PDA

Zobacz pełną wersję : MA KTOŚ COLINA MCRAE 3 !!!???!!!??


matorek
11-07-2003, 19:43
Jeśli ktos ma Colina 3 to niech zgłosi sie do mnie na gadugadu.

mechusar bait
11-07-2003, 19:45
nie mam bo na 3 plytach jest i skzoda mi kasy :D

Castor
11-07-2003, 20:11
Ja mam Colina 3. Już mi się znudził. Teraz gram w GTA: VC i Enter the Matrix. Colina 3 mam z giełdy, za darmo bo koledzy mego taty kupili i mi pożyczyli.:D:D

TiCaLO
11-07-2003, 22:16
Gieta VC Kicks Ass !! :D
A ten Matrix fajny ?

djkuba
12-07-2003, 00:19
matorek wrote:

Jeśli ktos ma Colina 3 to niech zgłosi sie do mnie na gadugadu.

a demo by ci pasowało ??? :D

matorek
12-07-2003, 08:19
Nie bardzo:(.

T.Mc
13-07-2003, 21:10
ja mam i zaniewielka oplata moge zkopiowac i sprzedac

fifowiec
15-07-2003, 16:40
... ja mam tylko demo, ale i w nie niegrałem :D