie można tylko zapisać 5 rozgrywek? Ja tak mam

sionko. 25-11-2015 20:26

Czy przedsezonowy turniej jest dostepny tylko przed pierwszym sezonem? A jezeli nie, to jak sie do nich zapisac w kazdym kolejnym sezonie? Mowa oczywiście o trybie kariery, platforma: xbox one.

IzzyGamer 06-12-2015 20:03

Mam problem, gdy uruchamiam fife z origina odpala mi sie launcher a gdy klikam graj fifa sie uruchamia bo widac jak sie kreci kółeczko i procesor pracuje ale jej nigdzie nie ma na pasku ... Widac , ze gra pracuje w procesach.

Brutuss 14-12-2015 18:00

Problem
 
Moim problemem jest tryb kariery zawodnika.Gram na ps3.Zdobyłem moim zawodnikiem tytuł króla strzelców ligi angielskiej.Poprosiłem klub o transfer,zgodzili się. I tutaj moje pytanie,czy normalne jest to,że nie dostałem ani jednej oferty transferu do innego klubu dodam,że wyświetlane były komunikaty prasowe o zainteresowaniach moim zawodnikiem. Tak powinno być? Jest ktoś w stanie pomóc? Z góry dziękuję.

MrWoland 15-12-2015 10:12

Witam, ktoś wie czy jak wybieramy Reprezentacje w Sezonach online to jesteśmy skazani wyłącznie na zawodników jakie Fifa dobiera? czy możemy jakoś sami edytować?
Bo jak zobaczyłem ostatnio Dawidowicza w składzie Polski to mnie krew zalała..:)

sourandix 19-12-2015 19:07

mam mały problem z fifa 16 może ktoś z was mi pomoże. Gram na pc sterowanie tylko klawiatura i za nic nie moge wyłączyć tych wszystkich animacji przed meczem, powtórek w trakcie i po meczu musze czekać aż samo sie wyłączy. kiedy wciskam esc gra nie reaguje albo wchodzi w menu, enter ani spacja tez nie pomaga. Czy ktos wie jak to wyłączyć???


Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 22:20.

Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Tłumaczenie: vBHELP.pl - Polski Support vBulletin