PDA

Zobacz pełną wersję : mam ISS 3 i ...


maćko
09-06-2003, 11:06
cze all!!!!
prosze o odpowiedż jezeli ktos wie:
1.Jak wybrać inne drużyny [nie umie zmienic na inne druzyny, tylko 5 pierwszych]
2.czy wam tez ta gra tak wolno chodzi???[mam mocnego kompa a gra jest lekko spowolniona]
3.ktos moze wie czy jest badz wyjdzie patch do tego zeby tak sie nie ciągło
4.jesli wiecie jeszcze cos ciekawego to piszcie ,przyda sie to nie tylko mi
z gory dzieki

Bounty_Hunter
09-06-2003, 12:19
wciśnij E zeby drużyne wybrać pozatym tam wszystko jest napisane ...wolno ci chodzi?? ..no co ty? hehhehe ja nieznam osoby u której ISS3 chodzi płynnie

P!te
09-06-2003, 13:28
Cześć jestem P!te ;]

Juz znasz osobe której chodzi płynnie

juventusthebest
09-06-2003, 15:06
Mi sie tez nie wiesza.Wiem ze zajebiscie sie gra na dwóch graczy tzn gralem z kolega na jednym kompie i zajebiscie sie gra w jednej druzynie . A co do zmian to jak grasz na padzie to nie zmienisz a jak grrasz na klawiaturze ro "e"

Ralf
09-06-2003, 19:14
mi iss3 dziala plynie. A slaba grafa spowodowana jest chyba niska rozdzielka. Jakby chociaz bylo 1024x748 to mysle ze gierka bez problemu przerosla fife. A takto ustepuje jej tylko grafika. ale za to ta GRYWALNOSC ahhhh ;]

delus_jaslo
11-06-2003, 06:36
byc moze gra ci chodzi wolno bo game speed masz ustawione na 5,6 ja mam na 7 lub 8 wsio dziala bez zarzutow

mumin2002
19-06-2003, 08:05
a ja mam problem taki niemam pilkarzy!!!!!!!!! CO ZROBIC?