PDA

Zobacz pełną wersję : Colin 3


juventusthebest
09-06-2003, 15:10
Jak ma ktos colina 3 demo to mówcie bo puscilem na noc sciaganie z wp.pl i sie sciagnelo 10% i mi napisalo ze uplynal limit czasu a chetnie bym zobaczyl czy fajne jest :D

Iwan
09-06-2003, 15:32
A mnie ciekawi jedno.... Sciagnalem Colina i zainstalowalem bylo wszystko ok. Gra wlacza sie normalnie ale jak chce juz zaczac rajd to wychodzi do Windowsa !! Co zrobić ?

juventusthebest
09-06-2003, 16:20
Postaw sobie Windowsa, bo zjadło ci pewien plik odpowiedzialny za to co opisujesz

K@ZIK
09-06-2003, 20:09
hehe chcecie by wam chodzil :) sciagnijcie latke http://members.lycos.co.uk/pawlak/ w downloadzie jest jak by ktos chcial :) chodzi na 100% i nawet demo jest heheheh zapraszam!

Iwan
09-06-2003, 20:49
Fajnie tylko na tej stronie nic nie ma...

K@ZIK
09-06-2003, 21:19
wejdz jutro lub pozniej lycos jak zawsze nawala ps jak sie wgra to odswiez:)

matorek
09-06-2003, 21:43
Nie wiem dlaczego ale moj Colin, a właścieiw demko niechce działać wyskakje jakiś glupi błąd.

djkuba
09-06-2003, 21:50
u mnie działa wporzo

delus_jaslo
11-06-2003, 06:33
Ja mam bete. Powiem wam jedno : totalne dno !!

Iwan
11-06-2003, 07:37
Dlaczego ? Napisz co twoim zdaniem Ci sie nie podoba

Junior
11-06-2003, 08:10
colin ma duze wymagania. pisalem do codemastera i powiedzieli ze obsluguje karty ATI od 8500. kumpel ma gforca 2 gts i tez mu nie dziala...
jak dla mnie to troche za malo sprzetow obsluguje ta gierka, szczegolnie ze podobno nie jest wcale taka znakomita.

ps. mowiac szczerze to colin3 na ps2 raczej mnie rozczarowal. liczylem ze wersja pc cos wiecej pokarze ale nawet nie bede mogl tego sprawdzic.

jmkmg
24-07-2003, 10:06
mam ati 9000 i pełna wersja chodzi zaj....cie