![]() |
Boks
Heh wsumie ciekawi mnie co Wy o tym myslicie...
Bo my Polacy mamy taka mentalnoc, ze jesli ktos jest bardzo dobry, a pozniej cos mu sie nie uda to "obrzucamy go blotem", tak bylo np w przypadku Dudka(smieszne komentarze, ze jest slaby etc.) w przypadku naszego "bohatera ankiety" ;) (chociaz walczyl z najlepszymi)... No zobaczymy... Glosujcie ! Ja mysle, ze jaknajbardziej :D Prosilbym tezo krociutkie uzasadnienie swojej wypowiedzi... |
Re: Andrzej Gołota
Gołota to jest nie wykształcony głąb i idiota potrafi tylko tchórzyć.a sukcesów nie odniesie...
|
nie interesuje mnie to bo... NIE :p
|
Oh na pewno nie zaistnieje w boxie zawod., bo... NIE :D:D:D:D a tak na serio to już jego kariera (niby) super pieściarza się zakończyła, teraz tylko potrafi się bić ze zwykłymi ludżmi...
|
Moze Golota to glab i idiota, bo kto przeciez normalny by sie lal. A tak poza tym mowiono przeciez na poczatq kariery Goloty, ze moze byc najlepszy z najlepszych. Coz z tego jesli Golocie uderzyly pieniadze do glowy itp. Poza tym moim zdaniem boks to sa zazwyczaj ustawione walki, wiec nie wiemy czy on mial tak walczyc bo mu kazana i tego sie nigdy nie dowiemy, ale mysle ze bedzie twardo trenowal to cos z niego bedzie
|
Ja tez mysle, ze jego czsa dobiegl konca...
|
Wiem, że odnawiam baaardzo stary temat no ale nie mialem gdzie tego napisac. A więc : o ile się nie myle dzisiejszej nocy walczy Gołota i czy jego walka bedzie gdzies transmitowana ?
|
Na polsacie. W programie tv na wp. jest napisane, że o 2:00, ale wiemy jak to jest z walkami bokserskimi. Pewnie przed 4 jej nie będzie. Andrew waży 108, McBride 130.
http://img115.imageshack.us/img115/4...asantosmj5.jpg Wygląda na tej focie jak Al Bundy :D |
Okej, dzięki stary. Teraz myśle, czy pójść spać na te pare godzin czy czekac : D
|
No i Gołota znokautował McBride'a. :) W szóstej rundzie. Dobra walka Andrzeja, widać że ejst w formie. Ciekawe, czy dostanie szansę walki o tytuł mistrza świata. ;)
|
No i dzisiaj o 3 w nocy mamy kolejny pojedynek Andrzeja. Ciekaw jestem bardzo i kurcze musze to zobaczyc :). Bo co nie mówić, reszta polskich bokserów do Andrzeja się nie umywa :P
|
Nokaut w 3 rundzie i Andrju dostaje szanse walki o Mistrza :zeby:
|
Endrju fizycznie wygląda jak zawsze świetnie. Wyrobić taką sylwetkę z taką masą- szacunek. Największym problemem polaka będzie jak zawsze psychika. Najtrudniejsza 1 runda ;]
|
Taa. Jak nie przegra w szatni to powinno iść.
|
Trzeba będzie jakoś dotrwać do tej 3 w nocy. A potem już duże emocje. Moim zdaniem Andrzej wygra. Jest w świetnej formie. :)
|
Nie lubię Gołoty bo cienias jest i tyle. Nie to że słaby fizycznie, ale psychikę ma zjechaną co wielokrotnie pokazał. Nie obchodzi mnie czy wygra teraz czy nie.
|
No cienias cienias tylko, że lepszego boksera polskiego, który bydzi większe emocje trudno znaleść ; )
|
No i Andrzej Gołota wygrał. Zdecydowane zwycięstwo, ale nie było łatwo. Teraz pewnie Andrzej dostanie szansę w walce o tytuł mistrza świata.
|
|
Tak bardzo dobra walka, szkoda tylko, że musieliśmy tyle na nią czekać no ale wiadomo warto było:] sposób ,,tańczenia" w ringu Mollo po 8 rundzie bardzo zabawny był :D
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 13:27. |