PDA

Zobacz pełną wersję : ISS 3 - triki


darkwind
29-05-2003, 17:42
Jeśli ktoś nie wie jak robić triki w ISS niech popróbuje kombinacje Q z innymi przyciskami (Q+E => to jest ciekawe, wychodzi tylko jak masz piłke blisko stopy, no i przeciwnika)

1-2pass to Q+Z, Q+X - uwaga sterujesz graczem, który podaje piłke, nie tym który odbiera podanie.Więc warto kliknąć w E i ustawić się na wolnej pozycji.

Jeśli będziecie trzymać R to zawodnik zacznie podbijać piłkę.

Strzałka + E => wyrzucenie piłki przed siebie.

W ustawieniach klawiszologi waro ostatnią opcje zmienić na MANUAL => większe możliwości rozwiązywania akcji.

Jeśli komuś skacze gra podczas normalnego meczu,to wszystkie zagranai może poćwiczyć na TRENINGU (ofensywnym).

[Edytowane przez darkwind 05-29-2003 o 04:43 PM GMT]

Dreed
29-05-2003, 20:16
a przycisk R odpowiada u ciebie za co ??
bo ja mam calkiem inna klawiature ustawiona, a co tobie iss3 nie zarywa czasami to znaczy wolno chodzi tak jakby w zwolnionym tempie ???? Ciekawe jakiego masz kompa.




[Edytowane przez Lookasz 05-29-2003 o 08:22 PM GMT]

darkwind
30-05-2003, 08:23
R - sprawdź w ustawieniach DEF (chyba action).

Rada:
Jak wykonujecie Free Kick , albo Corner Kick to warto nasisąć S (zmiana kamery). Następnie pobawić się przyciskami Q, albo W - zmiana pozycji zawodników w polu karnym.


Co do tego jak gra mi chodzi - nie chodzi i w tym jest problem, gram czasami 2:2 na treningu. Całego meczu 11:11 nie moge zagrać, mam bardzo wrażliwe "soczewki" -jak coś lekko podskakuje to mnie głowa zaczyna boleć (nie że się denerwuje - hehe poprostu tak jest)

Czekam na PACHT.
Podobną sytuacje miałem z GTA 3, gra miała dziwne zrywy, ale po zainstalowaniu PATCH`a mialem ponad 30k/s więc odpowiednio, aby bez probelmów można było zagrać.
Możliwe, że OSA wszytkie tekstury zrobiłą 32BIT, (tak jak jest w wersji PS2).

jeszcze jest jedna nadzieja, że gra będzie chodzić płynnie, zmiana rozdzilczości z najniższej na 800 na 600, albo wyższą.
Na niektórych komputerach może tak być, ze karta graficzna lepioej sobei radzi w wyższych rozdzielczościach niż w niższych (niby absurd, ale fakt).

baysa[jr]
30-05-2003, 11:43
sa tam gdzies podane wymagania minimalne????????
napiszcie mi!!!!!!
prosze
bo jak bedą dupne to nie bede jej kupywac

Dreed
30-05-2003, 11:47
Fajnie tylko jak zmienic rozdzielczosc w iss3 ?????????

darkwind
30-05-2003, 14:49
Rozdzielczości się nie da zmienić - to jest pewne, nie tylko my Polacy mamy z tą grą probelmy.

Wymagania, są podane na oficjalnej stronie.
Zapomniałem adresu, ale: www.konami.com w wersji flash kliknij na JAPONIA i wybierz KONAMI OSA (Osaka) wersja anglojęzyczna.
Jak strona ci się załaduje zobaczysz duży napis ISS 3 for Windows.
Dalej sobie poradzisz.

Konami podaje, że procesor 800 da sobie z ta gra rade - niestety chyba nie testowali tej gry, bo nawet Athlony+ nie dają sobie z nią rady.
Coś jest zwalone.
NIE KUPUJ!
Fifa 2004 się zbliża, zapowiada się duża rewolucja (zobacz filmiki)

Dreed
30-05-2003, 14:53
tak kolejna fifka juz to widze filmik do 2003 tyz byl niezlya gvra jest naladowana blendami, mam nadzieje ze sie myle co do fify 2004 ale coz taki mam odbior film zawsze jest SPOKO a gra do kitu ktora nic nie nawiazuje do gry.

Dreed
31-05-2003, 17:56
Wie ktos moze jaki nosi tytul ta piosenka z intra ????????

Dreed
02-06-2003, 20:30
chce was powaidomi ze po rozmowach na forum zagranicznym dowiedzielm sie ze dopuki nie ma pacha zaleca sie przed uruchomieniem gry przejsc na roozdzielczosc pulpity 640 x 480 lub mniejsza chodziszybciej i sie nie zacina ( tylko w jednym miejscu gdy p[ilka szybuje wysoko i kamera obejmuje pol boiska) polecam ja to zrobilem i jestem zadowolony, myslicie ze to meczonce ciagla zmiana rozdzielczosci ale oplaca sie no chyba ze ktos wlancza iss3 tylko na jeden mecz to w sumie nie ma sensu taka zmiana.

* HEINE *
03-06-2003, 19:32
nie dubluj tych postow! Jeszcze raz cos takiego i bede usuwal...

fifowiec
03-06-2003, 20:18
Lookasz jeżeli umiesz to edytuj... dobrze ci radzę, bo z *HEINE* nie dobrze jest zadzierać :D

[Edytowane przez fifowiec 06-03-2003 o 07:19 PM GMT]

Dreed
04-06-2003, 14:10
SPOKO HEINE zapamietma !!
PS: A tak poza tym to komp duzo trukow robi ktorych ja nie umiem :(

[Edytowane przez Lookasz 06-04-2003 o 02:11 PM GMT]