PDA

Zobacz pełną wersję : colin3 demo


Junior
01-06-2003, 17:35
tych co jeszcze nie wiedza pragne poinformowac ze demo CMR3 ujrzalo swiatlo dzienne. niestety dla tych co juz zacierali rece mam uwage. jesli macie karte starsza niz radeon8500 to nie sciagajcie tego dema...
oto co mi codemasters naskrobal: "you need one of the newer Radeons (8500 or 9xxx) to be able to run the game". jak z gforcem sprawy sie maja to nie wiem ale jesli nie sa to niezbyt stare karty to pewnie bedzie git.

ps. do tej pory zylem w przeswiadczeniu ze moja karta (radeon 7500) jest jeszcze nie najgorsza ale coz, trzeba znowu knuc jak nowa karte zdobyc.

[Edytowane przez Junior 06-01-2003 o 04:42 PM GMT]

[Edytowane przez Junior 06-02-2003 o 08:58 AM GMT]

Iwan
01-06-2003, 18:33
Mozesz dac dokladne namiary na to demko ?
Heh jeszcze Colin 3 nie wyszedl a w Komputer Świecie piszą już o Colinie 4 i sa nawet screeny na PS 2.

And_re
01-06-2003, 18:49
demko jest na wp, a mi się na GF 2 64MB trochę wiesza

Ralf
01-06-2003, 19:20
kto mi podesle demko? bo nie chce mi sie z tej glupiej komercyjnej wp sciagac. Z gory dzieki

mechusar bait
01-06-2003, 20:32
sciagnalem i sie syf nie instaluje, wisi podczas instalki. PLEWY

djkuba
01-06-2003, 20:53
super gierka!!!!!!!!
mi się podoba

Dreed
01-06-2003, 21:04
wszsytki polecam ta stronke zawiera naprawde duzo rzczey i mozna za darmo sciagac !! http://www.fragland.net/index.php?page=main

T.Mc
01-06-2003, 21:07
ja sciagnolem DEMO i gra jest wywalona do jazdy mamy Focusa i 3 trasy Japonia,UK,Sweden
jest tylko jeden blad no gora 2
- czasami jak odpalamy demo to wywala ale nigdy w trakcie jazdy ,tylko w menu albo jak sie laduje
- nie wychodzcie z dema za pomoca ALT+F4 bo kolory na monitorze beda blade i tza kompa restartowac

Iwan
02-06-2003, 12:56
Gdy włączam gre jest wszytsko ok ale jak juz mam wszystko ustawione i wlaczam rajd to wychodzi mi do Windowsa i tak dzieje sie caly czas ! Czego to wina ? nic nie moge zrobic ! Prosze o pomoc !

cartman
02-06-2003, 18:08
no i będzie trzeba zainwestować w kompa.... ale i tak by pewnie trzeba było, żeby Fifa 2004 wspaniale chodziła :D

Ralf
02-06-2003, 18:49
a mi dzisiaj poszla kosc pamieci - 256 ddr ram :( kurde :/