PDA

Zobacz pełną wersję : GTA3 Vice City


Swayzi
04-10-2003, 15:22
mam vice city , instaluje a później jak włączam to czarny ekran i wyskakuje do pulpitu . Mam 850 mhz , 128 ram , Geforce2 .
Z góry dzięki , THX

zaper
04-10-2003, 15:25
2qba2 wrote:

mam vice city , instaluje a później jak włączam to czarny ekran i wyskakuje do pulpitu . Mam 850 mhz , 128 ram , Geforce2 .
Z góry dzięki , THX

Mam prawię podobną konfigurację,
ale mi działa. Ja mam Xp.
Może spróbuj wgrać od nowa winka.

macromatic
04-10-2003, 15:54
2qba2 wrote:

mam vice city , instaluje a później jak włączam to czarny ekran i wyskakuje do pulpitu . Mam 850 mhz , 128 ram , Geforce2 .
Z góry dzięki , THX


a jakiego masz windowsa ??

Swayzi
04-10-2003, 16:12
WINdows SE

Domeq
04-10-2003, 18:46
2qba2 wrote:

WINdows SE

chciales powiedzuiec Windows 98 S.E. :p, to neiwiem, ja mam wina XPO i mi odpala, ale u qmpla on ma 1100 Mhz i mu tnie jak nic!