PDA

Zobacz pełną wersję : Mam problema!


Ziomek
16-03-2002, 07:14
Słuchajcie, mam problem! Kiedyś już miałem GTA 2 i chodziło bez lagów ( po prostu tak jak powinno ). Teraz zainstalowałem ( kilka razy ) i mam duuuuuże lagi, chociaż doszło mi 64MB RAM !!! POMÓŻCIE!!!

iwanmen
16-03-2002, 09:43
No cóż ja też mam Gta 2 i nic mi się nie psuje :P

sarni
25-03-2002, 10:14
eeeeee...GTA 3 rulz

pawlowol
05-05-2002, 09:55
dziwne ja mam gta 2 i wszytsko jset dobrze

Devilan
05-05-2002, 11:44
pawlowol wrote:

dziwne ja mam gta 2 i wszytsko jset dobrze

to po co k* odpisujesz?!

Gotenssj4
05-05-2002, 12:05
ej luzu devi a co do gta2 to moze to wina miejsca na dysku za malo na SWAPa abo masz duzo rzeczy wlonczonych na raz.