PDA

Zobacz pełną wersję : COLIN3 demo :(


Janek
16-07-2003, 17:23
Mam problem z CMR3 demo! Gdy wgrywa sie trasa wychodzi do Windowsa! Instalowalem juz sterowniki nowe, przeistalowalem gre i nic!
moj komp:
PIII 850 mhz,256 ram,GF4 MX440 SE,40 GB HDD

MTURZYN
16-07-2003, 18:13
nie masz za słabego komputera na to demi. Ja grałem w nie na Pentium III 650 Mhz i wszystko było OK. Moze nie masz nowego Directxa?

fifowiec
16-07-2003, 21:03
Dziwne... twój komp jest ok...

Janek
17-07-2003, 08:46
Mialem DX 8.1 nie dzialalo teraz mam 9.0 i tez nie dziala :((((((( Wychodzi podczas ladowania trasy do win...
Moze to dlatego ze mam win XP?

Junior
17-07-2003, 12:32
ja ma pIII 800, radeona7500 i 256 ramu i colin mi nie chodzi. jak mi codemasters odpowiedzial colin obsluguje radeony od 8xxx w zwyz...

Iwan
23-07-2003, 10:49
Mam Athlona 2200 XP 256 ram i GeForca 4 i mi rowniez nie chodzi !