PDA

Zobacz pełną wersję : Głosować


Dreed
01-06-2003, 19:45
No Glosowac mi tu !!!

And_re
01-06-2003, 20:37
jeszcze nawet nie grałem

Dreed
01-06-2003, 20:54
aha fajnie :D

djkuba
01-06-2003, 20:55
ja też jeszcze nie grałem

mechusar bait
01-06-2003, 21:29
ja tez... :D

Dreed
01-06-2003, 22:40
ejj no co wy jak tak mozecie glosowac bez wiedzy :( trza wpierw zagrac a potem do urn szybowac :>

Reyes
02-06-2003, 08:02
niezła gierka tylko troche zwalnia i skacze... wypasione sa momenty kiwki na skrzydle lub niektorych strzalow glowa,nozycami w polu karnym:D no i te zwody:):)

Dreed
02-06-2003, 13:52
jestem pewien prawie na 100 % ze bedzie jakis patch. siedzialem na forum ostatnio i ludzie tyz maja problemy z grafka moze jakos to wreszcie rozwiarza .

[Edytowane przez Lookasz 06-02-2003 o 05:06 PM GMT]

Reyes
02-06-2003, 18:47
mam nadzieje bo zawieszki mnie bardziej wk...aja niz to ze w Argentynie nie ma D'Alessandro:):) Swoja droga kto wie jak przeniesc stworzonego gracza do "normalnego" skladu??:D

Dreed
02-06-2003, 20:28
chce was powaidomi ze po rozmowach na forum zagranicznym dowiedzielm sie ze dopuki nie ma pacha zaleca sie przed uruchomieniem gry przejsc na roozdzielczosc pulpity 640 x 480 lub mniejsza chodziszybciej i sie nie zacina ( tylko w jednym miejscu gdy p[ilka szybuje wysoko i kamera obejmuje pol boiska) polecam ja to zrobilem i jestem zadowolony, myslicie ze to meczonce ciagla zmiana rozdzielczosci ale oplaca sie no chyba ze ktos wlancza iss3 tylko na jeden mecz to w sumie nie ma sensu taka zmiana.

Bounty_Hunter
02-06-2003, 20:37
ta gra jest mocno zamotana....to coś jak CM4 miała wyjść wspaniała gra a wyszedł jakiś konwert z "Gameboya"?? :> dobra..grafika na drugi plan ale opcje są po prostu tragiczne np nie moge zmienić rozdzielczosci...ogólnie mówiąc znakomity gameplay przyćmiewa mnustwo drobnych błędów które sprawiają ze gra traci na jakości.Nie będe się dalej rozpisywał pozostaje czekać na fife 2004 (ISS4)????

Bounty_Hunter
02-06-2003, 20:41
Lookasz wrote:

chce was powaidomi ze po rozmowach na forum zagranicznym dowiedzielm sie ze dopuki nie ma pacha zaleca sie przed uruchomieniem gry przejsc na roozdzielczosc pulpity 640 x 480 lub mniejsza chodziszybciej i sie nie zacina ( tylko w jednym miejscu gdy p[ilka szybuje wysoko i kamera obejmuje pol boiska) polecam ja to zrobilem i jestem zadowolony, myslicie ze to meczonce ciagla zmiana rozdzielczosci ale oplaca sie no chyba ze ktos wlancza iss3 tylko na jeden mecz to w sumie nie ma sensu taka zmiana.

przeciez mozna zrobić własny pulpit na kompie..ustawić go na 640 x 480 i gdy chcemy zagrać w iss trzeba się tylko z obecnego wylogować..nic prostszego a tak na marginesie to dzięx za tą wiadomość pedze sprawdzić jak chodzi...

Dreed
04-06-2003, 14:59
Nie ma za co. Polecam sie na przyszlosc.

fifowiec
05-06-2003, 15:22
Lookasz wrote:

Nie ma za co. Polecam sie na przyszlosc.
hahaha hahaha hahaha hahaha Nie źle... ja mam ISS na GameBoyu i nawet zawalista gra, ale jak się jest na wakacjach/wyjeździe. Tylko szkoda, że nie ma Polski i tylko nazwiska najlepszych europejskich drużyn są prawdziwe (w brazylii jest LOMIRO???)

Dreed
05-06-2003, 18:27
Czemu mialo sluzycz cytowanie mojego posta ???