PDA

Zobacz pełną wersję : Hub


fifomaniak
06-06-2003, 21:53
Znacie jakigos huba do iisa 3 na DC? Piszcie na numer gg 4887599

Bounty_Hunter
06-06-2003, 22:46
koleś nie zadawaj takich durnowatych pytań na forum litości przeciez ci tłumaczyłem na gg co to jest hub...nikt ci nie powie czy koleś który ma iss 3 siedzi na DC wejdz na jeden z publicznych hubów i tam ktos bedzie miał

Brat_N
06-06-2003, 23:03
Moj poprzednik ma racje...adres huba...to nie strona gdzie gra lezy sobie az nie usuna konta,mozesz gra sciagac od kogos i w jednej chwili koles wychodzi z huba i tracisz polaczenie,wejdz se na jakis ask zone i wpisz w search,boshe jestes chyba ostatnia osoba na tym forum ktora nie ma ISS3 :)

Dreed
06-06-2003, 23:26
Jezu czy sie nigdy nie nauczycie ????

Bounty_Hunter
07-06-2003, 00:15
Brat_N wrote:

Moj poprzednik ma racje...adres huba...to nie strona gdzie gra lezy sobie az nie usuna konta,mozesz gra sciagac od kogos i w jednej chwili koles wychodzi z huba i tracisz polaczenie,wejdz se na jakis ask zone i wpisz w search,boshe jestes chyba ostatnia osoba na tym forum ktora nie ma ISS3 :)
to prawda :/

djkuba
07-06-2003, 00:41
i przynajmiej mie róbcie <haji> kłótni!!!!!!!!!!

* HEINE *
09-06-2003, 15:44
Brat_N wrote:

jestes chyba ostatnia osoba na tym forum ktora nie ma ISS3 :)

ja nie mam i sie zbytnio nie spiesze :p